ganga bende bir gün galacan...vermem seni ellere...18 de nöbetten çıkacağım bir akşam bebeğim bekle beni...
ganga bende bir gün galacan...vermem seni ellere...18 de nöbetten çıkacağım bir akşam bebeğim bekle beni...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
hooooppp bi dakka önce vize gerekli şekerim , gaymaklı gadayıfım yoksa harbi süper olur yauuu
valla sorma ne bahtsız bedeviyim ulen izine çıktık havalara bak ulen patron ağustostaki iznimi şbatta verirsen hay ansını yahu , motür bana bakıyo ben motüre bu gün gözümde düzeldi, sabah bi baktım hava kış kıyamet
ama emin ol arayacam ben seni kanka olmadı şow tv ye baskın yapmazsam ne olayım istanbula gelince bakacam duruma zaten herkeze geliyorum dedim yan cızmak olmaz gari karda yağsa tek tek yakalayıp kıstırırım herkezi bir köşede
tabi liste başında senin olduğunu bilmem sölememe gerek varmı
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
bak geldim dedim elim mahkum diye bişey yok hacu...çoluk çocuk hanım evde istirahat et dersem darılma...ne işin var aga buralarda kış vakti...ha hafta sonu fuara illaki gelcen ama biraz istirahat et aga evde tembellik yap dinlen...boş boş oyalan biraz...
İrfan ağabey Benim Hatun binmiyor motora zor bindiriyorum yani O resimdeki veya benzeri bir ürün bana uydurabilirsen çok duacın olurum ( zaten ediyorum'da :D ) bu sefer hatme kadar gidebilirim Aklında olsun tamam mı ağabey :D
....
Ha mete_han demek ha ben demek irfan abey Mete abi seni gollarına alıp benim tükkana getiri verir
öle yapıyom zati tombişim bu gün soluksuz 3 film arka arkaya izledim len böle tembellikmi olur sora atölyeye indim yerleri süpürdüm eve çıktım ööffff yaaaa vakıt geçmiyo kanka alışmadık dötte don durmaz durup durup kendime iş çıkartıyorum , çatlayacağım sıkıntıdan mt de teselli arıyoruz işte
---------- Post added at 20:43 ---------- Previous post was at 20:40 ----------
anladım güraycım yalnız kardeşim bunun için buraya gelmen icab eder neden ??
çevremde kimsede senin motürden yok ve yakınen ölçülerini şeklini şemalini görmem gerekli bunun için diyorum yapım işi daha sonra olacak seninki terziye telefonla elbise diktirmek gibin bişey oldu
kusura kalma önce irfan abinin bi gayfesini içmekten geçer bu iş ama havalar bi yazlaya hele dur acele etme
---------- Post added at 20:45 ---------- Previous post was at 20:43 ----------
inşallah selçuk cum nasip diyelim bakalım mevlam neyler, neylerse güzel eyler
ağabey oraya gelmek sıkıntı değil sırf bu zımbırtı için de gelecek değilim. Sen Güray gel sohbet edelim çay içelim de yine gelirim.
Sakarya M.T bizim Canımız Can can
....
eyvallah güraycım her zaman tabiki beklerim kardeşim sözü mü olur tabiki istediğin her zaman kapı açık gelebilirsin
---------- Post added at 23:25 ---------- Previous post was at 23:23 ----------
olm fatih ikiniz bi araya gelince etkime ve tepkimeye geçiyorsunuz koray seni dikkat et sotede sapanca gölüne kazara itmesin len
İrfan abi yaptıklarını takip ediyorum ellerine sağlık yapacaklarınıda merakla bekliyorum saygılar.
hay hay mehmedim her zaman kapım dostlara açıktır kardeşim lakin havalar kötü dışarı çıkılacak gibin değil valla pinekledik kaldık pc başında, kurtlanacağız elim ayağım uyuştu oturmaktan küheylanın aküsü bitecek şarj etmek lazım gelir
---------- Post added at 23:38 ---------- Previous post was at 23:36 ----------
olm beni karıştırmayın sessiz sakin bi yerde yeyin birbirinizi
İrfan aganın topiği patlatma, valla zıpırman bana ceviz ağacımıydı gül ağacımıydı bi zopa verdi.. haberin olsun
İrfan aga ybr sayfasına senin hakkında ne yazdı gel bak ,valla o zorladı benide..özelden mesaj atıyo bana.. hadi kobrayı kızdıralım diyo.. bende aman git başımdan
diyorum yok dinlemiyo..her şeyi bu çinli fatih yapıyo aga
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)