irfan abi tebrik ederim yine çok güzel bir çalışma olmuş ustasın vesselam
bizim Kocaeli tayfasınada selamlar
jüri gibi gözlem yapmışlar onaylamışlar başarını
sevgiler
irfan abi tebrik ederim yine çok güzel bir çalışma olmuş ustasın vesselam
bizim Kocaeli tayfasınada selamlar
jüri gibi gözlem yapmışlar onaylamışlar başarını
sevgiler
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
ganga o seni rahatsız eder sanki...ucu değmesin arkaya yığılıyoruz sonucta sürüş esnasında...güzle fikir ama ne kadar işlevsel tartışılır ganga...artcıya zaten motor zulüm...birde bu zımbırtı huzursuz edebilir...sabitse iniş binişte sıkıntı yaratabilir...kaza ve düşme esnasında ise çok risk yaratır...
römork süper olmuş aga...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
eline emegine sağlık irfan
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Ulusoy otobus koltugu gibi olmus super masallah
valla İrfan...uğraşamam bununla...
kaynaktı boyaydı v.s v.s...
alırım bi GOLDWİNG....
hazırında var zaten kolçakları...
ne uğraşıcam yahu?? delimiyim??
tembel adamım vesselam.....
güzel olmuş,eline sağlık.....
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
Elinize sağlık çok güzel olmuş
Üzerine benzin dökerek intihar etmeye kalkışan genci uzun süre ikna etmeye çalışan polis, sonunda bir bidon benzini kurtarmayı başardı...
Olcan'ın sorusunu bende merak ediyorum ne zaman kanatlanıp uçacak bu motor harika bir çalışma olmuş
sağolasın güraycım şımartma ulen beni şimdi o sizin güzelliğiniz mt nin güzelliği lakin güzel insan çok fazla burada , çapak dedinde dün akşam yine acildeydim 2 fakat kayda değer bir parça görmediler gözümde lakin sürekli batmakta ve rahatsız etmekte , bir damla var sıkıyorum 45 dakika sonra yine acıyor , doktor günde bir kez kullan demiş ben saattte bir defa kullanıyorum
ama inşallah geçecek 2 gündür sabaha karşı ancak uyuyabiliyorum eee bide ,izinde olunca saat takıntısı omuyor insanda
sağolasın kardeşim iyi niyet ve düşüncelerin için sevgiler...
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
uzaylı mısın İrfan'ım , hadi böyle bir şeyi hayal ettin anladım ,
düşündün taşındın onu da anladım da
hala yaptıklarına inanamıyorum
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Vayy babağin gemüğü (hay bin kunduzun yerli versiyonudur yanlış anlaşılmasın)
Bu ne ustaa. Fena olmuş yine (çörek börekten bahsediyorum buda yanlış anlaşılmasın ) Havada güzel nasıl basıp gelesim yerinde göresim var anlatamam
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Bu arada ellerine sağlık abi, güle güle kullan.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
eline sağlık irfan.bende yapacaktım böyle birşey
sonra artçı tutamak kolu yaptım.dedimki uyur kalır
arkaya binenler rahatı görünce.sonra bir de emniyet
kemeri yapmayla uğraş.
By farcob at 2011-08-16
Ben İrfan Abi'nin,bizim normal de hiçbir işe yaramayağını düşündüğümüz parçaları kullanıp,bu kadar harika işler çıkarmasına hayran kaldım.
Ayrıca misafirperliğin için de ayrıca teşekkürler İrfan Abi
[CENTER][B] Sosyal Medya Hesaplarımız[/B]
[URL="www.facebook.com/motosiklet.net"][B][COLOR="#0000FF"]MT Facebook [/COLOR][/B][/URL]
[URL="https://www.instagram.com/motosikletnet/"][COLOR="#FF0000"][B]MT Instagram [/B][/COLOR][/URL][/CENTER]
İrfan abi eline sağlık.
Yengeme makam aracı yapmışsın
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
bende benim cub a düşünüyorum ama hep düşünüyorum lakin hiç sıkmıyor uğraşıpta yapmak çok kalpazan oldum ya
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)