Çok güzel çalışma orjinalinden farkı yok eline sağlık.
Bu da zamanında benim yaptığım(gerçi hala kullanıyorum) aynı saatten bulabilirsen daha güzel olur diye düşünüyorum markası da choppers
Çok güzel çalışma orjinalinden farkı yok eline sağlık.
Bu da zamanında benim yaptığım(gerçi hala kullanıyorum) aynı saatten bulabilirsen daha güzel olur diye düşünüyorum markası da choppers
Kilitçi,
Bu chopperslardan görmüştüm saat ararken. Sadece kol saati olarak var. Yandaki kurma yeridışarıda olduğundan kullanamıyorum bu işte. Saat arayışlarım sürüyor. Biara tahtakaleye geçeceğm bu iş için.
Gökhan YAŞDAL
mükemmel olmuş...tebrik ederim...benim raptorada lazım...seriye geçince haberim olsun...
gerçekten süper olmuş eline emeğine sağlık güle güle kullan
bende yapıcam bundan eğer uğgun bir saat bulabilirsem
eline sağlık usta... 11 numara 6 yıldız olmuş.. irfan abinin dediği gibi sen şu tezgahları az uzatsana hele bu tarafa
Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.
Abi söylenecek bişey yok, süper olmuş ellerine sağlık
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
Ellerine sağlık işçiliklik + hayal gücü birleşince bakın neler çıkıyor tebrik ederim
Kaza Anında Seni Korur !
bu sitede, yetişmiş eğitimli ve tecrübeli o kadar adam var ki o Amerikan Orange Country ekibine falan taş çıkarır ! Helal olsun ! Onların imkanları var, bizimse hayal gücümüz ve inancımız ! Böyle sıradışı, yeni ve yaratıcı projelerde Allah yardımcınız olsun..
Teker döner, dünya durur..
Çok güzel olmuş eline emeğine sağlık
Mükemmel görünüyor, ellerinize sağlık.
Harika olmus..bundan bende istiyorumm.. Hemde 3 sene önce yapılmış !! Ya dogum günümde böyle bi hediye alsam mutluluktan ucardim )
Gecenlerde baktim cekmecede icinde kullandigim saat govdeleri duruyor. 6-7 tane var. Isine yarayan olursa gondereyim. Cizimlerle belki yaptirirsiniz bi tornacida
bu sitede herkes ne kadar yetenekli süper olmus.Yakında motosiklet fiyatına kızıp kendıne motor yapanda cıkarsa sasırmıcam
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)