Selamın aleyküm herkeze hayırlı forumlar dilerim.
Benim Mondial 125 Mg Classic motorum var modifiye olarak ve motoru güçlendirmek için ne gibi değişiklikler yapabilirim. Eksoz vs . . gibi ?
Selamın aleyküm herkeze hayırlı forumlar dilerim.
Benim Mondial 125 Mg Classic motorum var modifiye olarak ve motoru güçlendirmek için ne gibi değişiklikler yapabilirim. Eksoz vs . . gibi ?
a.s lastiklere beyaz yanak
depo üstünü komple saran kılıf
ön arka led sinyaller
xenon daire far(yuvarlak)
siyah ön koruma demiri
jantlar oluyosa çelik janta çevir ve isteğine göre boya
yoshimura performans eksoz ve motora zevkle binersin sonunda sanırım
Lastiklerde şuan beyaz yanak var , depo altında nikelaj var geçirmeli , elcikler nikelajlı , zinciri kapağı nikelajlı .
Led sinyaller ne kadar civarı tutar. Xenon far yerine beyaz ampülde aynı işlemi yapıyor , arabamızda beyaz ampül takılı gayet güzel , o yüzden beyaz ampül hem ucuz hemde daha cazip geliyor bana.
Jantları değiştirmeyi düşünmüyorum Tel Jant takılı şuan . Hız açısından diğer jantlar pek iyi değil diye duymuştum. Eksozlarında fiyatı nedir acaba bir bilgin varmı şimdiden teşekkür ederim
malesef dostum fiyatları bilmiyorum beyaz far aydınlatması yeterli mi
Evet aydınlatması gayet yeterli hemde değişik bir hoş görüntüsü var
sizce mondial 125 mg classic 2013 100 km 20 tl yakıyo normalmi
dip gaz kullabiyorsan surekli o civarda yakmasi normal. uzun yolda surekli dip gaz kullanimda o civarda yaktirmistim bende 3,8 litre gibi
genelde uzun yolda dip gaz kullanıyoum geçen gün ölçtüm 25 km 5 tl yaktı 3,4 km de debriyaja bastım
eğer motor orjinalse egzoz vs yoksa 6 bin devirde sabit kullanımda uzun yolda 10-11 tl de yakar. tamamen sana bağlı 75 km civarı hıza ulaşıyor o devirde
motor orjinal eksoz vs. bişey yok
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)