Arkadaşlar kawasaki en500 motoruma sağ yan kapak lazım.motoru aldığımda yoktu görüntü açısından beni rahatrsız ediyor kapağın olmaması.Nerden bulabilirim.nasıl bulurum.Bi el atalım bu işe lütfen.....
Arkadaşlar kawasaki en500 motoruma sağ yan kapak lazım.motoru aldığımda yoktu görüntü açısından beni rahatrsız ediyor kapağın olmaması.Nerden bulabilirim.nasıl bulurum.Bi el atalım bu işe lütfen.....
Model yılını yazman gerekli,iki çeşit kasa var.Mümkünse resim koyarsan yardım daha kolay olur.
arkadaşlar yokmu koca forumda bana yardımcı olacak birisi....
aga bu makineler cok güzel ama fena faturası pahalı bendede var parca bekliyom el mahkum
sahibinden. com a bak araştır derim
ramutra kardeş ben ebaydan alışveriş yapmayı bilmiyorum ya.cenk aradım sahibindende falan ama yok.yurtdışında var 1-2 tane onlarda 60 dolar kendisi 15 dolar kargo bide gümrükte takılma sorunu var.tanıdığım birisinde olsa en500 kapağını ödünş alıp kalıp çıkarıp pollyesterden yaptırcem bitane )
kardeş sana zahmet o firmaların adlarını biliyorsan bana yazarmısın.
ihtiyacın olan bu mu ???
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...55739738/detay
yok kardeşim onlar 91-96 kasa en500 kapakları bendenki yeni kasa
Şöyle birşey buldum güvenilirliği konusunda bir bilgim yok ama daha derinlemesine araştırılırsa güvenilir bir yer bulunabilir.
http://www.minniedukkan.com/hakkimizda.aspx
Sahibinden de fatihkilicli diye bi satici var ona bi sor derim abi ben bi kere aradigimda ilanda bulunmayan bi parcanin oldugunu soylemisti benim en500e. Yada parca parca satilan bi kac en500 dikkatimi cekmisti yine sahibindende eger hala duruyorlarsa onlarla bi irtibata gec derim
eyvallah kardeşim.o satucuya bir sorayım bakalım sağolasın inşallah bişey çıkar
---------- Post added at 21:55 ---------- Previous post was at 21:34 ----------
fatih kılıçlıyı aradım şimdi yokmuş ondada nihat boz diye arattır onda vardır belki dedi.nihat bozu arıyorum şimdi bi numara bulmaya çalışıyorum
husenaga ne yaptın buldun mu parçayı?
EN 500'e sardım baya, bu yaz almayı düşünüyorum bir 10 gün içerisinde... Ne dersin kullanıcısı olarak. Motor 45 binde 2004. Radyatörde çatlak varmış, yapılmış, motor aksamında majör hiçbir sorun yokmuş, sübap ayarının yapılması lazımmış birde...
Binen, bilen arkadaşlar fikirlerinizi önerinizi bekliyorum...
[COLOR="#000000"][B]We believe in the sky, and we don’t believe in the sunroof.[/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)