Kontranın birleşim yerlerine kullan çelik macunu
yüzeyden çürüme yapmaz bu tür malzemer, et kalınlığından aldığı suyla şişer ve çürür
köşeleri güzel izole edersen daha uzun ömürlü olur
Kontranın birleşim yerlerine kullan çelik macunu
yüzeyden çürüme yapmaz bu tür malzemer, et kalınlığından aldığı suyla şişer ve çürür
köşeleri güzel izole edersen daha uzun ömürlü olur
Ben jack'in kalın bağırsağıyım..
ya abi artık kanunlar değişti sadece yarı otomatiğe takoz takmazsan ona el koyuyorlar başka birşeye el koyamaz ormancı...
ama bi ara senin biladerle irtibata geçip beni ava götür diyeceğim fakat mesafa uzak olduğu için araba ayarlamam gerek
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
bizim buralarda rakımı yüksek olan yerlerde bolca domuz var tavşan çok nadiren ancak geçenlerde birader samsuna gitti ava herif kafayı yemiş uçakla ava gidiyor bi gitti 4 gün firar ,
ben tüfekten bahsetmedim aslında senin jeton düşmemiş sen römorkla odun taşırım derken ondan sebep ormaniye , ormancı filan dedim tüfek için değil
---------- Post added at 16:25 ---------- Previous post was at 16:22 ----------
hiç denemedim ancak tabi uygun boya atılacak hatta üzerine oto boyası atılacak teşekkürler...
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Gayet başarılı, tebrikler
Volkanyaldiz.com
Mantık insanı ve motor sadece araç.
Bu abimiz kendi adını taşıyan bir motosiklet yaparsa hiç şaşırmam Elinize sağlık çok güzel olmuş kazasız belasız..
Öyle 3 aşağı 5 yukarı değil . 1 aşağı , 2 3 4 5 6 yukarı :pl:
[I][B][U][COLOR="#FF0000"]~ Honda CBR125R[/COLOR][/U][/B][/I]
kendi adımı taşıyan bir motosikletim inşallah olur ancak kendi tasarımım olan bir arabam var, kendim yaptım diyebileceğim teşekkür ediyorum sağolasın
---------- Post added at 18:00 ---------- Previous post was at 17:58 ----------
teşekkürler arkadaşım eksik olma
Yaaa bir rahat dur be kardeşim.Senin yaptıklarını takip etmekten başım döndü yahu
Bende motoruma tereversalit Pentegron yapmak istiyorum,bu işi sana vereyimde,uğraşmayım bari
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
İrfanım hayırdır arkada ne tasıyacaksın? dürüm yada dondurma satışı için mi ? yoksa yolculuk için mini karavan mı planlıyorsun?
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
sağolasın ilhami abim nasılsın yaramazlık yoktur inşallah bu arada gün geçmeden yeni yılını kutlarım abim
şu rahat dur kelimesini bir çok dostumdan duymaktayım fakat elimde deyil be abi ne yapayım kışın halledeyim şu incik boncuklarıda yazın tadını çıkartırım
bu arada şu bahsettiğin (tereversalit Pentegron ) olayı nedir abi sorması ayıp olmasın yeniyomu ? yoksa yanına ayran kola filan daha mı iyi gider bi resim koyaydın ya be abi göreydik ne olduğunu
---------- Post added at 18:17 ---------- Previous post was at 18:14 ----------
kanka yeminle biliyordum tahmin ettim böle bir cevap vereceğini ulem beni tanıyanlar tanıyo vesselam , aynen düşünsene içine bi kazan koyarız yazın haydeeenn millet beleş süt mısır burdaaaaa
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
abi arattım harbiden bişey çıkmıyor nerden buldun bu kelimeleri
Arama tereversalit Pentegron herhangi bir Web sonuçları ile maç yaptı.
Arama Önerileri:
Tüm sözcükleri doğru yazdığınızdan emin olun.
Farklı anahtar sözcükleri deneyin
Daha genel anahtar kelimeler deneyin
Daha az anahtar kelime deneyin gugıl amca böyle dedi onun yalancısıyım
abi mobilet iste sen bizim burada hurdacı var ama bana 35 km uzak zibille mobilet var hatta dahada ileri git bi ara kazalı perte çıkmış sahadow görmüştüm ama resmen yağmalammışlar ön diski ile firebn kaliperini istedim düşündüğümden çok fazla fiyat çekince vazgeçtim ama biraz muhtac olduğunu anladıklarında acayip fırsatçı tavırları var tırt olursun
o zamanlar beğen beğen al ne alırsan 75 lira hesabı zibille mobilet vardı orada her daim mobilet bulursunda o tarafa yolum düşmüyor ama yok irfancım bana bitane ayarla temizinden sıkıntı yok dersen bakmaya başlarım
Herkese iyi yıllar!
Ben de bir kaç resim ekleyeyim.
Uploaded with ImageShack.us
Eline sağlık! Üretmek güzeldir!
Piyanist_İrf arkadaş, öncelikle helal olsun, ellerine sağlık. Bendeniz de özellikle köyde kullanabileceğim bir römork üzerinde siftine siftine düşünüp tasarımlar planlamaktayım. özellikle derdim amortisörlü olması? Bu konuda en basit, sağlam ve hafif olan sistemde özellikle Torsiyon kolları kullanmam gerektiğine karar verdim. Elbette bu sistem de piyasadan hazır olarak bulunabilecek şeyler değil. Torsiyon Kolları ve mobilet amortisörleri olan sistem konforu sağlayacak gibi. Frenlemede ise, hazır balatalı jantları kullanmak ve bunları tahrik edecek, senin tasarladığın biçimde bir römork Ok' u düşünüyorum. Sanırım tamamını elde imal etmek gerekecek? Malzeme olarak tamamını sert alüminyum ve gazaltı... Çizimleri aktarırım bitirince. Fakat en önemli olan, deneme yanılma testlerini yaparak efektif fren ayarlarını gerçekleştirebilmek???
Tekrar eline sağlık, devamını da beklemekteyiz)
Poturdak
abi serbest olan odunlar var tabiki ama ben ormandan dediğime bakma çalıktığım yerde ağaçları budama işi benim ee çıkan nevalede bana ait olduğu için sıkıntı olmuyor ama böyle birşey olsa 5 defa da 1 ton getiririm bir daha uğraşmam yani...
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
kolay gelsin İrfan Başçavuşum...işlevsel bişey olacak sanki...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Fazlasıyla takdir edilecek bir çalışma, tebrikler. Yani fikir ve uygulamadaki çözümler alkışlanacak cinsten. Kolay gelsin piyanist
---------- Post added at 18:17 ---------- Previous post was at 18:14 ----------
[/COLOR]
kanka yeminle biliyordum tahmin ettim böle bir cevap vereceğini ulem beni tanıyanlar tanıyo vesselam , aynen düşünsene içine bi kazan koyarız yazın haydeeenn millet beleş süt mısır burdaaaaa [/QUOTE]
havalar düzelınce gezılere bununla gelırsın. artık süt mısır mı yoksa pide mi dağıtırsın bilmem :D yadan dondurmam gaymak
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)