Lütfen biri bi akıl versin Motorumu gece 3 saat disarda bıraktım don vardı
Reklamlar
-
dün akşam motorumu dişarda 3 saat kadar dişarda bıraktım don vardı denedim bi kere aldı sonra eve geklene kadar cok vurdurmaya calıstım yinede calısmadı sabah motorcuya götürdüm baya bi takviye yaptılar yinede marş basıyo ama almıyo
nolmuş olabilr motor 09 1ooo rr
Reklamlar
-
akünü değiştir ve antifiriz koydur...
-
benzin akışı engelleniyo olmasın??
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
-
tm yarın degiştircemde kesin olurmu ya :S
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:21 ----------
valla eray abi hiç bilmiyorum motoru dün sabah almıştım zaten gecesi böyle oldu bugun baya sarj ettik yok marş basıo ama almıo siyah duman atıo bide marş basıp gaz verince
-
elin deymişken bujilerinide değiştir...
-
marş basıyor ve ateşleme almıyorsa ateşlemeye konu tüm detayları incelemeslisin derim.benzin pompası bujiler sıvılar vs....amam makineyi böyle arka arkaya vurdurmak çok sakıncalı injeksiyon ve beyin ciddi hasar alır...
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
-
sogukta sıcak motoru bıraktın diye subap kesmiş olabilirmi bende öyle olmuştu. Ama seninki cbr bişey olmaz. Saçmaladım galiba
[B]Her motorcu birgün asfaltı tadacaktır [/B]:wiinkk:
Ne manita ayrılığı ne de kavgası, hiç biri şanzıman indirme kadar yakmıyor canımı :cherry:
[B][I]İletişim= http://www.facebook.com/Down.Corporation[/I][/B]
-
Yarın dediklerinizi Yapıcam inşallah Düzelir Birine sordum şimdi Oda dediki Siyah duman atıyosa bujidendir cıkart temizle calışr dedi inşalalh yarın hallolur ya
-
1000rr'yi vurdurmak da yürek ister, vurdururken yarımyamalak ateşleyen motor çalışsın diye bol gaz verirsiniz bu sırada motor alırsa birden gökyüzünü görebilirsiniz 3. viteste falan vurdurulamıyorsa çok ama çok tehlikeli
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
1000rr'yi vurdurmak da yürek ister, vurdururken yarımyamalak ateşleyen motor çalışsın diye bol gaz verirsiniz bu sırada motor alırsa birden gökyüzünü görebilirsiniz
3. viteste falan vurdurulamıyorsa çok ama çok tehlikeli
bak yemin ederim :D:D:D bi cbr 125 bi 1ooo rr binince kafam gitmiş heralde o an :D vurdurmaya calışıom ama sonuna kadar da köklüyom gazı allahtan calışmadı çalışssa dedigin gibi of diyorum :D yerlerde ıslak durudm bian dedim napıyorum ben :D
-
CbrSinan adlı üyeden alıntı
bak yemin ederim :D:D:D bi cbr 125 bi 1ooo rr binince kafam gitmiş heralde o an :D vurdurmaya calışıom ama sonuna kadar da köklüyom gazı allahtan calışmadı çalışssa dedigin gibi of diyorum :D yerlerde ıslak durudm bian dedim napıyorum ben :D
ucuz yırtmışsın...
motorda motor, ille de motor
-
angorstatik adlı üyeden alıntı
ucuz yırtmışsın...
aynen abi Allaha şükrediyorum o an çalışmadı
-
akü eksi5 den sonra tamamen bosalır benım tıkır tıkır caklısan motor eksı derecelerde calısmıyor aynı dert bendede var
-
Ben ehliyet sınavında çözmüştüm ya bu soruyu. Neydi motor ilk çalışmada siyah duman atıp çalışmıyosa muhtemel sorun nedir diye? Böyle bi soruydu. Cevap ta bujiyle ilgiliydi. Tam hatırlayamadım ama bi bak istersen bujiye
Marş basıyosa zaten akuyle ilgili değildir diye düşünüyorum. Eee takviyede yapmışsınız. Sorun kesin buji de bak ehliyet sınavıda söylüyoSiyah dumanda var sanırım. B bak istersen.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)