Hız Göstergesine Ne Yapabilirim ?
-
Merhaba KUBA XY250-5A racing motorum var devir göstergesinde hiçbir problem yok fakat hız göstergesinde 1 tane ampul varmış oda km yi gösteriyor gece kullanırken zorlanıyorum hızı da göstermesi için ne gibi bir şey yapabilirim ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Reklamlar
-
ampulü değiştirmeyi düşündünmü hiç???
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
sametagir adlı üyeden alıntı
ampulü değiştirmeyi düşündünmü hiç???
aynen bu soruyu sormak bile bence tuhaf patladıysa ampul yenisiyle değiştirin yola devam edin
-
-
yeni ampul çekebilirsin aküden doğrudan çekilecek blr kablo araya uygun bi sigorta sonrada ampulu içine yerleştirdin mi tamamdır
-
ampül soketinden iki kablo çıkar şert led koy ben cuba öyle yaptım içi bembeyaz süper görünüyor
-
17muhammed adlı üyeden alıntı
Ampul patlak değil
tr100a adlı üyeden alıntı
ampül soketinden iki kablo çıkar şert led koy ben cuba öyle yaptım içi bembeyaz süper görünüyor
patlak değil aydınlatmıyorsa arkadaşın dediği gibi şerit led koy iyi olur benim motorda da led var şuan on numara
-
fat280 adlı üyeden alıntı
patlak değil aydınlatmıyorsa arkadaşın dediği gibi şerit led koy iyi olur benim motorda da led var şuan on numara
Fatih abi led gözünü almıyor mu ? birde hangi renk kullandın
---------- Post added at 01:26 ---------- Previous post was at 01:23 ----------
fat280 adlı üyeden alıntı
Ben Yaşadıkça Sen ÇıLdIrAcAksIn!!!
Kanuni Breton _Mavi Ejder_
Vedalar Zamansız olur...
-
O göstergeler mükekkepli yani nokia 3310 ekranı gibi altına koy 1-2 led bağlattır cillop gibi olur.
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
-
_w_ adlı üyeden alıntı
---------- Post added at 01:26 ---------- Previous post was at 01:23 ----------
beyaz şerit led koydum yok almıyor gözümü
-
4 parça 5er cmlik kullandım, yalnız gece uzun yolda acayip göz alıyor. normal gösterge lambalarına benzer tek ledli ucunda idare eder bi mercek olan gösterge lambalarından almak gerek. 2 tanesi 3 lira mı neydi.
-
arkadaşlar ledleri panelin içine dağıtan mercekli ledlerden alırsanız gözünüzü rahatsız etmeyecektir .burdaki linkime bakın bi isterseniz
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1371133/detay/
-
hoca ya benim cub a da led gösterge yapmayı düşünüyorum nasıl yapacaz .bana göstergeleri çıkarmak zor geliyo ne yaparız bi el at ...
-
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)