Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

2009 1000 rr yag yakma sorunu Honda 3 hafta .S

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Cbr 1000 RR 2008
    motorum 09 1000 rr yag yakma sorunu vardı bugun hondadan aradılar ve parçalar gelmiş yapılması ne kadar sürer dedigimde 3 hafta gibi dediler Bana biraz cok geldi o kadar sürermi sizce :S

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    3haftada japondan yeni motor üretilip Türkiyeye gelir
    servis size tam olarak ne dedi? motoru alıcaz motor bekleyecek 3hafta sonra hazır olacakmı dedi yoksa motor direk işleme alınacak fakat bu işlem 3hafta sürecekmi dedi?
    Eğer,
    2.siyse yalan
    1.siyse siz sırayı bekleyin motor işleme alınacağı tarihte motoru götürün servise
    ama zaten motor serviste bekliyosa şuanda her türlü dedikleri gibi 3hafta bekleyeceksiniz malesef.
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    bu honda acaba yağ yakmayan bi motor yapamaz mı çok merak ediyorum
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

yasin_942 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Wolf SB250Ni
    her iş için ön görülen bir zaman vardır örneğin yağ değişimi adam der ki 1 kişi bunu 1.2 saat de yapar ama adam lar 3 hafta diyorsa oha derler
    YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....

Motosikleti
    honda cbr250r hussar 125
    Alıntı yasin_942 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    her iş için ön görülen bir zaman vardır örneğin yağ değişimi adam der ki 1 kişi bunu 1.2 saat de yapar ama adam lar 3 hafta diyorsa oha derler
    hocam sen iyi okumadın galiba motorun yağı değişmiycek yağ yakıyomuş onu halledeceklermiş

Motosikleti
    Cbr 1000 RR 2008
    Alıntı Felon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    3haftada japondan yeni motor üretilip Türkiyeye gelir
    servis size tam olarak ne dedi? motoru alıcaz motor bekleyecek 3hafta sonra hazır olacakmı dedi yoksa motor direk işleme alınacak fakat bu işlem 3hafta sürecekmi dedi?
    Eğer,
    2.siyse yalan
    1.siyse siz sırayı bekleyin motor işleme alınacağı tarihte motoru götürün servise
    ama zaten motor serviste bekliyosa şuanda her türlü dedikleri gibi 3hafta bekleyeceksiniz malesef.
    Valla beni aradılar Dedikleri motorunuzu hemen getirin Hazır havalar sogukken yapalım 3 hafta felan sürer dediler

v max - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zx636r ninja
    seni yemişler 4 silindir makinayı komple dağıt topla 3 gün sürmez
    ''KARANLIĞA IŞIK TUT''

yasin_942 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Wolf SB250Ni
    Alıntı nsht adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam sen iyi okumadın galiba motorun yağı değişmiycek yağ yakıyomuş onu halledeceklermiş
    konuya vakıfım ve "örneğin" kelimesi cümle içerisinde yer almaktadır
    YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....

v max - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zx636r ninja
    Alıntı CbrSinan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motorum 09 1000 rr yag yakma sorunu vardı bugun hondadan aradılar ve parçalar gelmiş yapılması ne kadar sürer dedigimde 3 hafta gibi dediler Bana biraz cok geldi o kadar sürermi sizce :S
    servis hangi parçaları getirtmiş öğrenebilirmiyim
    ''KARANLIĞA IŞIK TUT''

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kymco Grand Vista 250/CBF 150
    max 2 günlük isi var ve büyük ihtimal motoru dagitacaklar gecmis olsun arkadasim yazik olacak senden fazla para sizdirmak icin 3 hafta demisler ayik ol.

motoru dağıtıp toplayan ustaların,orjinal fabrika ayarı gibi toplayacaklarına inanmıyorum. o motorla gazlamayı düşünmüyorsun heralde.

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı acun0 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motoru dağıtıp toplayan ustaların,orjinal fabrika ayarı gibi toplayacaklarına inanmıyorum. o motorla gazlamayı düşünmüyorsun heralde.
    Düzelte düzelte 3haftaya anca toplayabilceklerini düşünmüşler heralde Burası Türkiye denilen cinsten
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Çok can sıkıcı bi durum.İstiyosa orjinaline dönsün,insanın içi rahat etmez ki.Şahsen ben güvenip gaz açamam.İnşallah en kısa zamanda halledersiniz

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    hangi servis orjinaline sadik kalarak dagitip topluyorki hicbiri

İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Şöyle olabilir,
    Motoru sizden alıp sevk irsaliyesi vs gümrük işlemleri proformalar vs 1 haftada Japonyaya gider 1 haftada onarılır 1 haftada döner gümrük vs 3 haftada biter.

Daha ne istiyorsunuz, MİT müsteşarı da değilsiniz ya 3 günde size özel kanun çıksın değil mi yani Tamamen şaka smileysi

Motosikleti
    Cbr 1000 RR 2008
    bugun Gittim yeniköy pazarbaşı hondaya bıraktım motoru Yag kiti degişicek bende oraya gittigimde 3 hafta cok degilmi dedim max 4 güne komple indirilip toplanır dedim ordaki yetkilinin dedigi Mantıklı geldi dedigi şu . Motor komple inicek sonuçta Biz ful o motora kitlenemeyiz sonuçta ustayı sadece o motora kitlersek bu sefer diger işlerimiz aksar ben size tahmini süreç 3 hafta dedim yinede erken bitebilr size haber vericem Dedi .

Bu arada arkadaşın dedigine katılıyorum Bendede o huy var 1 kere motoru servise bıraktımmı binince o motor bana cok garip geliyor Ama yarım yamalak topluycaklarınıda zannetmem İnşallah adam gibi toplarlar nediyim Elden bişeyde gelmio gidip hergün başındada duramıyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    fiyat ne söylediler.

chemical - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr1000RR-cbr 250R
    Sanayide toplatmıyosunuz ki arkadaşlar yetkili honda bayii orjinal parçalar kullanıcaklar servisten çıktıktan sonra hertürlü gazlanır yetkili servisede güvenmicez kime güvenicez.
    Edit: ilk msjlarda havalar soğuk ( yani fazla iş yok) getirin hemen başlayalım demişler. Daha sonra biz sadece sizin motorunuzla uğraşamayız demişler ( yani işler yoğun) değişik bir durum.

vlad1462 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bişeyler
    3 haftada motor toplanmaz. senin servisin sanırım tek ustası var. gelen taze işlere koşturacak, boş vakitte de ufak ufak senin motoru aradan çıkaracaklar. öyle iş olmaz, öyle servislik olmaz. bence motoru adam akıllı bir servise yaptır. kış mevsiminde işler seyrek deyip 3 haftada motor toplayabiliyorlarsa yazın ne yapıyorlar acaba. ilk baharda bıraksan son bahara ancak yetiştireceklr demekki.

Motosikleti
    Cbr 1000 RR 2008
    Alıntı Zodium adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fiyat ne söylediler.
    Ücretsiz Fabrika cıkışlı hata oldugu için

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)