İrfanım bilirsin bu işlerden pek anlamam cahiliğime ver
bu kolçaklar sürüş anında ardada artçı tarafından kullanılırken kilitlimi?
eğer kilitli ise iş olmamış derim eksik kalmış,kilit yerine ben olsamdı yada abi nası olsadı deseydin derdimki
kolçaklar ya senin yaptığın baglantıya 1-2 cm erkek pime boruların geçmeli,
yada iki kolçakta içeriye doğru yay çekmeli olsunki
allah göstermesin bir düşme anında arka yolcuyu orada sıkıştırıp motor altında bırakmasın
sen nasıl ettin orayı ben kaçırmışım?
Korfez team yatış modunda kankaleyta
Çarşıda işim vardı, bugünde izinliyim dedim ahmet abiye bi baskın yapayım .. selamı var sana..
Sen ne yapıyon ,beğenmediğin römork nasıl olmuş.. Kanka 80-90 km de dahi banamısın demiyor.. Süper olmuş.. Geçen agayla motorları değiştik test ettim onayladım
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Koray
güzelim konu geyiğe sarıyor ha
benim armut odunu enson sendemi kalmıştı?
abi aslında bu kol dayamalar erkek artçılar için olabilir...bir bayan olacaksa o kolçakları kaşla göz arasında sökerim ki arkadan dolandırsın kollarını
gobra ,kobra, gobrettin bunları okuyunca muhtemelen artık sevmez seni..
motor işini ne yaptın ,fuara ne zaman geleceksin
---------- Post added at 16:40 ---------- Previous post was at 16:37 ----------
bende kalmıştı abi.. Tamam ben buralarda takılırım siz rahat rahat muhabbetinizi yapın
korfez team bi araya gelince topik patlıyo , evet nerde kalmıştık ııııı abi senin basamaklar mükemmel olmuş
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Eline sağlık İrfan abi.
Uzun zamandır konu açmamıştın, meraklandım ama sonra bu konuyu görünce rahatladım :D
undefined
sizlerden iyice gıcık kapmaya başladım
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Koray sen yakınsın
Sencerin kafasına bir gıdım vuruver benim sendeki armut odunuyla
hadi koçum gençsin sen erinme
orta hallice vuruver
keşfedilmemiş biri daha vardır belki icat yappan
estağfurullah gürol abim aslında uzun uzun düşündüğümde motordan düşmeyi düşünmediğimi söylemek isterim lakin güvenlik en ön safhada olmalı fakat olmaz diye bir şey yok şimdi akıl akıldan üstündür zaten montajladıktan sonra tekrar söktüm ve yine üzerinde düşünmekteyim normal yaslanma sırasından ziyade her hangi bir zorlamada atacak boşa çıkacak bir sistem üzerinde düşünmekteyim olacaksa adam gibi olmalı olmayacaksa çöpe atarız yada sünger kısımlarını lazım olan arkadaşlara, topcase yaslanma yeri yaparız bir işe yarar sıkıntı olmaz
fakat söylediklerinizi kulak ardı yaptığımı sanmayasınız şu an üzerinde düşünmekteyim
yani ileri geri aşağı yukarı hareket etmelerinden ziyade düşme anında nasıl bir tepki vereceklerini hayal etmeye çalışıyorum , du bakalım benim malzeme tedarikçimde konuya dair neler bulacağım
---------- Post added at 19:21 ---------- Previous post was at 19:17 ----------
nazar itme ne olur çalış seninde olur
---------- Post added at 19:23 ---------- Previous post was at 19:21 ----------
desene kocaeli şahlanacak günay usta
---------- Post added at 19:25 ---------- Previous post was at 19:23 ----------
o zaman sen uzun zamandır burda yoktun sanırım
---------- Post added at 19:36 ---------- Previous post was at 19:25 ----------
sevilmeyecek adammısın looooo bu zamanda nerde bulursun içi dışı ağzı ,kalbi bir adamı sözüm meclisten dışarı
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
İrfan abi bana artçı tutacağı lazım yapabilir miyiz ?
Örnek;
saygılar..
....
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)