hocam artık fotoğraf yüklemiyorsunuz... vaz mı geçtiniz devam etmekten?
hocam artık fotoğraf yüklemiyorsunuz... vaz mı geçtiniz devam etmekten?
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Son durum nedir?
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
ayakta alkışlarım önünde saygıyla eğilirim arkadaş. Bu ne maharet, ne çalışkanlık, ne pozitivizm, ne aşk yahu. Bravo bravo bravo
Baya mahare gerektiren bi işmiş gerçekten tebrik ediyorum iyi çalişmalar güncel fotoları bekliyoruz
Evet arkadaşlar öncelikle herkesten özür diliyorum çok geride kaldık restore paylaşımında motor bitti gibi fakat siteye vakit bulamadım gibi yani geçtiğimiz bir ayda saatte 200 km. ile giden ama hiç hız kesmeyen bir motor gibi çalıştım çok yoğundu şimdi şimdi duruldum 80-90 km. le gidiyorum
macun işinden önce, ilk sahibinin kırdığı polyesterle iç kısımdan yapıştırılmış fakat bazı yerler görülmemiş yada farkedilmemiş yerleri tekrar fiber takviyesi yapıcam ,
gerekli malzemelerini aldım polyester yapıştırıcı, sertleştirici, hızlandırıcı ve elyaf
kırık olan yerler
polyester yarım saatte kurudu ardından macununuda zımparasınıda yaptım
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:22 ----------
astarlanmış parçalarım
arkası yarın gibi seyrediyorum resimleri, imrenerek, merakla, hayranlıkla
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
Mükemmel elinize saglıkk cok iyi yaa bölüm nedir veya hobi ollarakmı dicem imkansız bu ?
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
BU yaptığım restorasyon tamamen merak özenti ve hobi diyebiliriz,
boya öncesi verniği biraz matlaştırıyorumki boyada akma problemi yaşamamak için
mutlu son
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:24 ----------
tüm parçalar tekrar boyandı ton olarakta biraz daha kırmızı biraz daha kahveye döndürdüm
çizgi manüflajlarıda bitmek üzere kendim yaptım
hastasıyız bu adamın :D
Konuyu yeni gördüm ve bir solukta okudum bitirdim sonuna doğru yaklaşırken içimden inşallah bitmiştir de motorun son halini görürüm diye geçirdim ama hüsran :( Neyse motosiklet şuanki haliyle bile süper. Ellerinize sağlık. Oturup düşündüm motoru ben böyle dağıtsam toplayamam heralde.
Ellerinize sağlık sonucunuda görmek isteriz
eveeeet sevgili dostlar ve abilerim motor toplandı ama ben kaldığımız yerden uygulama sırasına göre devam edeyim
çizgiler tek tek manuflaj yapılarak stıcker değil tamamen boyadır
yaldız boyamız atıldıktan sonra deterjanlı suda 2000 zımpara ile inceltiliyor çünkü ince ince 3 kat boya attım
bu resimdede birçoğu çizgilenmiş zımparası yapılmış , verniğe hazır haldeler
hatırladığım kadarıyla bu fotoyu CİMBOM un şampiyon olduğu cumartesi akşamı çekmiştim
sadece foto için logoyu koymuştum
vernikleri atıldı herşey gönlümce oldu , kapakları toplamaya başlıyorum kenarlarını çizilmesin diye bantladım
motor oldu ama bir türlü festival festival gezmekten son fotoları atamadım
ben de kendimi hasta sanirdim meger benden de hastalari varmis tebrikler hocam iyi is cikariyorsun .bitmis halini gormesem catlarim vallahi.yuksek ihtimalle yeni fotolari yukluyorsun gecenin bu saatinde cevrim ici bir uye olduguna gore..
ÇARPIK PABUÇ ÇARPIK AYAĞA UYAR
MAŞALLAHHH...
4 TEKER BEDENİMİ 2 TEKER RUHUMU TAŞIR ! 93>XT600 - 08>CBF150 - 04>GS500 - 99>GS500EX - 05>ER5 - 98>XT600 - 02>XT600E - 05>ER5 -04 >GS500 - 04>FZS1000EXUP - 05>KAWASAKi ER5
Hocam yaptığınız restorasyon tamam öyle olsun da, bu işçilik ve bilgi nereden geliyor acaba sorabilir miyim? Yani herşey bir kenara da bilginize hayran kaldım. Ne işle uğraşıyorsunuz acaba?
Zaten profilinizde V7 yi görünce konularınızı arattım da buldum burayı, daha yeni. Seneye de V7 yi "daha detaylı" nasıl toplayacaksınız çok merak ediyorum.(ki MotoGuzzi dedin mi akan sular durur bende...)
Elinize sağlık
#sürenadam
Arkadaşlar hepinize ilgi ve alakanızdan dolayı çok teşekkür ederim bunca (5 ay) danda fazladır konumu takip ediyorsunuz,
evet motosiklet revizyonu çok başarılı geçti, bütün planlananlar yapıldı motor tam istediğim gibi oldu , Bursa enduro ve Erdek festivallerine katıldım sakaryanınkinde baldız düğünü çıktı gelemedik,
ama üzülerekten yazıyorum sanki satma sinyalleri oluşmaya başladı ailede prob. var. sonuna kadar direnişteyim, onlarda haklı bakalım ne olucak?
herkese tekrardan teşekkürü bir borç bilirim
Alper abi eline sağlık eminim bitmiş hali şahane olmuştur. İnşallah problemler çözülürde keyifle binersiniz. Geçenlerde orhangaziye geldğimde gördüm sanki ama tam farkedemedim hızlı geçmiştim. Bir gün uğrayıp tanışmak isterim sizinle ilk fotoğraflarda gördüğüm kadarıyla sizinle aynı sokağın sonunda necati dayım oturuyor arada bir gelir giderim oralara kısmetse görüşmek üzere.
aaaaa demekki birol un yeğenide sayılırsın geldiğinde mutlaka kapıyı çal ok?
ciddi söylüyorum benim için çok büyük bir ustasın hocam önünde saygıyla eğiliyorum
Akıl Adama Sermaye...
Remember remember the fifth of november
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)