kocaelinden motosiklet,hurdalığı
Reklamlar
-
Kocaeli İl Temsilcisi
yine her zamanki gibi tüm mt dostlarımı en içten sevgilerimle selamlıyorum belki artık sıradan, monoton gelecek ama büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerimden, içimden gelerek öpüyorum
merak etmeyin arkadaşlar bu sefer bir icad yok , hatta 15 günlük yıllık iznimi en iyi şekilde değerlendirmeye çalışsamda hava muhalefetinden dolayı iznimin yarısından fazla zamanını tabiri caizse yan gelip yatarak geçirdim, olması gereken aslında bu olsada , son 3 gün güneşin yüzünü göstermesiyle bir taraflara gazladım , onuda ilerleyen günlerde gezi aktivite vs. başlık altında duygu düşünce ve resimlerimi paylaşacağım,
ama bundan daha önemlisi sitede bir çok arkadaşımın ilgisini çekeceği ve faydası olabileceğini düşündüğüm bu konuyu paylaşmak istedim ,
aslında benim oldukça ilgimi çekiyor ve benim ilgimi çekiyorsa ihtiyacı olan ve motosiklet kullanan tüm gönül dostlarımında ilgisini çekecektir
geri dönüşümü seven biriyim onun için lafı uzatmadan şu atasözüyle satırlarımı noktalayıp resimlere geçmek istiyorum (horoz ölür gözü çöplükte kalırmış )
aslında bana çöpçü diyebilirsiniz sizlere kızmam
lakin keşke gece gündüz böyle bir çöplükte yatıp kalksam
sizler için izmit yuvacıkta bulunan motosiklet hurdalığına uğrayıp neler olup bittiğini gözlemledim,resimledim
bu arada o hurdalığın el değiştirmiş olduğunu öğrendim, ve yeni sahibiyle röportaj yapıp konu hakkında bilgiler aldım gerek hurda motosikletler hakkında , gerekse fiyatları hakkında
tabiki şu motosiklet şu paradır , diyemeyeceğim ama yeni sahibinin çokta paraya tamah eden , fırsatını bulduğu ve çaresizliğinizi, anladığı an size malı itelemeye çalışmayan bir insan olduğunu anlamam , yaptığım sohbet sonrasında çok geç olmadı , az çok anladımki esnaf adam her halinden belli
yedek parça, komple pert motosiklet, ve aklınıza gelebilecek bir çok çıkma 2. el parçayı çok uygun ve mantıklı rakamlara bulabileceğiniz bir yer olduğunu söyleyebilirim ,
eeeeee fazla uzatmadan resimlere geçeyim , kocaelinde yaşayan ve burayı bilmeyen arkadaşlarımda olabilir, yuvacıktadır bilginize ,
tüm resimleri yükleyecek zamanım yok ama fırsat buldukça hepsini yükleyeceğim
işte resimler...
şu yukardaki mobiletleri görünce izmirde yaşayan sevgili ilhami (necatik) abim aklıma geldi ona sözüm vardı buraya yükleyeceğim demiştim , seç beğen abimmm
motosikletlerde elbette ruhsat yok hepsi ya hurdaya ayrılmış yada pert olmuş geri dönüşüme gidecek aletler bilginize
bu abimizde hurdalığın yeni sahibi ahmet abi oraya gittiğinizde benim ismimi verirseniz sizlere daha yakınen ilgileneceğini söyleyebilirim
bu alet önden sert darbe almış bir kawasakı fakat motor bloğunda bir sıkıntı yok , aklıma ilk gelen şeytanlık ulen bunu cbf ye taksam iyi kaçar muhabbeti oldu
resimlere yarın akşam devam ederiz arkadaşlar saat geç oldu ve daha bir çok model var ekleyemediğim çoğunluğu cin malıda olsa aralarında honda , yamaha, gibi uğraşmaya değecek aletleride resimledim şimdilik bu kadar yoldan geldim bi hayli yorgunum hepinize hayırlı geceler dilerim görüşeceğiz
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Reklamlar
-
-
rahat durmamissin abi yine(:
-
Istanbulda yokmu boyle bir yer yada istanbul 4 leventten buraya gelmek kac saat surer motosikletle
welcome to my world
https://www.youtube.com/channel/UCPUpGYw2EcPIq_hQLSHGctw/
-
irfan abi siz bu hurdalığın yerini nereden öğrendiniz?
Ben yaklaşık 3 4 yıldır fellik fellik hurdalık arıyorum(izmirde) ama bi tane bile bulamadım
-
İRFAN ybr motoru lazım komple...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
safakk adlı üyeden alıntı
Ben yaklaşık 3 4 yıldır fellik fellik hurdalık arıyorum(izmirde) ama bi tane bile bulamadım
gaziemir'den torbalıya giderken sağda bir yerlerde görmüştüm ben.
tonla moped neyim vardı.
-
sessizsakin adlı üyeden alıntı
gaziemir'den torbalıya giderken sağda bir yerlerde görmüştüm ben.
tonla moped neyim vardı.
Peki sadece motosiklet mi yoksa araba falanda var mı?
Yardımınız için teşekkürler en kısa sürede bahsettiğiniz yere bakacağım. Yalnız tam olarak ne tarafda kalıyor yani yakınında kıyısında köşesinde belirgin bir yer var mı (örn. Şunun sağında kalıyor bunun da solunda gibi)?
