Teşekkür ederim...SSelamlar..
---------- Post added at 22:35 ---------- Previous post was at 22:32 ----------
Çanta onarımlıydı o yüzden rahattım...Sıfır almış olsam çizmeye korkardım itiraf edeyim...
güzel olmuş onarımlı dediğinden rahatladım yoksa yüreğim cız etti cantayı deldin diye
Teşekkür ederim...İhtiyaç olacak bir şeydi ...Vida üstlerine siyah kapak taktıkmı tamam olacak inşallah...
TOPCASE SATILIK YENİ TOPCASE ALCAM ...
Vayy süper olmuş bende 52 lt cox alınca yapayım bari bunu
Satıyorum bu çantayı bakın arka tırnağı kırıkmış onarılmış..yenisi 340 tl ben 75 tl ye kargo dahil vereceğim...Yeni alacağım..
taşıdığım bilumum ıvır zıvır ( yedek kask, fotoğraf makinesi, tek kullanımlık mangal) yüzünden bir türlü bagaj yettiremeyen biri olarak elinize sağlık diyorum teşekkür ediyorum.
Arkadaşlar bu aparatların pimi sökülüp sadece bağlama - gerdirme aparatı şeklindede kullanılabilirmiş...Kolların pimini yavaşca ittirince kollar çıkıyor yani farkettim...KKolları topcase içine koydum...
---------- Post added at 12:05 ---------- Previous post was at 11:59 ----------
---------- Post added at 12:10 ---------- Previous post was at 12:05 ----------
Bu arada Ulus motordaki abilere teşekkür ederim..Muhabbetleri hoştu..Biraz masraf oldu ama indiride kaptık
Karşılıklı dört ayakla yapılsa nasıl olur?
Aslında daha kullanışlı olabilirde ...Bir taraf diğerinin içine gelecek şekilde evet buda güzel fikir çok eşya doldurulabilir...Tek sorun fazla delik delinecek ve o kısım zayıflarmı...
---------- Post added at 22:27 ---------- Previous post was at 22:25 ----------
Ben teşekkür ederim..
İnternetten alışverişe dikkat...
Konu hortlamış
arkadaşın yapmak istediği bu sanırım.
ancak bendeki topcase fiyatı 1300 tl oldugu için delemiyorum korkuıdan :(
https://www.endurokan.com/2017/08/24...apimi-cbf-150/
bende de cbf 150 vardı. arka çantanın üstüne hurda çit tellerinden ızgara gibi yapmıştım.
Bana da lazım böyle bir şey ama henüz yaptırmadım.
Başka bir forumda önermişlerdi, buna da bakabilirsiniz:
https://www.facebook.com/cadirtasima.demiri.5
buraya foto yükleyemiyorum. aslında herkesin rahatlıkla sanayide yapacağı(yaptıracağı) bir şey. ben sadece bir paket sigara karşılığında yaptırdım. hurda demirden çok da güzel oldu. isteyene whatsaptan foto atabilirim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)