hadi bakem mt ciler bulun bir hurdacı
hurdalık demek biraz tuhaf geliyor insana aslında geri dönüşüm daya yerinde bir isim bu iş alanına , bazıları çöplük gibi görür bilmezlerki çöplükten bakmasını bilirsen neler görürsün
her alanda çok iyi işi bilen bir insan çöplükten çıkan malzemelerle akıl almaz şeyler yapabilir ama işi bilmek lazım , yoksa çöplük deyip geçersen yanılgıya düşersin , çok göreceli bir şey zenginlikle fakirlikle alakası yok , toplamda 5 adet orta boy çocuk bisikleti topluyorum , ihtiyaç sahibi çocuğuna bir bisiklet alamayacak aileler tanıyorum , çocukların her birine birer bisiklet toplayıp hediye edeceğim , dünya yüzünde bir çocuğu sevindirmek çok güzel bir duygu , çöplükten topluyorum ama hepsi sıfır gibi olacak
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
ustam hakketen duygulandım ya :( çok haklısın sakla samanı gelir zamanı..
Çocukları sevindirmek hele ki ihtiyaç sahibi insanları mutlu etmek insanlık görevimiz bizim.. Elbette yaratıcılık özelliği taşıyanlar ve de insanlık duygusu taşıyanlar aynen senin gibi düşünürler.. DESTEKLİYORUM!
www.facebook.com/haydaraslann ..... www.facebook.com/haydaraslancom
Dünya vatanım, tüm insanlar kardeşim ve iyilik yapmak dinimdir." www.haydaraslan.com
A Rh (+)
şu ana kadar hurdalıkta denk gelen 10 cu bisikleti aldım , yukarıda söylediğim gibi 3 tanesi sorunsuz bir şekilde yine tüm eksiklerini hurdalıktan yavaş yavaş toparladım, lakin yaz gelmeden okullar kapandığında çocuklar dışarıdan içeriye girmez
geriye 6 bisiklet daha var toparlanacak ama maddi anlamda hepsine yetişemeyeceğim için inşallah yaza kadar yavaş yavaş elime geçen malzemelerle toplayacağım , ama şu an 3 çocuk sevindirme olayı garanti 4 cüsü yolda sadece ön teker ve firenlerini yapınca oda cilli gibi çıkacak meydana
allah aşkına şu bisikletin nesi var yahu bir ön teker fren sistemi, ve sağına soluna bir kaç rutuş olay tamam
buda son anda presin ağzından aldığım safkan italyan sadece vites ayarları firenleri ve iç dış lastikleri değişecek bir gariban sevinir .
2 tanede burada var onlarında incik cincikleri firenleri vs si elden geçecek .
bunları bu gün aldım aslında yedek parça niyetine almış olsamda şasi itibariyle gayet düzgün bisikletler sadece tekerleri yok ilerleyen zamanlarda bunlara teker denk gelir onlarıda tamamlayacağım .
bunuda çarşıdaki işyerimde sağa sola kaçınmak için toplamıştım sepet sistemini söküp daha sonra kendime nasıl olsa toplarım , buda bir çocuk sevindirir.
helal olsun sana kardeşim allah razı olsun ne denirki daha
TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR
İrfan hocam sen o kamuflaj desenleri boyalar ıslakken mi çekmiştin? Kuruyunca daha güzel olmuş, kenardan kıyıdan gördüğüm kadarıyla... ;) Bu arada bisiklet olayını çok iyi düşünmüşsünüz...
The man who knows everything chooses to know nothing...
Çok güzel bir konu ve kaynak yakalamışsınız tebrikler.1967 model mobylette var motor üstü saç kapakları yok bir de ön farı. Nasıl dersen benzin deposu oturağın altında olanlardan,ben telefonla irtibat kurarım ama motordan anlamıyorsa İzmirden anlaşmak zor olur.Benim için değil yolun düşerse bakarsan mutlu olurum. Namık 05383867385 iyi günler,motorcu arkadaş.
cennet gibi. parça arıyodum bu başlığa geldim...
http://img37.imageshack.us/i/img0016wp.jpg/
Bunu istiyorum
İrfan abi kocaelinden motosiklet hurdalığı başlığında açtığın sohbette ki fotoğrafları açamadım ,İzmit’te oturuyorum eğer hurdalığın sahibinin numarası duruyorsa numarasını atabilirmisin bide şu fotoğrafları nasıl görebilirim
eğer hala hurdalık duruyorsa bana nerde olduğunu biri söyleyebilir mi
Emniyetin yakaladığı motosikletler otoparka çekilir. Bi süre sonra ihaleye çıkar ve toplu halde hurdacıya satılır. Alan hurdacı parçalara ayırır alüminyum demir vs. Ve o şekilde bi üstteki hurdacıya geçer parçalanmış preslenmiş halde.
Yani dönem dönem başka kişiler alabilir ihaleyi. Her şehirde bulunadabilir aramak lazım.
Aksaray'da birinde üst üste yığılmış yüzlerce kelle motor gördüğümde kafayı bozmuştum. Ben o zamanlar MZ kelle motor ararken adamda istemediğim kadar vardı. Mz Planet Jawa ve bi sürü cg bloklu farklı markalar.
Facebookda Konya'da bi adam görmüştüm bulabilirsem adres koyarım buraya.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)