sıfırdan xt 600 topluyorum!bitmek üzere
Reklamlar
-
Reklamlar
-
ÖÖöööle resimsiz xt paylaşımı olmaz arkadaşım.
Eh benimki nispeten seninkinden daha iyi durumda. En azından çalışır ve yürür durumda. Ama sağlam bakıma giriştim.
Karbüratör boğazı, ön arka balatalar, arka disk, arka dişli, arka dişli bağlantı parçası, gidon, elcik koruma, elcikler, far vs anahtarları, komple elektrik tesisatı, ön ve arka lastikler, jant düzeltme, egzozu kesip içini doldurma, grenajlardan boya sökmece zımparalamaca, ön cam yapım (tekrardan), depo boyatılacak, vs. iş çok. Yaza yetişecek inşallah.
-
On numara iş yapmışsıniz. Resim isteriz
-
Benim çinli kross da şu an bu halde . onu toplarsam sıraya xt600 koymuştum. kolay gelsin
-
hastalık gibi birşey bu insanın kanına,beynine işlemiş..ulen adam hanımıyla bi pazar günü gezmeye dolaşmaya sinemaya gider de bütün gün boyunca eve gidip şu motorun şurasını şöyle yapım burasını böyle yapım diye sabırsızlanır mı..? evet..!
-
kolay gelsin
bol fotolu olsun
-
Çok güzel! Tebrik ediyorum.İnşallah ben de yapacağım bir Honda Monkey zamanı geldiğinde.Takipteyim.
-
Takipteyimmm
ANGARAJ
-
GaCCaLL adlı üyeden alıntı
Takipteyimmm
Bende.. ;)
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Takipçisiyim ,elinize emeğinize sağlık
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
helal olsun böyle yeteneklere..ustalığa..işçiliğe...daha ne diyim...sayenizde cesaret toplayıp bi döküntü bulup yine sizlere teslim etmek isterdim...resmen ölüyü diriltiyorsunuz...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
-
XT toptancısı gibi olmuş. Benim fotolar neden silinmiş ben anlayamadım ama sanırım bir rahatsızlık verdim :(
-
o parçayı çinlilerden de bulabilirsiniz. mutlaka uyacak bir çinli kros parçası vardır.
-
mete_han adlı üyeden alıntı
helal olsun böyle yeteneklere..ustalığa..işçiliğe...daha ne diyim...sayenizde cesaret toplayıp bi döküntü bulup yine sizlere teslim etmek isterdim...resmen ölüyü diriltiyorsunuz...
teşekkür ederim ben usta deilim ya sadece elim yatkın anlıyorum biraz dier kuryeden gelme ustalar gibi tamir etmiyorum xt600 katalogunu ingilizcede olsa netten indirdim tek tek ordan degerleri inceliyerek topluyorum hangi usta ugrasır böle birde dedigin gibi bu bi hastalık vazgecilmiş bu motor bitmiş dedikleri zaman onu alıp sıfırdan toplamak beni çok mutlu ediyo faceden fln hep soruyıolar noldu motor diye ilk halini gören inanamıyo inş. sorunsuz çalışıcak gerci problem deil doktoru benim sorunda cıkarabilir en ffazla bir hafta daha ugrasırım
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:42 ----------
ozgur1087 adlı üyeden alıntı
yetenek ve el becerisi tebrik ediyorum..usta değilim demişsin ama bence kendine haksızlık ediyorsun
) eski motorum sayesinde çok ustayla karşılaştım(cbx 250) birisi şanzıman bilyalarını değiştirmek için motoru açtı toplayamadı(şanzıman parçalarından 1inin yerini bulamadı başka usta çağırdı tekrar söktü ona toplattırdı),birkere aydında yolda kaldım aydının çine ilçesinde ustaya itekleyerek götürdüm adam motoru gördü kaç zamanlı bu dedi...şaşırdım kaldım(egzantirik dişlisi değişti sıfır parçayı aldım götürdüm adama topladı 100 lira aldı senteyi kaçırmış sinir oldum gittim başka ustaya verdim senteye getirdi 50 lira aldı...) cbx ten acayip soğudum 2 senede 2 binliradan fazla usta ve parçaya para harcamışımdır cok ucuz fiyata bi arkadaşa verdim 3 gün sonra altarnatör yakmış honda serwise sorduk 830 lira dediler yuhh :( daha sonra aldığım motosikleti (xf 650) egzos patlamasından dolayı bi ustaya gösterim dedim usta motora çift silindir bu dedi(hayatınıda belkide ilk defa çift buji çift karburatörlü tek silindir gördü ...dondum kaldım)birde çok ciddi bir şekilde idda ediyor ara kardeşim fabrikasını ara sor diyor çift piston var bunda diyor
