Tankpad yapıştırma(Yeni arkadaşlara göstermek babında :) )
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Tebrikler Eline Sağlık
Uğraşmak Güzel Ve Zevklidir Motor İle
Biraz Elin Yatkın Olsun,
Birazda Cesaretin Olsun,
Tabi Sonuçları kabullenmekte Önemlidir,
Olmaz İse Yenisini Almak Gibi
Tekrar Tebrikler...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
Denizli İl Temsilcisi
süper açıklık getirmişssin olaya eline sağlık
-
bu devirde benzin le motor temizleyeni dövüyorlar haberin olsun benim tavsiyem ise gaz yağı olacak hem ucuz hemde hiçbir zararı yoktur. Birde daha önce birçok konuda tazyikli suyun motorun stciker ve beyne su kaçarsa zarar verebileceği hakkında bahsi geçmiştir. aman dikkat. kolay gelsin.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
-
serkanADH13 adlı üyeden alıntı
Tebrikler Eline Sağlık
Uğraşmak Güzel Ve Zevklidir Motor İle
Biraz Elin Yatkın Olsun,
Birazda Cesaretin Olsun,
Tabi Sonuçları kabullenmekte Önemlidir,
Olmaz İse Yenisini Almak Gibi
Tekrar Tebrikler...
Teşekkürler. Valla ne yaparsam yapayım motora her zaman içimde bi olmıcak, güzel durmıcak korkusu oluyo ama sonuçta bi şekilde oluyo :D
---------- Post added at 20:50 ---------- Previous post was at 20:47 ----------
BLACK_ICE adlı üyeden alıntı
süper açıklık getirmişssin olaya eline sağlık
Estağfirullah elimden geldiğince anlatmaya çalıştım. Teşekkürler. Selamlar...
---------- Post added at 20:52 ---------- Previous post was at 20:50 ----------
Raphae1 adlı üyeden alıntı
bu devirde benzin le motor temizleyeni dövüyorlar haberin olsun
benim tavsiyem ise gaz yağı olacak hem ucuz hemde hiçbir zararı yoktur. Birde daha önce birçok konuda tazyikli suyun motorun stciker ve beyne su kaçarsa zarar verebileceği hakkında bahsi geçmiştir. aman dikkat. kolay gelsin.
Sağolasın. Valla gazyağını biliyorum oto yıkama yağlamada çalıştığım zamanlardan, elimin altında o an benzin vardı onu kullandım Tabi buradan düzeltmeyi de yapalım ''gaz yağı ile temizleyin''...... Uyarınız için de teşekkür ederim bundan sonra dikkate alcam. Selamlar...
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
güzel paylaşım...keyifle binmen dileğiyle...
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
-
hocaseko adlı üyeden alıntı
güzel paylaşım...keyifle binmen dileğiyle...
Teşekkürler...
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
Raphae1 adlı üyeden alıntı
bu devirde benzin le motor temizleyeni dövüyorlar haberin olsun
benim tavsiyem ise gaz yağı olacak hem ucuz hemde hiçbir zararı yoktur. Birde daha önce birçok konuda tazyikli suyun motorun stciker ve beyne su kaçarsa zarar verebileceği hakkında bahsi geçmiştir. aman dikkat. kolay gelsin.
gaz yağı ve benzin uzun vadede boyaya zarar verir ama
bunuda unutmayalım
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
< iLk@yy > adlı üyeden alıntı
bunuda unutmayalım
Tamam tamam sıcak suyla uğraşsınlar Tabi şaka bir yana tank pad bir kaç ay bozulmadan dayanabilir. Bu nedenle arkadaşlar sık sık benzin veya gaz yağıyla yapışkan temizlemeyecekleri için bu konuda bir sıkıntı yaşayacaklarını düşünmüyorum. Fakat bunu da sizin de tavsiyelerinizle belirtelim. Sadece tank pad için değil her anlamda benzin ve gaz yağıyla boya üzerinde yapılacak süreklilik arz eden işlem boyaya zarar verecektir. Selamlar...
-
< iLk@yy > adlı üyeden alıntı
bunuda unutmayalım
sanki ben motoru su nıyetıne gazyağınla yıkıyorum gazyağını lastikler dışında heryere uygulayabılırsınız.
sen yarın öburgun benden gaz yağı istersen zarar verır derım :D
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
-
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
-
sizlere daha ucuz ve kesin bir yol söyleyeyim.Bayanlar tırnak ojelerini çıkarmak için kullanır.ASETON en küçük bakkalda bile bulursunuz fiyatı 1 tl
-
cardoso adlı üyeden alıntı
güzel olmus eline saglık
Eyvallah sağolasın.
---------- Post added at 22:09 ---------- Previous post was at 22:07 ----------
yaşar35 adlı üyeden alıntı
sizlere daha ucuz ve kesin bir yol söyleyeyim.Bayanlar tırnak ojelerini çıkarmak için kullanır.ASETON en küçük bakkalda bile bulursunuz fiyatı 1 tl
Harbiden çok daha mantıklı ve ucuz çözüm. Bundan sonra bi yapışkan çıkaracağım da aseton kullanırım. Teşekkürler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)