İrfan aga naber ya nerelerdesin 2 gündür kayıplara karıştın
İrfan aga naber ya nerelerdesin 2 gündür kayıplara karıştın
neyle uğraşıyon abi resim koy hemen
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
wwuuu sis farlarını merakla bekliyorum abi. :D
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
beni taşırmı irfan..
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
şekerim ben gelmeden fazla bişey yapma..senin foto atacağın yok bu işle ilgili... ben geleyim hem yardım ederim hemde fotolarım..hemide erken geleceğim
---------- Post added at 09:48 ---------- Previous post was at 09:44 ----------
ayrıca şekerim piranha diablo geliyor
bugün sipariş vereceğim..ödenek buldum
hayırlı olsun yeni dıablon doğru seçim lan gelcem diyon gelcem diyon çamıra yatıyon sen gelcen diye motürü garaja alacam almıyorum gelince beraber alırız diye bu arada atölye eskisi gibi dar değil kapı dışında motürün başını tutacak adam lazım içeri alacamda
iş bitmeden foto filan yok olm şu an römorkla uğraşıyorum , sonra elektirik işlerine başlayacağım...
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
irfan senin yüzünden hayran sayım eksiliyor... çok işi yapma be kardeşim...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
şekerim valla bugün gelecektim..baktım yağmur yağıyor..bide şu çakmaklık varya aslında onu bekliyorum..
ayrıca bana kızmış olacağını düşünüyorum..geçenki iş için... ne desem ki .. hasta oluşum, sabak sınav oluşu engelledi..
ama bunu kesinlikle telafi edicem ... şekerimsin biliyorsun
tamam aga biliyorum ama... kendimi kötü hissettim...hemen soluğu ahmet abinin yanında aldım..psikolojik destek verdi bana
vay vay vay ramazanım komserim , askerim ne yapıyon ulem ? yedin askerliği heee ne yapayım kanka senin yokluğunu fırsat belledim fırsat bu fırsat dedik
nası gidiyo askerlik yoksa gene izindemisin ?
---------- Post added at 10:14 ---------- Previous post was at 10:11 ----------
eğer böyle şeyler düşünüp kendine sıkıntı yaparsan buna kızarım , ama ortada kızmayı gerektirecek bir şey yoktu , içini rahat tut haaaa illla abi kız dersen kızarım hemde yengen bilir kızdımmı nası kızdığımı
tamam aga..küçükler hata yapar büyükler affeder..çok geniş yüreklisin eyvallah.. ama sen yinede kızma
arka kapak yapımınıda bitirdim ve şöyle bir kilit mekanizması yaptım hani olurda romorku aşan boyutta bir yük yüklemek gerekirse icabında kapağı açarak römork boyutunu birz uzatabiliriz
yanlardaki siyah levhaları ışıklandırmalar için düzenledim biraz derin ve kaba tuttum ki tekerden gelecek çamur ve su sıçramalarından korunsun lambalar ve biraz kaba görünmesini istememdeki amaç görünür az biraz genişçe ışıklandırma koyacağım , buda dışarıdan görene hem görünürlük açısından güzel olacak hemde uyduruk kıytırık römork havasından kurtulacak en azından ben öyle düşünüyorum
aslında daha kibar ve düz hatlarda ,stop, park ve sinyal lambaları yaptım leddten ancak hoşuma gitmedi daha orjinal bir şeyler olabilir sanayiye bir ara bakacağım..
Hacım bi ara geleklde şu benim 52 Lt topcaseye bir ışıklandırma yapsak emmiii
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)