motorum 09 1000 rr yag yakma sorunu vardı bugun hondadan aradılar ve parçalar gelmiş yapılması ne kadar sürer dedigimde 3 hafta gibi dediler Bana biraz cok geldi o kadar sürermi sizce :S
motorum 09 1000 rr yag yakma sorunu vardı bugun hondadan aradılar ve parçalar gelmiş yapılması ne kadar sürer dedigimde 3 hafta gibi dediler Bana biraz cok geldi o kadar sürermi sizce :S
3haftada japondan yeni motor üretilip Türkiyeye gelir
servis size tam olarak ne dedi? motoru alıcaz motor bekleyecek 3hafta sonra hazır olacakmı dedi yoksa motor direk işleme alınacak fakat bu işlem 3hafta sürecekmi dedi?
Eğer,
2.siyse yalan
1.siyse siz sırayı bekleyin motor işleme alınacağı tarihte motoru götürün servise
ama zaten motor serviste bekliyosa şuanda her türlü dedikleri gibi 3hafta bekleyeceksiniz malesef.
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
bu honda acaba yağ yakmayan bi motor yapamaz mı çok merak ediyorum
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
her iş için ön görülen bir zaman vardır örneğin yağ değişimi adam der ki 1 kişi bunu 1.2 saat de yapar ama adam lar 3 hafta diyorsa oha derler
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
seni yemişler 4 silindir makinayı komple dağıt topla 3 gün sürmez
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
max 2 günlük isi var ve büyük ihtimal motoru dagitacaklar gecmis olsun arkadasim yazik olacak senden fazla para sizdirmak icin 3 hafta demisler ayik ol.
motoru dağıtıp toplayan ustaların,orjinal fabrika ayarı gibi toplayacaklarına inanmıyorum. o motorla gazlamayı düşünmüyorsun heralde.
Çok can sıkıcı bi durum.İstiyosa orjinaline dönsün,insanın içi rahat etmez ki.Şahsen ben güvenip gaz açamam.İnşallah en kısa zamanda halledersiniz
hangi servis orjinaline sadik kalarak dagitip topluyorki hicbiri
Şöyle olabilir,
Motoru sizden alıp sevk irsaliyesi vs gümrük işlemleri proformalar vs 1 haftada Japonyaya gider 1 haftada onarılır 1 haftada döner gümrük vs 3 haftada biter.
Daha ne istiyorsunuz, MİT müsteşarı da değilsiniz ya 3 günde size özel kanun çıksın değil mi yani Tamamen şaka smileysi
bugun Gittim yeniköy pazarbaşı hondaya bıraktım motoru Yag kiti degişicek bende oraya gittigimde 3 hafta cok degilmi dedim max 4 güne komple indirilip toplanır dedim ordaki yetkilinin dedigi Mantıklı geldi dedigi şu . Motor komple inicek sonuçta Biz ful o motora kitlenemeyiz sonuçta ustayı sadece o motora kitlersek bu sefer diger işlerimiz aksar ben size tahmini süreç 3 hafta dedim yinede erken bitebilr size haber vericem Dedi .
Bu arada arkadaşın dedigine katılıyorum Bendede o huy var 1 kere motoru servise bıraktımmı binince o motor bana cok garip geliyor Ama yarım yamalak topluycaklarınıda zannetmem İnşallah adam gibi toplarlar nediyim Elden bişeyde gelmio gidip hergün başındada duramıyorum
fiyat ne söylediler.
Sanayide toplatmıyosunuz ki arkadaşlar yetkili honda bayii orjinal parçalar kullanıcaklar servisten çıktıktan sonra hertürlü gazlanır yetkili servisede güvenmicez kime güvenicez.
Edit: ilk msjlarda havalar soğuk ( yani fazla iş yok) getirin hemen başlayalım demişler. Daha sonra biz sadece sizin motorunuzla uğraşamayız demişler ( yani işler yoğun) değişik bir durum.
3 haftada motor toplanmaz. senin servisin sanırım tek ustası var. gelen taze işlere koşturacak, boş vakitte de ufak ufak senin motoru aradan çıkaracaklar. öyle iş olmaz, öyle servislik olmaz. bence motoru adam akıllı bir servise yaptır. kış mevsiminde işler seyrek deyip 3 haftada motor toplayabiliyorlarsa yazın ne yapıyorlar acaba. ilk baharda bıraksan son bahara ancak yetiştireceklr demekki.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)