Goldwing GL1100 baştan aşağı genel revizyon
-
Hayırrrr :(
lütfen böyle cafe tarzı bana göre değil motorumu bu şekilde hayal etmek bile istemiyorum ben touring tarafındayım ayrıca granajlar 1.sınıf boyanacak sökük olduğu için dandik gelmiştir gözünüze .
yemek sonrası proje resimlerine devam edeceğim epey bi yol katettik
herkese iyi formlar...
Reklamlar
-
asla ve asla goldwingin grenajlarından vazgeçmeyin. :D goldwingin kendine has çizginizi o grenajlar oluşturuyor. grenajsız iken hiçde farklı bir motor gibi durmuyor... ve bu arada bu günki resimleri de bekliyoruz. her gün azar azar paylaşırsınız artıkın :D
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
-
-
hepsinin bir gecede olmaması mantıklı hocam ALLAH bağışlasın fotoları yiğit bey çekiyor heralde
birde motorun sol tarafındaki beyaz klemens çok kaba duruyor yav. :D görünmüyor ama yinede kabloları lehimleyip bantlamak daha güzel olurmuş diye düşündüm bi an. elinize sağlık
-
Motoru hava kaldırmak içinde kriko iyi fikir
-
işte o klemens gri renkte olup bizim baş belamızdı!! yastık uçları çıkışıdır kendileri orjinalsoketi fazla akımdan ve zamandan erimişti bizde o klemens itakmak zorunda kaldık. arada oradan çıkan enerjiyi ölçmek için lehim olayını yapmadım. ama yinede eleştirinizi düşünücem toplarken.fotolar yarın
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:14 ----------
evet sırf bu iş için aldım o krikoyu ama ileride aracıma mdahele ederken orjinal krikosundan daha pratik ve güvenilirdir heralde
-
kolay gelsin sonunda nasıl olacak merakla bekliyoruz
orhangazidemisin?
Sıdkın hakikatı seni yalandan başka bir şeyin kurtaramayacağı bir yerde gerçeği söylemendir"Cüneyd i Bağdadi"
-
Merakla takip edeceğim elinize sağlık
En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.
-
kolay gelsin hocam emeğinize sağlık haddime değil ama birkaç öneride bulunmak istiyorum zamanınız var ise resimlerin altına bizler için bilgilendirme yazarsanız çok daha keyifli olur ziraa bilmeden resimlere bakmak yapılanı anlamakta bazen yeterli olmuyor.
birde sorum olacak size motoru o şekilde alttan kriko ile kaldırmanın motor bloğuna bir zararı olmuyor mu hertürlü motoru kaldırabilirmiyiz?Bilmediğimden soruyorum benimde aklıma gelen bir yöntem açıkçası kullanmaya çekiniyorum, teşekkürler kolay gelsin çalışmalarınızda.
-
selçuk sezer adlı üyeden alıntı
kolay gelsin sonunda nasıl olacak merakla bekliyoruz
orhangazidemisin?
evet siz?
cbf yabancı gelmedide?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:37 ----------
gursus adlı üyeden alıntı
kolay gelsin hocam emeğinize sağlık haddime değil ama birkaç öneride bulunmak istiyorum zamanınız var ise resimlerin altına bizler için bilgilendirme yazarsanız çok daha keyifli olur ziraa bilmeden resimlere bakmak yapılanı anlamakta bazen yeterli olmuyor.
birde sorum olacak size motoru o şekilde alttan kriko ile kaldırmanın motor bloğuna bir zararı olmuyor mu hertürlü motoru kaldırabilirmiyiz?Bilmediğimden soruyorum benimde aklıma gelen bir yöntem açıkçası kullanmaya çekiniyorum, teşekkürler kolay gelsin çalışmalarınızda.
tabi ben anlıyorsunuz sandım pardon detaylı yazarım!
krikonun bi zararı olmadı zaten araştırdığıma göre böyle ağır makineli motorların makinelerini ancak bu şekilde sağlıklı kenarı alıyorlar.
iyi formlar dilerim
-
Sıdkın hakikatı seni yalandan başka bir şeyin kurtaramayacağı bir yerde gerçeği söylemendir"Cüneyd i Bağdadi"
-
-
ellerinize sağlık hocam. ama biraz daha fazla resim koyup sabırsızlandırmasanız güzel olacak :D
-
Merakla bekliyorum,gerçi sonuç özeninden dolayı şimdiden belli.
Kolay gelsin.
-
yap-boz gibi olmuş..bitmiş halini merakla bekliyorum.. ellerine sağlık..işin rast gitsin
-
-
draggy adlı üyeden alıntı
modeli nedir bu motorun ?
-
şu anda ravizyona giren de, alıntı yaptığın resimlerdeki de goldwing....
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
Zodium adlı üyeden alıntı
modeli nedir bu motorun ?
resimde gördüğün motor goldwing GL 1000 olup tahminimce 77-79 model arası bneim motorum 83 model GL 1100 dür.
-
alpi16 adlı üyeden alıntı
resimde gördüğün motor goldwing GL 1000 olup tahminimce 77-79 model arası bneim motorum 83 model GL 1100 dür.
eyv.sanat eseri resmen..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)