cg 200, 250 cc karburatör
Reklamlar
-
selam arkadaşlar. 96 model titan kullanıyorum. Motorum 155 cc. Üstünde 22 mm karburatör var orjinal. Ama orjinal karburatörü 125 cc için. Bu cg 200, 250 ler için olan 24 mm, 28 mm karburatör alıp taksam nasıl olur? Hız güç yakıt vs için. Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekürler.
Reklamlar
-
kendin yaz, kendin oku
-
ben yazayım gönlün olsun motordan elektrikten eloktronikten bilimum uydurma işten anlarım tabi kendi motorumu tamir ve tadilatını yaparım ama böle birşey hiç denemedim sonucunu net olarak söyleyemem iridyum buji iyidir ama çok birşey bekleme xenon uğraştığına ve o paraya değmez mutlaka bir yerinde sıkıntı yaratır ne istersen sor ama bunun cevabı yok
-
tr100a adlı üyeden alıntı
ben yazayım gönlün olsun motordan elektrikten eloktronikten bilimum uydurma işten anlarım tabi kendi motorumu tamir ve tadilatını yaparım ama böle birşey hiç denemedim sonucunu net olarak söyleyemem iridyum buji iyidir ama çok birşey bekleme xenon uğraştığına ve o paraya değmez mutlaka bir yerinde sıkıntı yaratır ne istersen sor ama bunun cevabı yok
ben iridyum buji xenon far sormadımki? Karburatör sordum. Şimdi nerenle okuyon? Diye sorcam kızacaksın
-
piyasadaki 125 ve 150 cc motorların pek cok parcası bır bırı ıle aynıdır,
evet 200cc olanlarınkı bıraz daha buyuk oluyor,
senın motorun kaldırırmı tartısılır,
eger bır tanıdıgın var ıse ondan sok ve dene,
fakat yok ıse alırsın takarsın sorun yasarsın ve elınde kalır....
oynama ıstersen....
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
130 cc modenasta 24 mm karburatör var. 125 cc cbr da 28 mm karburatör var. Benim motor 155 cc 22 mm karbüratör var. Cg 200 karbüratörü var püskürtmeli. Ondanmı alsam acaba? Ayar tutmazsa orjinali geri takarım.
-
150 Zcde de aynı sıkıntı var. 125cc karbüratöru takmışlar. Motoru degismeseydim karburatoru buyutecektim. Hızın artar.
-
adem80 adlı üyeden alıntı
ben iridyum buji xenon far sormadımki? Karburatör sordum. Şimdi nerenle okuyon? Diye sorcam kızacaksın
adam bunları sor cevaplayayım ama karbüratörün cevabı bende yok diyor. yani konuyu güncel tutmak için yorum yapmış sen de adamı köpekledin, oldu mu şimdi Adem??
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
ozgurakman adlı üyeden alıntı
adam bunları sor cevaplayayım ama karbüratörün cevabı bende yok diyor. yani konuyu güncel tutmak için yorum yapmış sen de adamı köpekledin, oldu mu şimdi Adem??
bak tahsilli arkadaşlar nasıl belli oluyor kimin neresiyle okuduğu belli oluyor
-
tamam arkadaşlar kusura bakmayın. Bilmiyosanız iridyum buji xenon far veya lastik 20 w 50 yağ falan yazın. Oldumu şimdi?
-
adem80 adlı üyeden alıntı
tamam arkadaşlar kusura bakmayın. Bilmiyosanız iridyum buji xenon far veya lastik 20 w 50 yağ falan yazın. Oldumu şimdi?
Adem bu mesajı oluşturduğun konunun anasayfada kalması için yazıyorum.
-şimdi anlayacağın dilde oldu sanırım. kimsenin sana garezi yok o mesajdaki amaç saçmalamak değil konuyu güncel tutmak...-
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
ozgurakman adlı üyeden alıntı
Adem bu mesajı oluşturduğun konunun anasayfada kalması için yazıyorum.
