Gaz yağıve mazot denedim çıkarmak için ama pek bi işe yaramadı başka fikri olan var mı ?
---------- Post added at 22:04 ---------- Previous post was at 21:32 ----------
guncelll??
Gaz yağıve mazot denedim çıkarmak için ama pek bi işe yaramadı başka fikri olan var mı ?
---------- Post added at 22:04 ---------- Previous post was at 21:32 ----------
guncelll??
99 model BW'S 100
tel fırça ile kazı....olmadı zımpara yapacaksın...tabi oda yerine göre...
Selülozik tinerle bir bezi ıslatıp lekeli yüzeye koyup bekletirseniz (boyalı değilse) lekeyi çıkarır. Boya varsa boyayıda çıkarır. Elektrostatik boya ise daha geç çözülür.
Sanırım jant gibi bişey temizliceksiniz. Zincir ve balata temizleyiciler var onu kullanıyorum ben. Jantın boyasına bi zararı olmuyo
gaz yağı da denenebilir...
"in the land of the blind, one eyed is the king..."
wd-40 nasıldır kullanmadım ama bir düşündüm etkili gibi
wd 40da gaz yagıda denedim çıkarmadı silindir kapagının üstünü temizliycem yüzeyi kurumuş yağlı önerilernizi bekliyorum yorumlarınız için teşekkürler
99 model BW'S 100
balata temizleme spreyi.....
boya sökücü jel....
garantili......
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
boya sökücü jel degil ama sıvı metal kutuda var marshal marka aynı işlevi görür mü ?
99 model BW'S 100
tel fırça ile fırçala...sonra da bulaşık teli ile yaparsan daha iyi sonuç alırsın...bulaşık teli olarak da...hani ateşl yakılan bir bulaşık teli var...jantları parlatmak için kullanılan...onunla yaparsan daha iyi sonuç alabilirsin...
egsoz koruma demirinin(nikelajlı) yüzeyinde ayakkabı taban yanıkları vardı, artık taşlaşmıştı. fazlasını maket bıçağı ile kazıdım, kalan kaba kısmınıda ferhatkars'ın dediği gibi bulaşık teli ve beyaz krem CİF ile ovalayarak temizlemiştim, nikelajlı olduğu için en ufak bir çizilme olmadı. silindir kapağını çizer mi bilemem.
En garantili çözüm buharlı temizleyicidir.
Ride it like you stole it!
sorunu çözmüşsün ama bu üründe gerçekten bu işler için gerçekten mükemmel sonuçlar veriyor silindir altında içinde bulunan yağ kir pas ı tek bir fıs ile sıfır gibi yapıyor
ww.cemakotomasyon.com.tr/?,3,29185/%20YA%D0%20S%D6K%DCC%DC%20-%20390%20DCS%20-%20PHILIPS%20-#
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)