Goldwing GL1100 baştan aşağı genel revizyon
-
Reklamlar
-
güzel bir paylaşımm merakla bekliyorum bitmiş halini kolay gelsin
-
öncelikle ellerinize sağlık yenileme restorasyon işlemleri herkesin cesaret edeceği bir iş değildir keyif alabilmek, tecrübeli olmak gerekir, bu bir hobi olarak kabul edilebilir . merakla takip edeceğim GW restoresini. alüminyum parlatıcı hakkında biraz bilgi alabilirmiyim yurt dışı kaynaklı sitelerde araştırdığım alüminyum parlatıcılara benziyor gibi iki farklı krem var sırayla sürüp polisaj yapılıyor izlediğim videolarda . sizin aldığınız ürünü anlatabilirmisiniz ve tabiki fiyatı
-
değerli paylaşımlar için teşekkür ederim kolay gelsin sonucu merak ile bekliyorum
hak etmeyene merhamet kendine yapacağın en büyük ihanettir.!
-
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
hocam ellerine emeklerine sağlık iyi gidiyorsun ee makinada uğraşılacak bi makina ancak benim dikkatimden kaçmayan bir başka konuda orhangaziliyim dedinde
hürriyet mahallesinde evimiz var ve sülalemin çoğu oradadır , ben çakırlıdanım aslında üreğil, keramet,boyalıca,hepsinde akrabalarımız var eh tanışmak hayal değil yani
kolay gelsin tekrar paylaşım için teşekkürler, goldvingde motora ulaşmakta bayağı külfetmiş
yaww! bende hürriyet te oturuyorum bu ara gelirsen buralara yardıma beklerim yavaştan gidiyor. yaza inşallah yetişicez. hürriyette beni akrabalarınıza ismimle sorarsanız mutlaka tanırlar belki uzaktan akraba bile çıkabiliriz
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:49 ----------
DeaD_Rider adlı üyeden alıntı
öncelikle ellerinize sağlık yenileme restorasyon işlemleri herkesin cesaret edeceği bir iş değildir keyif alabilmek, tecrübeli olmak gerekir, bu bir hobi olarak kabul edilebilir . merakla takip edeceğim GW restoresini. alüminyum parlatıcı hakkında biraz bilgi alabilirmiyim yurt dışı kaynaklı sitelerde araştırdığım alüminyum parlatıcılara benziyor gibi iki farklı krem var sırayla sürüp polisaj yapılıyor izlediğim videolarda . sizin aldığınız ürünü anlatabilirmisiniz ve tabiki fiyatı
alüminyum parlatıcı hakkında bende çok araştırdım youtube de felan klipleri izledim sonra bauhaus ta olduğunu öğrendim hiç vakit kaybetmeden gidip aldım ürün 2 farklı tipi vardı biri ufak boy 19 tl di sanırım ben büyük boyunu aldım 29 tl ye harika bi ürün 2 adet fırçası var ilk öncesert olanla siyah sabun sonra yumuşak fırçayla mavi sabunla işlem yapıyoruz harika sonuç verdi. çok mutlu oldum yoksa alüminyum krom almuyor. sadece istanbulda bi yer yeni yapmaya başlamış fiyat çok uçuk.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:53 ----------
herkese güzel yorumları için teşekkürler buarada yardıma beklerim
-
emegine sağlık evet motorunuzsizin için bakım yapmanız iyi olmuş bir nevi hobi
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
-
Kocaeli İl Temsilcisi
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
şu sıralar yerimden kıpırdayamıyorum ama ilk fırsatta rahatsız edip neler yapabileceğimiz konusunda bolca konuşuruz
bu arada benim gibi çalışkan ve meraklı çırağı orhangazide bulman zor onu söyleyeyim
bir şey soracağım yavvv bu mz servisi vardı eski tekel binasının arkasında bir yerlerdeydi hala duruyormu,? mz ustası demir usta vardı varmı bilgin ?
ayrıca kesin sende bizim o taraftansın resimlerdeki arkadaşlar iseniz
asıl memleket neresi ? dur ben tahmin edeyim bulgaristanın neresinden demem lazımdı
yanılıyormuyum ?
evet MZ servisi tüm orhangaziyi dolandırıp ortadan kayboldu ama ustası Demir abi hala buralarda yamaha&kanuni servisinde usta olarak çalışmakta.
Orhangazinin çoğu gibi bizde Bulgaristanlı sayılırız 70 senesinde gelmiş dedemler
-
Kocaeli İl Temsilcisi
-
Bu iki yetenek tesadüf olamaz kesin vardır akrabalık.
-
Kocaeli İl Temsilcisi
-
piyanist_irf teşekkür ederim verdiğin bilgiler için =) . benim viragonun motor yan blokları aluminyum ve 93 model olduğu için haliyle artık iyice kötü olmuş pütürlü pütürşü bir yüzey korozyon ne ararsan var anlıyacağın =) o parlatıcıyı uyguladığın zaman bir video çekermisin zahmet olmazsa =)
-
Kocaeli İl Temsilcisi
-
anaamm iyice karıştı
-
Kocaeli İl Temsilcisi
-
-
piyanist_irf kırmızı kazak yakışmış ya :D alpi bekliyoruz fotoğrafları =)
-
valla çok güzel ve çok özenerek gidiyorsunuz. hiçbir masrafdan kaçmıyorsunuz. tebrik etmek lazım ellerinizden öpüp resimlerin devamını bekliyorum.
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
-
-
çok güzel yapıyorusunuz işinizi e tabi severek yapınca ortaya böyle şeyler çıkıyor. tekrardan ellerinizden öpüyorum
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)