Motosiklet alarmı hakkında bir soru
Reklamlar
-
Arkadaşlar merhaba.Ben motosikletime inwells marka bir alarm aldım.C.tesi günü takdırdım motorcu arkadaş bu alarmın uzaktan çalıştırma özelliği yok onun yerine elektrikli bagaj için özellik koymuşlar zaten butonun üzerindede açılan bir bagaj kapağı resmi var.Şunu soracağım bu elektrikli bagaj nedir?Sonradan taktırılabiliyormu acaba?
İYİGÜNLER HERKEZE..
Reklamlar
-
Araba alarmı takmışlar.
-
fazla akım çekebilir. keşke taktirırken ne kadar güç çektiğini bir deneseydiniz. motosiklet neydi?
-
JONWAY 150 CC SCOOTER KUTUSUNDA MOTOSİKLET RESMİ VARDI NASIL OLDU BU YAW??
-
FDRM adlı üyeden alıntı
JONWAY 150 CC SCOOTER KUTUSUNDA MOTOSİKLET RESMİ VARDI NASIL OLDU BU YAW??
Üretici araba alarmıyla motosiklet alarmında aynı kumandayı kullanmış olabilir belki. Bu çinlilerden her şey beklenir.
-
FDRM adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba.Ben motosikletime inwells marka bir alarm aldım.C.tesi günü takdırdım motorcu arkadaş bu alarmın uzaktan çalıştırma özelliği yok onun yerine elektrikli bagaj için özellik koymuşlar zaten butonun üzerindede açılan bir bagaj kapağı resmi var.Şunu soracağım bu elektrikli bagaj nedir?Sonradan taktırılabiliyormu acaba?
İYİGÜNLER HERKEZE..
Eğer aldığın alarm aşağıdaki resimdeki ise onda çalıştırma özelliği vardır kumandaları oto alarmlarıyla aynı olduğu için bagaj açma resmi var fakat bagaj diye bi özellik yok .
Oto alarmı aldıysan kutusu aşağıdaki gibidir:
-
Aynı alarmdan bendede var o bagaj resmi olan motoru uzaktan çalıştırıyor tabiki vitesde olmayacak yan sehpa da muşür varsa ozaman da çalışmıyor. Ben 6 aydır kullanıyorum orta sehpada iken uzaktan çaıştırıyor panik de var motorum çalınınca takdırdım çok memnunum.
-
kilitci adlı üyeden alıntı
kumandaları oto alarmlarıyla aynı olduğu için bagaj açma resmi var
sulokurt adlı üyeden alıntı
Aynı alarmdan bendede var o bagaj resmi olan motoru uzaktan çalıştırıyor
Demek ki doğru tahmin etmişim. Bu Çinliler o tuşun üzerinde uzaktan çalıştırmayla alakalı bir figür basmanın maliyetini düşünüp ortak kumanda kullanmışlar.
-
Seyahate gimişti,m Şanlı urfadan 35 liraya aldım daha ne olsun ki yedek kumandad var ve motora bütün soketkler hazır servis 5 dakikada hiç bir kabloyu kesmeden monte etti 6 aydı kullanıyorum hiç sorun çıkarmadı bende kararsız kalmıştım olmazsa söktürrüm diye almıştım ama gayet güzel titreşimde var ve işe yarıyor motora dokunca ötüyor çoluk çoçuk binip üzerine düşürmese yeter.kışın çpk işe yarıyor 100 metreden alıyor evden çıkmadan basıyorum indiğimde motor ısınmış olıuyor.
-
Hay ALLAH razı olsun arkadaşlar rahatlattınız beni....Aldıgım resimdeki alarmın aynısı demek bu işten alarmı taktırdığım motorcu anlamıyor..TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)