Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Çok Yakıyor

REKLAM ALANI
    Tropiksera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda İnnova 125 (2007) Yağı : 10w40 Kask : LS2
    Alıntı Shenke adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bilader motorun 30 kuruşş yakması benden kaynaklana bişi deqiLL motor kendi yakıo ne kadar gaz ayarını da düzgü tutsann yine de yakıyor o sizin gibi ler dediğinde de biraz düzgün konuş sende motorda ister apaçilik yaparım ister düzgün sürerimm bu seni hiç ilgilendirmez ben burda bişi danışıyorum sen gelmişin atlın benim danıştıqım konu ile ilgili yardım edbileçeqin bişi varsa ett yoksa yorum yazma buraya tmm mıı
    Çoluk çocuk işte al birini vur ötekine..!
    Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı arca94 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim PCX de 30 kuruş yakıyo rodajda hem.. Sonuçta bu bi cup değil 17-20 krş yaksın.. Biraz daha sakin kullanmaya çalış..
    Bir de g yerine q yazmazsan daha bi normal davranışlar görebilirsin..
    ya belki bu formülü vardırr diye sordumm.

krd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Shenke adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar bende cj shenke varr kilometrede 30 kuruş yakıyor bunun daha az yakması için bişiler yapabilir miyiz. bide biraz modifiye yapmak istiyorum nasıl modifiye yapmalıyımm. Yardımcı olursanız sevinilim

şimdiden teşekkürler

Benzin deposunun içine birkaç küp şeker atmanı tavsiye ederim farkı göreceksin.
    Tropiksera bunu beğendi.

İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Onu bunu bilmem yoğuşmalı kombi alacaksın alırken pahalı kullanırken ekonomik.

Sevgili forumdaşım,

İçten yanmalı ve benzinli bir motorda, hava yakıt karışım oranı % 13-15 aralığının, altına ya da üstüne geçtiği zaman ya motor çalışmaz ya da çalışırsa gitmez.

Motorunuz çift silindirli olup tek silindir çalışsa bile bu miktar yakıt tüketmemeniz lazım.

Km de 0.30 TL yani 30 kuruş demek yaklaşık 100 km de 6-7 litre yakıt tüketmek demek.

Bu miktar yakıtı CBF 600 ancak yakar.

Siz yakmayıp döküyor olabilirsiniz ya da benzinci ile kavga etmenizi istemem ama size sattığı benzin pompası doğru ölçmüyor olabilir.

Aksi taktirde 150 -200 cc silindir hacmi ve yanabilir karışım oranları ile, içten yanmalı bir motorda yanabilecek benzin miktarı 3 LT / 100 KM yi geçemez.

Kısa bir mola hanım sofraya çağırıyor, mezeler hazır, rakım soğumuş ve balıklar kızarmış. Sofra ağlıyor ben gidiyorum BAYYYYYYYYYYYYYY.

Motosikleti
    Seger 125- 16 Ybrlerin Bir no'lu düşmanı ;)
    Alıntı Tropiksera adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeşim benim motorum km'de 30 krş yaksın tamir ettirir yine tekrarlarsa yakarım o motoru!!veririm hurdacıya gider.Sizin gibilerin motoru nasıl kullandığını çok iyi biliyorum ! bu arkadaşda hor kullanıp apaçilik yaparsa motorunun ağzına s.çar.. motosiklet sadece ve sadece işini görür elin ayağındır... ona gidip modifiye yapsan ne!? yapmasan ne!

Gelmiş burda bana bıdı bıdı ediyorsun..! adam gibi kullansaydıda yakmasaydı km 30 krş..alla alla ya

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:57 ----------

Bu arada 10 senelik motor hayatım ve binlerce kilometre tecrübelerim var gidip kaza yapsam ki şu ana kadar bir kere kaza yaptım.. gelipde senden yardım istemem korkma
    Bak kardeş, altındakı honda herseyı en ıyı sekılde ayarlanmıs bır motor 5 mılyar kusur yanlıs bılmıyorsam. adam almış o motoru duzgun kullandım dıyor tmm kullandı ama senın altındakı cup onun altındakı ıse scooter rolantıde bıle senın motorun cevırdıgı devrın neredeyse 3 katını cevırıyor. madem 30 kurus yakmasaydı dıyosun gıt hurdacıya ver dıyosun hıc yorum yapma ne kendını yor nede karsındakı kısııyı kırma.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:44 ----------