-
-unnamed- adlı üyeden alıntı
Adam kurtlu napsın ,rahat duramıyor :D
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
-
İrfan usta beraber gidelim orada yatacak yer buldum benim için beleş mezar
-
yedek parça için ideal bence...
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
irfan abi define bulmuşsun
oraya bi ara kamp kuralım
-
-
yelek yakıyo abi politzay gibi olmuşsun...
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Abi anlattığın yer mi burası,benim çinliye çok yedek parça çıkar burdan
-
Kocaeli İl Temsilcisi
resimlerin tamamını yükleyeyim arkadaşlar sonra sizleri evaplayacağım
biraz daha resim kaldı fakat önemli olanları paylaştığım için onları yüklemeye gerek duymuyorum sizler için hurdalığı kare kare görüntülemeye çalıştım , umuyorum dostlarımızın işine yarar,
lakin bazen karbürötör membramı için yada aynı karbürötöre dünya para veriyoruz , önce bu ve bunun gibi yerlerde bir araştırma yapmak her zaman için iyidir az önce saydığım konulara yüzlercesini ekleyebiliriz , burada aslında bana hayat var ama tabiki zaman ,
bu arada telefonla yada yüz yüze irtibat için sahibi ahmet abinin kartını verdim , ihtiyacınız olduğunda ismimi vermeniz işe yarayabilir fiyat ve benzeri konular hakkındaki sorularınızı karttaki telefona yapabilirsiniz ,
eeeee daha ne olsun
tekeriniz düz bassın
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:36 ----------
Soykan67 adlı üyeden alıntı
Kawasaki'ye canım sıkıldı
Şöyle hurdalık bulamadım ki buralarda yoksa araştırmadık şey bırakmıyacağım
genelde kaliteli markalar buraya düştüğü anda satılır fakat hayret bu kawasakı nasıl olmuşta kalmış sanırım gpz 500 .... bir ara honda shadow gelmişti 3 güne geriye hiç bir şey kalmadığını bizzat görmüştüm
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:45 ----------
-unnamed- adlı üyeden alıntı
o tarafa yolum düşmüştü bekirim uğrayayım dedim ee zamanda olunca
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:49 ----------
berk_cglr adlı üyeden alıntı
Istanbulda yokmu boyle bir yer yada istanbul 4 leventten buraya gelmek kac saat surer motosikletle
azmedersen 3 saatte burdasın
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:51 ----------
safakk adlı üyeden alıntı
koku duyularım güçlüdür lakin ne aradığınızı daha önceden belirlemenizde ve alacağınız parçanın sıfır fiyatını öğrenmenizde fayda var bunları göz ardı etmeyin , çünki eski sahipleri çoğu zaman alacağınız parçanın sıfır fgiyatından fazla fiyat vermekteydi zaten buna kızıp bir daha gitmemiştim ,
yeni sahibiyle yaptığım ılıman ve dostça sohbetin ardından zannediyorum uzun atlama çekecek bir adam değil , en azından tek çatı altında hareket edilmesi durumunda her iki tarafta memnun kalacaktır ,
tabi tecrübelerim böyle diyor sonuçta herkez ekmek kavgasında bedavaya vermesini beklemek egoistlik olur
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:56 ----------
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
İRFAN ybr motoru lazım komple...
kanka ybr görmedim hiç , ne kazalısını nede hurdaya ayrılmışını
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:59 ----------
v max adlı üyeden alıntı
irfan abi define bulmuşsun
oraya bi ara kamp kuralım
emrah senin topuklarına sıkmam lazım aslında , şimdi ben izmitliyim deyip burayı bilmiyordum abi deme bana çık çık çık valla hiç beklemezdim senden
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:02 ----------
GaCCaLL adlı üyeden alıntı
irfan abi bizi hurdalığa götürr
ayıb ettin yunusum tabiki götürürüm, sen bi gel hele bak akşam nasıl oluyor orada anlamazsın bile
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:04 ----------
erro adlı üyeden alıntı
yelek yakıyo abi politzay gibi olmuşsun...
yeleği giydiğim ilk gündü hurdalığa uğradıktan sonra sapancaya geçtim ,arkadaşım mekana girdiğimde garsonların surat ifadeleri değişti onlarda senle aynı düşünceye kapıldılar sanırım
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:07 ----------
u.ak adlı üyeden alıntı
Abi anlattığın yer mi burası,benim çinliye çok yedek parça çıkar burdan
bence sadece senin çinliye değil hayal gücünü, imkan ve yeteneğini kulandığında çıkacak şeyleri hayal bile edemezsin lakin buyur irfan burası senin ne istiyorsan yap desinler bak neler çıkıyor ama tabi para istemeyecekler
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
çok yararlı bir iş yapmışsın vesselam hakkını vermek lazım benim raptorunda zincirleri kötü ordan kıyak bi zincir çıkar aslında ama keşke
antalyada olsaydı burdaki motorculardan çıkma mıkma bi şeyler bakacaz artık..... yakın arkadaşlar mutlaka faydalanmalı
-
sahibinden.com da 6000 liralık motora 3000 liram var olmazmı diye mesaj atanlar için ideal bir yer bence hatta site yapsalar iyi olur bunlar için
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
-
şunlardan birini adam et te meteye gönder hacım
adam motor motor diye ağaca çıkıyor
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)