Depo kenarları ile ilgili
Reklamlar
-
Arkadaşlar deponun kenarlarına aşağıdaki mondialin deposunun kenarların olan parça yada lastik yada alüminyum artık ne olduğunu bilmiyorum ondan yaptırmak istiyorum.
Acaba bu parçayı bulabilir miyiz? Yoksa orjinalde olan bişey midir?
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Reklamlar
-
oto sanayilerde aksesuarcılara git..
ilacın orada bol çeşit ile mevcut...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
sametagir adlı üyeden alıntı
oto sanayilerde aksesuarcılara git..
ilacın orada bol çeşit ile mevcut...
Tamamdır sağolasın...
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
aksesuarcılar da geçmeli nikelajlı bişeydi adı
[B][COLOR="Red"]Roadracer 150 MC[/COLOR][/B]
-
-
;) guzel olmuş mavi yansıtmalı da olsa iyimiş
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
3 çeşit vardı biri mavi, biri düz gri, biride böyle damalı. Önce mavisini alayım dedim adam mavi motora mavi gitmez dedi. Hak verdim. Düz gri keseyim dedi yok dedim pavyona çevirmeye gerek yok motoru. En son bu damalıyı aldık. Valla baktığımda güzel durdu öyle çok süper bir görüntü vermedi ama olsun aklımdakini yaptım.
-
Bunlardan çoğu yerde bulabilirsiniz.Simli gibi olanları daha çok yakışıyor.Ben motorumun koltuk altı bagajının kenarlarını kapladım.Tavsiyem yapıştırırken biraz ısıtın.Kendinden yapışkanlı zaten.Çok güzel olur.
-
immortalboss adlı üyeden alıntı
Bunlardan çoğu yerde bulabilirsiniz.Simli gibi olanları daha çok yakışıyor.Ben motorumun koltuk altı bagajının kenarlarını kapladım.Tavsiyem yapıştırırken biraz ısıtın.Kendinden yapışkanlı zaten.Çok güzel olur.
İlerki zamanlarda bende düşünüyorum koltuk altı bagajı vesaire. Bakalım zaman ne göstercek. Sağolasın.
-
nikelajlısı olsa daha dikkat çekerdi sanki
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
-
kingcüneyt adlı üyeden alıntı
nikelajlısı olsa daha dikkat çekerdi sanki
Ben fazla dikkat çekmek istemedim Zaten gözüm alıştıktan sonra bunu da değiştiririm. Nikelajlı olanı kesin denerim..
-
selam dostum. biraz damdan düşer gibi olcak ama motordan memnunmusun? :D
-
drumstar adlı üyeden alıntı
selam dostum. biraz damdan düşer gibi olcak ama motordan memnunmusun? :D
Aleykum selam kardeş. Valla ilk motorum ama daha beni hiç üzmedi çok memnunum diyebilirim
-
bizim arkadaşın otoruydu da arıza çıkardı mı diye merak etmiştim aman dikkat et sen yine de fazla zorlama motoru
-
drumstar adlı üyeden alıntı
bizim arkadaşın otoruydu da arıza çıkardı mı diye merak etmiştim
aman dikkat et sen yine de fazla zorlama motoru
Emre den aldım motoru eğer senin arkadaş oysa Noldu ya hayırdır bi arıza mı yaşamıştı? Valla çok zorlamıyorum zaten de 11500 devire kadar çıktım bi kere kesiciye sokcam diye varsa bi durum bida çıkmıyım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)