hayırlısı şekerim bu arada ben pertim aga bu göz benim bayağı canımı yakıyor bu gün münirin işlerini tamamlayayım diye zor dayandım yeminle gerçiii güzel oldu ama canım yanmadan moralli bir şekilde çalışaydım daha makara olurdu yani
bu arada baaaakkk iyiki motürü yıkamamışım nasılsa gene kirlenecek
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
eeeeee abi nede olsa yan yatmada amatör değilsin yani büyük sözü dinlerim ben en kısa zamanda düşünüp kol dayamaları ona göre yapacağımdan şüphen olmasın
---------- Post added at 22:08 ---------- Previous post was at 22:06 ----------
ulen bal gibin yedin işte hemde gargara yapmadan , eeeee en son bercesteye giderken yıkamıştım
İrfanım eline emeğine sağlık döktürmüşsün yine
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
abi mükemmelsin..umarım kıymetin biliniyodur...
kolcakları sadece zayıf fit vücutlu olan kadınlar kullanabilir gibime geldi...kapatınca biraz dar olmuyo mu alan..?
yav şu adama allah rizası için zengin bir iş adamı el atsın.
adam Türkiyeyi tek başına uzaya taşıyacak kabiliyette. uzay gemisi mi yaptırırlar artık gerisi hayal güçünüze kalmış siz yeterki isteyin irfan usta halleder.
İrfan abi döktürmüşsün yine tebrik ederim her zaman ki gibi çok süper bir çalışma olmuş
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
İrfan yine akıl dolu işler yapmaya devam ediyorsun .Başarılarının devamını diliyorum (Ülen bu icatları hanımın dırdırındanmı yoksa rahat etmesi için mi tasarlıyorsun Allah ağzınızın tadını bozmasın)
valla forumda nerde bi mucitlik varsa motora yapılan bi emek ve ekstra bi şey varsa artık ilk akla gelen irfan abi heralde helal olsun valla abi herşeyde geliyor elinden eline sağlık maşallah
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
Abi süpersin ya eline koluna sağlık yakında kendim motor yaptım patent alıyorum diye konu açacaksın helalin var
erhancım aslında fotoda dar gibi görünsede normalde yanlara doğru açma şansım var yani açıp ona göre tekrar sıkabilme payı bıraktım ama resimdeki hali, için bir sıkıntı yok
sağolasın eksik olma
---------- Post added at 13:08 ---------- Previous post was at 13:04 ----------
estağfurullah üstadım biz kimiz ki ? kendi çapımızda takılıyoruz vakit geçiriyoruz, insanın kendine inanmasıyla neler yapabileceğini aslında uzun zaman önce çözmüş bitiyim ben inanıyorumki aynı , şeyleri bir çok insan yapar ama uzay mekiği dedimmiydi zor zenaat
candan yorumun için teşekkür ederim , öptüm gıdışından
---------- Post added at 13:10 ---------- Previous post was at 13:08 ----------
yooookkk bee nadir abi hanımın dırdırlandığı yok , sıkıntı yok yani malzemeleri değerlendireyim deiydim
allah cümlemizi,n ağzının tadını bozmasın abimmm
abi fazla varsa senin evlatlığa tak
yoksa bana da bana da diye kafanın etini yer yam yam misali yani....
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Şerefsizim benim aklıma gelmişti )))
Ellerine sağlık irfanım çok güzel olmuşlar geçen gün Osman abiyle konuştuk yapalım dedik
artık uğraşmam
İrfanım yapar
yok be üstadım mucitlik hiç olmayan bir şeyi yapmak değilmi ? kol dayama bilinmeyen bir şey değil lakin oturma odasındaki holtuğun kolçaklarını motosiklete uyarlamaya mucitlik diyorsan ona sesim çıkmaz dediğin gibi olsun
zaten bu aralar nasibime hep sandalye çıkıyor sandalyeden römork artçı kol dayama bakalım sırada ne var bekleyelim nasibimize düşeni görelim
teşekkür ederim yorum için muğlaya selam ..
İrfan aga şu fatihten koru beni yaa..
ne kadar boş bi adam oldu.. Her sayfada bana laf atıyo.. Mete handomda ortada yok ki, olsa hık diyemez
ayıpsın gürol abi yeterki elimizden gelen bir konu olsun biliyorsun böyle şeyler sorun olmaz
---------- Post added at 14:42 ---------- Previous post was at 14:40 ----------
ulen olm biriniz muhalefet biriniz iktidar, erdoğanla , bahçeli gibin yiyonuz birbirinizi ben tarafsız halkım abi ortada , ortamı kesiyorum
---------- Post added at 14:45 ---------- Previous post was at 14:42 ----------
m. ali sırtın açıktamı kaldı senin şekerim motor yapmak zor iş , sağolasın kardeşim kıyı kıyı yürüyoruz işte eş dosta fikir olsun
---------- Post added at 14:52 ---------- Previous post was at 14:45 ----------
münir senin bana verdiğin küçük çıt çıt düğmeleri çok sevdi onun motüre taktım onları dua ettik sana çakmaklık taktık, farlara düğme koyduk, elcik ısıtmaları elden geçti, yalap şalap çekilmiş kabloları düzenledik, makoronladık, bir kaç sigorta kutusu elden geçti vs...
yoksa varedoroda başka ne sorun olurki
eline sağlık irfan abi gene döktürmüşsün
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)