İlk Merhaba, İlk Soru Yamaha TDM 900 ABS Sistemi
Reklamlar
-
herkese merhaba.
5 yıllık motor kullanıcısı olarak dün aldığım ilk japon motorumdan sonra artık bir foruma üye olma zamanım geldi diye düşündüm.
buna vesile olan şey ise aldığım motordaki ABS sistemini çözememiş olmamızdan. abs disklerinden ziyade motorda normal diskler var fakat geri kalan her şey normal.
yani abs lambasından üzerindeki abs yazılarına kadar. ustam abs sistemininde olması gereken delikli disklerin motorumda olmadığını sistemi kavrayamadığını söyledi.
bu konuda yorumlarınız var ise paylaşmanız dileğiyle. iyi sürüşler.
Reklamlar
-
Sevgili kardeşim,
Fotoğraflarını yayınlıyabilirseniz yardımcı olmaya çalışırız .
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
-
acemiyiz ve inş. bu acemiliğimizi zamanla sora sora, tecrübe edine edine gidereceğiz. ben bir satış sitesinden aynı model bir motorun sahibini aradım ve bana kendisi gayet açıklayıcı olarak izah etti ve tatmin de oldum.
bilmiyorum bir başkası yaşar mı ama paylaşayım belki denk gelir okur. abs sistemi bu motorlarda iç kısımda, yani disk göbek bölümünde dışarıdan görünmeyecek şekilde konumlanmış. dolayısı ile de yersiz bir muamma olmuş oldu benimkisi. verdiğim rahatsızlık için kusura bakmayın. buralarda olmaya ve tecrübelerinizden yararlanmaya çalışacağım. tekrar teşekkürler.
-
Mayıs ayından beri kullanıyorum, Kasım ayından beri yaklaşık 16.000 Km yaptım. ABS sisteminde bir sıkıntınız yok benim disklerimde normal .
[B][I]Live To Ride,Ride To Live
[/I][/B]
www.nilotel.com
-
vay be zaman ne çabuk geçiyor. motorumu ilk aldığımda yazdığım bu mesaj şimdi bana çok komik geldi.
@CemalColak
-
bir şekilde reset at , ecnebi forumlarını çevir servıs manuele bak . Bir şekilde yap düzelir
-
konu hort olmuş meğerse, ben de cevap yazıyorum
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)