-şimdi anlayacağın dilde oldu sanırım. kimsenin sana garezi yok o mesajdaki amaç saçmalamak değil konuyu güncel tutmak...-
doğru söze ne hacet merak ettim sordum. Sanırım biraz sabırsızım. Bilen biri veya yapmış biri çıkarda yazarmı diye. Zaten motorumun bi sorunu yok. Daha iyi verim almak amaç.
-
eğer o karbüratörün çektiği benzine yetecek kadar havada sokarsan performansda artar elinde de patlamaz tabi bu hava benzini ateşleyecek güçte bir buji buji piposu cdi performan buji ateşleyicisi de lazım o zaman işe yarar zaten daha büyük karbüratör takarsan sadece eskinin iğnesiyle oynayıp jet kit takmış gibi etki eder ama diğer parçalarda eklenirse o zaman farkeder
welcome to my world
https://www.youtube.com/channel/UCPUpGYw2EcPIq_hQLSHGctw/
-
buji ngk iridyum. Elektrik a dan z ye güçlendirildi. Taktığım buji kablosu bile orjinalinin iki katı kalınlığında. Buji piposu ona göre takıldı. Sanırsam bi karburatör kaldı.
-
çok fazla değişen birsey olmaz performans olarak, neden diyeceksın..de hadi..! her patlama ani için yanma odasına dolmasi caiz olan benzin ve hava miktarı bellidir , sen büyük karbüratör takarak bir parça daha fazla benzin yakmasini sağlarsın kı fazla benzin dolması sebebi ile bazı devirlerde motor düzensiz çalışma yapabilir.. yani senin tıtan bi cbr 250 olmaz..eğer öyle olacak olsaydı herkes tek silindir motora çift karbüratör takardi değil mi..? yani karbüratöre verilecek paraya yazık günah, harcanan zamana ,emeğe ve benzine yazık günah..
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:00 ----------
bu arada buji kablosu ne kadar kalın olursa o kadar iyi olmaz..öyle olsaydı buji kablolarını elektrik tellerinden yapmaları gerekirdi..
-
dürümdöner adlı üyeden alıntı
çok fazla değişen birsey olmaz performans olarak, neden diyeceksın..de hadi..! her patlama ani için yanma odasına dolmasi caiz olan benzin ve hava miktarı bellidir , sen büyük karbüratör takarak bir parça daha fazla benzin yakmasini sağlarsın kı fazla benzin dolması sebebi ile bazı devirlerde motor düzensiz çalışma yapabilir.. yani senin tıtan bi cbr 250 olmaz..eğer öyle olacak olsaydı herkes tek silindir motora çift karbüratör takardi değil mi..? yani karbüratöre verilecek paraya yazık günah, harcanan zamana ,emeğe ve benzine yazık günah..
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:00 ----------
bu arada buji kablosu ne kadar kalın olursa o kadar iyi olmaz..öyle olsaydı buji kablolarını elektrik tellerinden yapmaları gerekirdi..
Çok iyi bi konuya değinmişsin. Patlama ve yanma odam genişletildi. 155 cc motorum 125 değil. Orjinali 125 cc. Karburatör ona göre 22 mm. Yanma odası genişledi onun için sordum zaten.
-
kolay gelsin
-
_SpartacuS_ adlı üyeden alıntı
kolay gelsin
sağol. İlk fırsatta deneyeceğim
-
ya adem abi ne alem adamsın ha :D ne uğraşıyorun karbüratörle falan sat titanı al hyo 25 yada cbr 250 yakışır sana
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
-
Tropiksera adlı üyeden alıntı
ya adem abi ne alem adamsın ha :D ne uğraşıyorun karbüratörle falan sat titanı al hyo 25 yada cbr 250 yakışır sana
Bi karburatör 100-200 tl. Bi hayo, cbr 250 9.5 lira. Sağol kardeşim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)