Goldwing GL1100 baştan aşağı genel revizyon
Reklamlar
-
selamlar kolay gelsin
Bursa'yı çok severim ayda bir gitmezsem olmaz.zeytin almak için bile Orhangaziye geldiğim olur.bu arada bizim semt'te çok sizin oralı arkadaşlarım var,aynı dönemde gelmişsiniz Türkiye 'ye.onlarında akrabaları Orhangazi'li.Bursa sanayide Volkswagen'imin kaporta-boya işlerini yaptırırken Orhangazi'de kalmıştım çok sevecen insanlardır sizin oralılar.belki isimden tanıdıklarınız çıkabilir İbrahim Kılıç,Mustafa Çapkın neyse fazla uzatmayayım aklıma yine Bursa'ya gitmek geldi,zaten hafta sonu niyetim vardı Bursa'ya geçmeye evde zeytin az kalmış
bu arada işin zor kısmı bitmiş sana kolay gelsin.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
Reklamlar
-
hocam demek istediğim beyaz yanak daha önceden lastikçiye sorduğumda tube type (iç lastikli/şambriyelli) lastiğe uygulanabiliyor dedi lastikçi. oysa tube type lastikler patlayınca foss diye bi anda iniyor, tubelessde bu yok bu yüzden daha güvenli. hatta 3-4 gün sonra farkediyorsun lastiğin patladığını gerçi yarılırsa tubeless de foss diye iniyor ama henüz seyir halinde yoldan kaynaklı yarılan lastik duymadım (yaşlanmış lastikler hariç)
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
ozgurakman adlı üyeden alıntı
hocam demek istediğim beyaz yanak daha önceden lastikçiye sorduğumda tube type (iç lastikli/şambriyelli) lastiğe uygulanabiliyor dedi lastikçi. oysa tube type lastikler patlayınca foss diye bi anda iniyor, tubelessde bu yok bu yüzden daha güvenli. hatta 3-4 gün sonra farkediyorsun lastiğin patladığını
gerçi yarılırsa tubeless de foss diye iniyor ama henüz seyir halinde yoldan kaynaklı yarılan lastik duymadım (yaşlanmış lastikler hariç)
Aynen öyleymiş Özgür kardeşim senim mj. den sonra ben araştırdım bile tybe tube ye geçmem imkansız 458 kg.bi motor bu uygulamaı yapmak çok RİSK li
yine aydınlatıcı bilgilerin için teşekkürler bi tecrübemiz daha oldu
herkese iyi formlar!!!
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:53 ----------
Arjantinli69 adlı üyeden alıntı
selamlar kolay gelsin
Bursa'yı çok severim ayda bir gitmezsem olmaz.zeytin almak için bile Orhangaziye geldiğim olur.bu arada bizim semt'te çok sizin oralı arkadaşlarım var,aynı dönemde gelmişsiniz Türkiye 'ye.onlarında akrabaları Orhangazi'li.Bursa sanayide Volkswagen'imin kaporta-boya işlerini yaptırırken Orhangazi'de kalmıştım çok sevecen insanlardır sizin oralılar.belki isimden tanıdıklarınız çıkabilir İbrahim Kılıç,Mustafa Çapkın neyse fazla uzatmayayım aklıma yine Bursa'ya gitmek geldi,zaten hafta sonu niyetim vardı Bursa'ya geçmeye evde zeytin az kalmış
bu arada işin zor kısmı bitmiş sana kolay gelsin.
valla soyadları tanıdık geldi ama şıp diye çıkartamadım görsem mutlaka tanırım.
evet artık ufaktan toparlanmaya başlıyoruz
herkese iyi formlar!!!
-
bitmiş bitmiş elinize sağlık :D iyi forumlar
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
-
hocam pazartesi garaja devam demiştiniz. bu gün salı. bak şimdi kendimi unutulmuş hissetdim
-
ellerinize sağlık..
çok güzel bir çalışma....
kolay gele üstat(:
-
usta eline sağlık ben ybr yi dağıtıp toplamaya cesaret edemem sende ki cesarete hayran kaldım
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
-
hocam ilgiyle takip ediyorum sizi valla size özenip motorun sağını solunu sökeceğim artık :DDD
-
artık izmirde oturuyorum :( yılda 1-2 kez bayrama seyrana zeytin toplamaya geliyoruz okadar. ama motorla bi gezi yapasım var orhangaziye gelirsem onceden bilgilendiririm gorusuruz ins. vala böyle topicleri görünce takım taklavatı toparlayıp motora dalasım geliyor ama yapamıyoruz işte sana kolay gelsin
-
Vallahi ellerinize sağlık bende takip ediyorum artık merakla bende ayrıca Gemlik'teyim orhangaziye gelirim fotoğraflarda gördüğüm yer yanlış değilse aynı sokağa geliyorum akrabalarım var orada gelip görmek isterim açıkçası. Devamını bekliyoruz.
-
alper kardeşim foruma nasıl foto yüklüyosun, bana bi anlatırmısın, beceremedim bi türlü.
alakasız bi ortamda sordum ama kusura bakma...
-
-
Ellerinize sağlık. Resimler ve ortaya çıkan iş takdire değer.
Merakla beklemeye devam edicem...
-
aboneyim zaten sürekli takipteyim iyi gidiyo
eline sağlık
-
valla kardeşim seve seve gelirim....
Çalışmalarını yakından görmek iyi olur benim için...
seni takip edenlerin içinde ben şanslı olanım galiba.
senin garajı merak eden çok arkadaş vardır.
ha bu arda o kırılan boğazın kağnağınıda sen mi yaptın, döküm sanırım o.parça çok orjinal olmuş....
emeğine sağlık....
-
ne güzel parlamışlar çil çil ellerine sağlık alper hocam
-
ellerinizden öpüyorum saygılar sevgiler selamlar
-
iyi gidiyorsun alper kardeş inşaallah tam istediğin gibi olur
Sıdkın hakikatı seni yalandan başka bir şeyin kurtaramayacağı bir yerde gerçeği söylemendir"Cüneyd i Bağdadi"
-
13 Şubat 2012, 00:50
musagüner129 adlı üyeden alıntı
valla kardeşim seve seve gelirim....
Çalışmalarını yakından görmek iyi olur benim için...
seni takip edenlerin içinde ben şanslı olanım galiba.
senin garajı merak eden çok arkadaş vardır.
ha bu arda o kırılan boğazın kağnağınıda sen mi yaptın, döküm sanırım o.parça çok orjinal olmuş....
emeğine sağlık....
kırılan parça kalitesi yüksek alüminyum fabrikada Hasan Ustam argonla kaynattı geri kalan bütün işçilik bende sadece o parçayla 3 saat uğraştım
herkese ilgisinden dolayı sonsuz teşekkürler bu ilgi ve alakanız beni daha çok gaza getiriyor
herkese iyi formlar!!!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)