Alıntı Seger125 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bak kardeş, altındakı honda herseyı en ıyı sekılde ayarlanmıs bır motor 5 mılyar kusur yanlıs bılmıyorsam. adam almış o motoru duzgun kullandım dıyor tmm kullandı ama senın altındakı cup onun altındakı ıse scooter rolantıde bıle senın motorun cevırdıgı devrın neredeyse 3 katını cevırıyor. madem 30 kurus yakmasaydı dıyosun gıt hurdacıya ver dıyosun hıc yorum yapma ne kendını yor nede karsındakı kısııyı kırma.
    bu arada tmm ben apaçiyim tektekercıyım makascıyım.. hep öyle olayım sızın gıbı japon, pahalı motorum war dıye g..'tum 2 karıs havada olacagıma apacı olurum alemı kendıme hayran bırakırım bunuda bil..
    [B]Her motorcu birgün asfaltı tadacaktır [/B]:wiinkk:
    Ne manita ayrılığı ne de kavgası, hiç biri şanzıman indirme kadar yakmıyor canımı :cherry:
    [B][I]İletişim= http://www.facebook.com/Down.Corporation[/I][/B]

Tropiksera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda İnnova 125 (2007) Yağı : 10w40 Kask : LS2
    Alıntı Seger125 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu arada tmm ben apaçiyim tektekercıyım makascıyım.. hep öyle olayım sızın gıbı japon, pahalı motorum war dıye g..'tum 2 karıs havada olacagıma apacı olurum alemı kendıme hayran bırakırım bunuda bil..
    ya git kendini daha fazla güldürme yahu.. senin yaptığın tek teker drag yarışlarını 1000'lik makinelerle yapıyorlar ben onlara şapka çıkarırım sana değil
    Altımda honda var ama götüm 2 metre havada değil alınteriyle alınmış motor bu çok çalış çok kazan sende al sende övün japon motorum var diye ;)
    Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.

gs500inanc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat e kaldı :)
    Dostlar değer mi şu muhabbete benim merak ettiğim pcx nasıl 30 kuruş yakıyor, servis ne diyor bu duruma )) ev için düşündüğüm bir motordu kendileri, Gs 500 20 kuruş yakıyor bu nbnasıl ekonomi ?
    suzuki address 50cc=)yamaha dt125=)93 gs500=)99 gs500=)yamaha tt600=)99 er5=) virago 250=)92 kle500=)2004 gs500=) 2005 fazer)

motorun ne deposu delik ne de hortumlar delik egsoz da delik yok yani kaçırcak bi yeri yok motor kendi yakıyor su gibi içyor valla

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:52 ----------

Alıntı krd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benzin deposunun içine birkaç küp şeker atmanı tavsiye ederim farkı göreceksin.
    sonra motor kitlensin dimi...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Yeni Gilera Runner 180 sp Arıyor :)
    Arkadaşım ben Km 40 ile 45 kuruş yakıyorum Yani 1 litre benzinle 10 -12 km Yol gidebiliyorum.
    Yani senden kötüleride var

Bu arada Motorum Gilera runner 2008 model 2 zamanlı

Alıntı Tropiksera adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çoluk çocuk işte al birini vur ötekine..!
    tamam bilader bi da yorum yazma buaya sen herseyin iyisisin ...

arkadaşlar ben halen bi cevap görmedim yardımcı olursanız sevinirim.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Hava filtresi,buji,subap ayarı,kullanış alışkanlıkları,rölantinin normal değerlerin üstünde olması,egzozla ilgili problemler,varyatör grubunda ki sorunlar,lastiklerin basıncının yeterli seviyede olmaması,yakıtın fazla tüketilmesine yol açabilir.
    [CENTER][B] Sosyal Medya Hesaplarımız[/B]

[URL="www.facebook.com/motosiklet.net"][B][COLOR="#0000FF"]MT Facebook [/COLOR][/B][/URL]

[URL="https://www.instagram.com/motosikletnet/"][COLOR="#FF0000"][B]MT Instagram [/B][/COLOR][/URL][/CENTER]

Alıntı By_ALem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ben halen bi cevap görmedim yardımcı olursanız sevinirim.
    aynen teşekkürler..

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:02 ----------

Alıntı u.ak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hava filtresi,buji,subap ayarı,kullanış alışkanlıkları,rölantinin normal değerlerin üstünde olması,egzozla ilgili problemler,varyatör grubunda ki sorunlar,lastiklerin basıncının yeterli seviyede olmaması,yakıtın fazla tüketilmesine yol açabilir.
    teşekkürlerrr . buji daha yeni değiştii hava filtresi felan deiştirçem bi de bu sübop ayarı derken ne oluoo onuda öqrenebilir miyimm. lastiklerinde havası iyi durumdaa veryaröe felan daha ayrıntılı sölersen sevinirimm.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:05 ----------

Alıntı u.ak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    teşekkürlerrr . buji daha yeni değiştii hava filtresi felan deiştirçem bi de bu sübop ayarı derken ne oluoo onuda öqrenebilir miyimm. lastiklerinde havası iyi durumdaa veryaröe felan daha ayrıntılı sölersen sevinirimm.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)