Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motorsikletimi Sattım MZ 251 Toplamayı Düşünüyorum...

REKLAM ALANI

Motosikleti
    HAYALİ BUSA ama Şimdilik 125CC Ramzey
    motorcu arkadaşlarıma öncelikle selam olsun

Başlıkta belirtigim gibi motorumu sattım mz alıp toplamayı düşüyorum ama yakıt sistemi yaglı benzin yagı her benzinlikte bulabilirmiyim birde bn çok gezmeyi severim motorsikletle yakıtı aşagı yukarı bir hyosung gt250yle aynımıdır izmirde ikamet ediyorum parçalarını kolayca temin edebilirmiyim .. saygılarımla

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    bsabora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    orjinalmi toplayacaksın ? burdan görebileceğin bir görsel var benim yapımım

http://www.motosiklet.net/forum/mt-k...sevenlere.html

Motosikleti
    HAYALİ BUSA ama Şimdilik 125CC Ramzey
    gerçekten güzel bir çalışma olmuş sanırım motorcusunuz ben orjinal toplamak istiyorum

hsn01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mz ETZ 251 / 1991
    Güzel bir tercih bence bir MZ kullanıcısı olarak tavsiye ederim ... Yağlı benzin olayına gelince MZ lerin ayrı yağ karterleri var eğer yağ pompa sisteminde arıza yoksa benzine ayriyetten yağ katmana lüzum yok... Ama fazla benzin aldığımda benzinle orantılı bir şekilde ona göre depoya katıyorum yağ... Herhangi bir arıza olduğunda sıkıntı yaşamamak için... MZ le ilgili tüm sorulara burda cevap bulursun

http://www.motosiklet.net/forum/moto...m-basligi.html

bsabora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    orjinalde var şekillide var.orjinalde akront jant kullan biraz pahalı normal jantlara göre ama görsellik açısından mz e giden en güzel jant odur.

UKYO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motozeus ms100
    kusura bakmayın konu ile alakası yok ama buraya bunu yazma gereksinimi duydum.benim 1991 model MZ 251 vardı 1997 de sattım ve motosikletin devri hala bende,tramerden baktık en son 2005 yılında Mersin de sigortası yapılmış plakası 02 AY 348 duyan gören varsa bana yardımcı olursa çok sevinirim.saygılar.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)