Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motosiklet alarmı hakkında bir soru

REKLAM ALANI

Arkadaşlar merhaba.Ben motosikletime inwells marka bir alarm aldım.C.tesi günü takdırdım motorcu arkadaş bu alarmın uzaktan çalıştırma özelliği yok onun yerine elektrikli bagaj için özellik koymuşlar zaten butonun üzerindede açılan bir bagaj kapağı resmi var.Şunu soracağım bu elektrikli bagaj nedir?Sonradan taktırılabiliyormu acaba?

İYİGÜNLER HERKEZE..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Araba alarmı takmışlar.

maxi97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '12 SYM GTS 250i '10 YBR125City, '10 Mondial 150ZC
    fazla akım çekebilir. keşke taktirırken ne kadar güç çektiğini bir deneseydiniz. motosiklet neydi?

JONWAY 150 CC SCOOTER KUTUSUNDA MOTOSİKLET RESMİ VARDI NASIL OLDU BU YAW??

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı FDRM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    JONWAY 150 CC SCOOTER KUTUSUNDA MOTOSİKLET RESMİ VARDI NASIL OLDU BU YAW??
    Üretici araba alarmıyla motosiklet alarmında aynı kumandayı kullanmış olabilir belki. Bu çinlilerden her şey beklenir.

kilitci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650GS
    Alıntı FDRM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba.Ben motosikletime inwells marka bir alarm aldım.C.tesi günü takdırdım motorcu arkadaş bu alarmın uzaktan çalıştırma özelliği yok onun yerine elektrikli bagaj için özellik koymuşlar zaten butonun üzerindede açılan bir bagaj kapağı resmi var.Şunu soracağım bu elektrikli bagaj nedir?Sonradan taktırılabiliyormu acaba?

İYİGÜNLER HERKEZE..
    Eğer aldığın alarm aşağıdaki resimdeki ise onda çalıştırma özelliği vardır kumandaları oto alarmlarıyla aynı olduğu için bagaj açma resmi var fakat bagaj diye bi özellik yok .

Oto alarmı aldıysan kutusu aşağıdaki gibidir:

sulokurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial MCX
    Aynı alarmdan bendede var o bagaj resmi olan motoru uzaktan çalıştırıyor tabiki vitesde olmayacak yan sehpa da muşür varsa ozaman da çalışmıyor. Ben 6 aydır kullanıyorum orta sehpada iken uzaktan çaıştırıyor panik de var motorum çalınınca takdırdım çok memnunum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı kilitci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kumandaları oto alarmlarıyla aynı olduğu için bagaj açma resmi var
    Alıntı sulokurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynı alarmdan bendede var o bagaj resmi olan motoru uzaktan çalıştırıyor
    Demek ki doğru tahmin etmişim. Bu Çinliler o tuşun üzerinde uzaktan çalıştırmayla alakalı bir figür basmanın maliyetini düşünüp ortak kumanda kullanmışlar.

sulokurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial MCX
    Seyahate gimişti,m Şanlı urfadan 35 liraya aldım daha ne olsun ki yedek kumandad var ve motora bütün soketkler hazır servis 5 dakikada hiç bir kabloyu kesmeden monte etti 6 aydı kullanıyorum hiç sorun çıkarmadı bende kararsız kalmıştım olmazsa söktürrüm diye almıştım ama gayet güzel titreşimde var ve işe yarıyor motora dokunca ötüyor çoluk çoçuk binip üzerine düşürmese yeter.kışın çpk işe yarıyor 100 metreden alıyor evden çıkmadan basıyorum indiğimde motor ısınmış olıuyor.

Hay ALLAH razı olsun arkadaşlar rahatlattınız beni....Aldıgım resimdeki alarmın aynısı demek bu işten alarmı taktırdığım motorcu anlamıyor..TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)