Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

sesli titreşim sorunu...

REKLAM ALANI

selamun aleyküm arkadaşlar shineray xy110 marka cup motorum titreşim yapıyo grenajlardan titreşim sesi geliyo hem ayaklarımın titremesi hem titreşim sesi beni rahatsız ediyo bu soruu çözebilecek bi yöntem varmı motorumun motor kısmında hiçbir problem yok yeni bakımdan geçti titreşim bakımdan öncede vardı hala var motor mili saplamalarıda sıkı bunun haricinde söyleyebileceğiniz birşey varmı?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    arkadaslar muhtemelen ya ön dişliyi büyüt yada motorunu değiştir diyecekler.o sorun genele hepsinde var.

antilop_skul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf600sa 2007 +100k km
    grenajdaki titresim icin vidaları degiştir derim grenajdaki motordaki titresim icinse on dişlin arkadasın dedigi gibi 1 boy buyult yarı yarıya azalır . baktın oda olmuyor agırlık binen yerlere conta koy atıyorum motorun saseye baglı oldugu noktaya arasına silikon conta koy bunlar gecirir

conta bikaç yerden daha duydum bunu denicem dişlimde normalden 1 boy byük zaten.

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    titreşim motorun içinden kaynaklı bir sorundur
    içini değiştirmeden kesemezsin ki bu yeni bir motor almanla aynı şeydir
    conta kullanmak ve vidaları sıkmak bir nebze azaltabilir titreşimi

evet balansör olmadığından dolayı kaynaklanıyo zaten :S

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Cub motor değil ama mondial 125 agk olan arkadaşımız titreşim yapan yerleri araya köpük sıkarak halletmişti. Deponun altlarına grenajlarının bazı yerlerine. Büyük oranda kesmişti titreşimi. Cub motorda işe yararmı bilmiyorum ama fikir vermesi açısından düşünebilirsin.

125 agk cup a göre naket tipi kalıyo biraz cupta heryer plastik köpükle yapmak için heryerine sıkmak lazım oda hoş durmaz ama yinede t.ederim fikrin için

ms90 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    90' Jawa TS350, 06' Mondial 125 KT
    Yamaha crypton da grenajların birleşim yerlerine çift tarafı yapışkanlı bantlardan geçerek hem titresimi azaltıp hemde baglantıları saglamlamıstı bi arkadaşım
    iki tekerse, iyidir arkadaş

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)