neredeyse yaz biticek ben montajlanmış fotoları birtürlü paylaşamadım öncelikle kusura kalmayın;
eleştiren , eleştirmeyen , yorum yapan , sadece inceleyip çıkan kısacası beni takip eden herkese teşekkürü bir borç bilirim saygıyla önünüzde eğilerek HOŞÇAKALIN diyorum herkesin tekeri düz basması dilğiyle,
Mükemmel bir çalışma, ellerinize sağlık. Kullanmak ayrı bir zevk ama bu hale getirirken yaptıklarınız gerçekten takdiri hakediyor. Bu tamamıyla farklı bir boyut..
muhteşem bir çalışma ve el emeği...tebrik ederim sanatınızı...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Sabırla çalışmanızı tamamlamanızı,sabırla ve heyecanla bekledim.
Sonuç çok güzel olmuş.Kazasız,belasız binmek nasip olur inşallah
Gerçekten süper olmuş abi eline yüreğine sağlık. muhteşem olmuş aman maşallah nazar değmesin. Kazasız sürüşler.
geçen discover chanelda izledim.Adamın biri bu motoru alıp moto racer a dönüştürmüş
çokta güzel olmuştu
Mustafa Kemal Atatürk
elinize sağlık güzel çalışma
emeğinize sağlık daha önce de bu konuya yorum yazmıştım çoktan beridir de takip etmiyordum tam anmıyla mükemmel olmuş hele boya işçiliğine de ayrıyetten bayıldım
bi ara bende motorumu boyatmak istiyorum sadece 6 parça plastik birde arka salıncak ve ayak koyduğumuz pegler nasıl bi boya kullanmam gerektiğini konusunda sizden yardım bekliyorum boyanacak her parça siyah
yani siyah üzerine aynı renk atılacak plastik malzemeler nasıl boyanacak metal malzemeler nasıl boyanacak boya türü ne olacak yani onu bilmiyorum
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Gercekten cok guzel olmuş ellerine emegine saglık
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Yeni goldwinglerden kat kat güzel olmuş bu şekilde bence. Elinize sağlık, çok beğendim.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
"paranın satın alamacağı şeyler vardır " , kendi revizyon ettiğin honda goldwing rüya gibi işte
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
tebrik ederim,imrenerek takip ettim,elinize kolunuza emeğinize sağlık.gerçekten muhteşem görünüyor
konuyu inceleyen vakit ayırıp yorum yazan herkese teşekkürler, eskişehir festivaline gelenlerle görüşmek üzere
Moto Guzzi'yi bekliyoruz...
#sürenadam
evett Moto Guzzi Forewer!
Bizde Jawayı toparlıyoruz(Syanur, Akraba ve Nezih77) ama sizin gibi foto çekemedik malesef. Ama işçiliğiniz mükemmel ötesi!
ANGARAJ
baştan sona okudum.. para ile yapılamayacak şeyler vardır.. uykusuz kalarak zaman geçirerek ve en önemlisi sabrederek.. ellerine sağlık...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
alper bey çok mkemmel olmuş,yalan rüzgarı gibi eski dizileri takip eder gibi takip ettim.emeğinize elinize sağlık..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Süper olmuş maşallah insan çalıştırmaya kıyamıycak kazasız belasız nice km'lere inşallah
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)