Goldwing GL1100 baştan aşağı genel revizyon
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Alper kardeş ellerine sağlık mükemmel iş çıkartıyorsun,
fakat ara ara foto koyuyorsun olmuyor
tam mevzuyu unutuyoruz,yine ortaya çıkıp birkaç foto ile milleti bunalıma sokuyorsun))
-
arada dinlenmeye, parça temini için uğraşıyorum merak etmeyin kendimi unutturmam
ilginize teşekkür ederim
-
merak ettiğim şey şu, maskeledikten sonra boyanması istenmeyen yerler de boyanıyor. daha sonra neyle çıkarıyorsunuz o boyaları? polisajla mı?
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
ozgurakman adlı üyeden alıntı
merak ettiğim şey şu, maskeledikten sonra boyanması istenmeyen yerler de boyanıyor. daha sonra neyle çıkarıyorsunuz o boyaları? polisajla mı?
maskelemeyi boyanmaması gereken girintili kısımlara uyguluyoruz ama çıkıntılı yüzeyleride boyadan 20-30 dk sonra parmağıma temiz küçük bir bez dolayarak kavonoz kapağınada sellozik tiner döküyorum dikaatlice bandıra bandıra siliyorum
yani EL EMEĞİ GÖZ NURU oluyorlar
-
alpi16 adlı üyeden alıntı
maskelemeyi boyanmaması gereken girintili kısımlara uyguluyoruz ama çıkıntılı yüzeyleride boyadan 20-30 dk sonra parmağıma temiz küçük bir bez dolayarak kavonoz kapağınada sellozik tiner döküyorum dikaatlice bandıra bandıra siliyorum
yani EL EMEĞİ GÖZ NURU oluyorlar
aklımdan geçen sorunun cevabını özgür arkadaşım sayesinde vermiş oldunuz hakikaten ince işçilik emeğinize sağlık...
ANGARAJ
-
elinize emeğinize sağlık...sabır ve ince işcilik isteyen bir iş son halini merakla bekliyorum...
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
-
yahu...
bence şimdiden bi yere büyük bi nazar boncuğu alıp koyun bu motora...
bu kadar ilgi çekiyor ve bu kadar güzel oluyor...
maşallah demek lazım.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
-
Hocam bu kadar güzel işçilik...Mükemmel.Ne iş yaptığınızı bilmiyorum ama bir eğitim aldınız mı? Kolay gelsin.
-
parçaların eski ve yeni halini görünce ''abooooovvvv''dememek elde diil...harbiden el emeği göz nuru...takipteyim...başarılar
-
güzel yorumlarınız için teşekkürler beyler
-
aga yine bekletiyon bizi ya :D her gün açıyom bakıyom değişen bişe yok nerde bu motorun devamı
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
-
08 Nisan 2012, 22:43
bence arkadaş motoru tamamladı. havalar düzelmişken geziyor. bizide unuttu tabi :D
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
-
08 Nisan 2012, 23:25
Şu işciliği gören "ustalar" Ağladı be !
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
-
08 Nisan 2012, 23:56
Alper Abi Motora Ne Oldu
-
23 Nisan 2012, 23:07
-
23 Nisan 2012, 23:14
Kocaeli İl Temsilcisi
hadi alper yaz gelmeden bitir şu motoru artık yoksa ben geleceğim yanına
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
23 Nisan 2012, 23:17
-
23 Nisan 2012, 23:30
Kara jawa revizyonu yaptıracan usta bana , öyle güzel çalışma yapıyorsun ki maşallah
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
-
24 Nisan 2012, 02:56
mehmetmumtaz adlı üyeden alıntı
Kara jawa revizyonu yaptıracan usta bana
, öyle güzel çalışma yapıyorsun ki maşallah
Yapın tabiiikiiii
o zaman şimdiden kolay gelsin diyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)