Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Jınlun 150-50 Chopper Bakım-Tamir-Modifiye Uygulamaları

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    ualevent ayak marşınin ordaki tapadan koyuyorsun ama önce alttan yağı boşalt
    ualevent bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

mavialbatros güzel gezi kardeşim....
    hangi ildesin....

crxforever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr125 2008
    hayırlı olsun. görüntüsünü çok beğendiğim bir motor. sanırım motoru diğer 125 -150 cc çinlilerle aynı cg grubu bir motoru var. eğer böyleyse motorun hem çok güzel görünümlü
    hem de yedek parça sorunu olmayan bir motor.

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    çin de yedek parça sorunu olmaz .

Motosikleti
    jinlun 150-5
    2 sorum olucak bu benzın vanasında yedege alma kapatma acma gıbı seyler var cevırınce hangısı hangı taraf bı turlu bulamadım
    bıde marsla calısmıyormotor vurdurarak calıstırıyorum sebebı ne olabılır yardımcı olursanız sevınırım

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    muslukda on off res konumu vardır .
    Açık kapalı rezerve anlamında

yada tam dolu yarım dolu kap işareti ile çarpı işareti kapin üstü çizik vs gibi işaretler olan konumlar vardır
    ordan anlaşılır

şarjin iyi durumda ise akü bitik

teşekkürler arkadaşlar. hatayda yaşıyorum. gezilip görülebilecek yerler var. 2 ay önce mersin kızkalesine gittim Jinlunumla. onda foto çekmedim.hiç yorulmadım. otobanda 100 geçmedim. titreşim 100 de korktuğum kadar değildi. genelde il içerisinde heryere motorsikletimle gidiyorum. hem daha çevreci daha ekonomik ve park sorunu yok.motorsiklete geç bile kalmışım açıkçası çin malı diye alırken korka korka aldım ama şu an çok rahatım. kullanım amacı en fazla bir iki şehir ötye ise ve geri kalan zamanda şehir içinde iş vy gezi ise, kesinlikle fazlasıyla yetiyor. hem rahat hem de görüntüsü hoş duuyor diye düşünüyorum. geçenlerde yağı ve bujiyi değiştrdim. yeni akü taktım. arka sinyalleri değiştirdim ve hepsi 60 tl ye mal oldu. zaten karışık bir makine olmadığından hepsini evimde kendim yapıyorum. bu arada bence arka lastik değişme zamanı geldi. ama nette bu ölçülerde lastik az :( ( aklımda kalmadı ölçüsü)

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)