Onu bunu bilmem yoğuşmalı kombi alacaksın alırken pahalı kullanırken ekonomik.
Sevgili forumdaşım,
İçten yanmalı ve benzinli bir motorda, hava yakıt karışım oranı % 13-15 aralığının, altına ya da üstüne geçtiği zaman ya motor çalışmaz ya da çalışırsa gitmez.
Motorunuz çift silindirli olup tek silindir çalışsa bile bu miktar yakıt tüketmemeniz lazım.
Km de 0.30 TL yani 30 kuruş demek yaklaşık 100 km de 6-7 litre yakıt tüketmek demek.
Bu miktar yakıtı CBF 600 ancak yakar.
Siz yakmayıp döküyor olabilirsiniz ya da benzinci ile kavga etmenizi istemem ama size sattığı benzin pompası doğru ölçmüyor olabilir.
Aksi taktirde 150 -200 cc silindir hacmi ve yanabilir karışım oranları ile, içten yanmalı bir motorda yanabilecek benzin miktarı 3 LT / 100 KM yi geçemez.
Kısa bir mola hanım sofraya çağırıyor, mezeler hazır, rakım soğumuş ve balıklar kızarmış. Sofra ağlıyor ben gidiyorum BAYYYYYYYYYYYYYY.
Bak kardeş, altındakı honda herseyı en ıyı sekılde ayarlanmıs bır motor 5 mılyar kusur yanlıs bılmıyorsam. adam almış o motoru duzgun kullandım dıyor tmm kullandı ama senın altındakı cup onun altındakı ıse scooter rolantıde bıle senın motorun cevırdıgı devrın neredeyse 3 katını cevırıyor. madem 30 kurus yakmasaydı dıyosun gıt hurdacıya ver dıyosun hıc yorum yapma ne kendını yor nede karsındakı kısııyı kırma.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:44 ----------
bu arada tmm ben apaçiyim tektekercıyım makascıyım.. hep öyle olayım sızın gıbı japon, pahalı motorum war dıye g..'tum 2 karıs havada olacagıma apacı olurum alemı kendıme hayran bırakırım bunuda bil..
[B]Her motorcu birgün asfaltı tadacaktır [/B]:wiinkk:
Ne manita ayrılığı ne de kavgası, hiç biri şanzıman indirme kadar yakmıyor canımı :cherry:
[B][I]İletişim= http://www.facebook.com/Down.Corporation[/I][/B]
ya git kendini daha fazla güldürme yahu.. senin yaptığın tek teker drag yarışlarını 1000'lik makinelerle yapıyorlar ben onlara şapka çıkarırım sana değil
Altımda honda var ama götüm 2 metre havada değil alınteriyle alınmış motor bu çok çalış çok kazan sende al sende övün japon motorum var diye ;)
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
Dostlar değer mi şu muhabbete benim merak ettiğim pcx nasıl 30 kuruş yakıyor, servis ne diyor bu duruma )) ev için düşündüğüm bir motordu kendileri, Gs 500 20 kuruş yakıyor bu nbnasıl ekonomi ?
suzuki address 50cc=)yamaha dt125=)93 gs500=)99 gs500=)yamaha tt600=)99 er5=) virago 250=)92 kle500=)2004 gs500=) 2005 fazer)
Arkadaşım ben Km 40 ile 45 kuruş yakıyorum Yani 1 litre benzinle 10 -12 km Yol gidebiliyorum.
Yani senden kötüleride var
Bu arada Motorum Gilera runner 2008 model 2 zamanlı
arkadaşlar ben halen bi cevap görmedim yardımcı olursanız sevinirim.
Hava filtresi,buji,subap ayarı,kullanış alışkanlıkları,rölantinin normal değerlerin üstünde olması,egzozla ilgili problemler,varyatör grubunda ki sorunlar,lastiklerin basıncının yeterli seviyede olmaması,yakıtın fazla tüketilmesine yol açabilir.
[CENTER][B] Sosyal Medya Hesaplarımız[/B]
[URL="www.facebook.com/motosiklet.net"][B][COLOR="#0000FF"]MT Facebook [/COLOR][/B][/URL]
[URL="https://www.instagram.com/motosikletnet/"][COLOR="#FF0000"][B]MT Instagram [/B][/COLOR][/URL][/CENTER]
aynen teşekkürler..
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:02 ----------
teşekkürlerrr . buji daha yeni değiştii hava filtresi felan deiştirçem bi de bu sübop ayarı derken ne oluoo onuda öqrenebilir miyimm. lastiklerinde havası iyi durumdaa veryaröe felan daha ayrıntılı sölersen sevinirimm.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:05 ----------
teşekkürlerrr . buji daha yeni değiştii hava filtresi felan deiştirçem bi de bu sübop ayarı derken ne oluoo onuda öqrenebilir miyimm. lastiklerinde havası iyi durumdaa veryaröe felan daha ayrıntılı sölersen sevinirimm.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)