))) buarada bahsettiğim olaylar balıkesir ve aydında başıma geldi paylaşmak istedim sadece
o şanzuman olayı cok deişik cidden bir ustadan yardım aldım abi dedim şimdi kendime güvenmiyorum bi sende yardım et dedim adam içine s... vites 1 ve boşa geciyodu dedim ah kendine niye güvenmiyosun olum hatun bile bana kızdı dedi deli sen kendin nie yapmıyosun tekrar söküp ayarı buldum anlattıkların her motorcunun başına malesef geliyo ama beni çok şaşırttın ya frewind e çift silindir nası demiş o usta :D o sente olayı varya o kadar kolayki yani onuda yapamıolar bana kimse ögretmeedi söke taka ögrendim sadece kafa yorcan.
bu arada baktıysan profilime bende frewind kullandım bi zaman sevindim sende o motoru görünce onu sökmemiştim malesef
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:46 ----------
ero__ adlı üyeden alıntı
XT toptancısı gibi olmuş. Benim fotolar neden silinmiş ben anlayamadım ama sanırım bir rahatsızlık verdim :(
)) bir tane daha var oda gelsin fotoları gör sen yarıştırıcam 3 motoru bakalım hangisi sağlıklı P.nerde foton ben bişi görmedim
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:54 ----------
maxi97 adlı üyeden alıntı
o parçayı çinlilerden de bulabilirsiniz. mutlaka uyacak bir çinli kros parçası vardır.
belkide ama cok aramak lazım parca elinde uyduramam diye düşündüm birde vaktim yok çalışıyorum aydın motordan geliyo zaten siparişi verdim birde yanlış anlaşılmasın cinli parca takarsam ya sinyal takarım ya ayna motoruna zor
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:57 ----------
dürümdöner adlı üyeden alıntı
hastalık gibi birşey bu insanın kanına,beynine işlemiş..ulen adam hanımıyla bi pazar günü gezmeye dolaşmaya sinemaya gider de bütün gün boyunca eve gidip şu motorun şurasını şöyle yapım burasını böyle yapım diye sabırsızlanır mı..? evet..!
vala beni tarif etmişsin hep aklım motorda nası gidicek yada neresinde neyi atladım ne yapcaktım hep düşünüyorum malesef hastalandım ))
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:59 ----------
jiro adlı üyeden alıntı
Benim çinli kross da şu an bu halde . onu toplarsam sıraya xt600 koymuştum. kolay gelsin
toplarsın sorunsuz inş. ben bi ayaga kaldırsam bunu 3 motor araziye gircez cok merak ediyorum arazi performansını paylaşıcam burda nasipse xt600 var sendede
-
hayırlısı olsun birde video koyarsan sevinirim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
bugün şuursuzca offroad yaptım xf ile 2 kere yana yatırdım pıynar ormanlarına girdim keçi patikaları bitti tepelerden geri dndüm yolumu kaybettim sonuc 1 saat yakınn 4 km anca yol katedebldm kollarım bacaklarım et kesti ağır çok ağır(arazide)
gittiğim yerleri görmen lazm tabiki gönlüm xf den yana ama olsa şöle temz 2 zamanlı 125 cross :DD tek sorun ağır olması sanırm cc küçültcm ama 2 zamanlı olmasılazım ;))
-
-
Son durumlar nedir?
Benim arka jant bitik çıkınca jant arayışına girdim ve 150 tl ye 2. el buldum. Yarın gelicek inşallah. Ufaktan toparlanmalar başladı. Yarın arka çatal milinin olayını da çözebilirsem takıcam arka lastiği olması gereken yerine Sonra full elektrik tesisatı ve ön lastik değişecek.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler