| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
O Kırmızıyı ilk gördüğümde gözüme çok itici gelmişti,ama hondanın logosu,stickerler,stoplar,sinyaller falan işin içine dahil olunca hoş olmuş irfancım..motorun arkasında hiç sırıtmıyor valla,güzl olmuş.begendim açıkçası.
şimdiden yapacağımız mangalı,piknik kaçamaklarını görür oldum
Sinyal dediğin nedir irfanım sen iste baumaxı getireyim sana,yoluna feda olsun
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
bugün yanına gelecektim İrfan usta motorun her tarafına su kaçmış geçen yağmurda dönerken tek silindire düştü alet zor geldim eve emme manifold ları çatlamış oradan su çekmiş içine günü onarımla geçirdim bende
hayt yakışır irfan abime on numara beş yıldız olmuş stickerlar stoplar sinyal gayet temiz belirgin vede işlevsel olmuş yine döktürdün valla abi bakalım sırada ne var ne yapacan
welcome to my world https://www.youtube.com/channel/UCPUpGYw2EcPIq_hQLSHGctw/
ooo serdar abiyle çay faslı....
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Bugün İrfan'a bir baskın (haberli baskın) yapayım , hemde römorkuna bi kalite kontrolü yapalım dedik. Haftalardır kar buz soğuktan burnumuzu dışarı çıkaramamıştık.Güneşi de havada (leyleği havada görmüş gibi) görünce tamam dedim o gün bu gündür.
Karamürsel'e varınca İrfan'ı aradım 10 dakika sonra oradayım dedi 7. dakikada geldi,römorku da arkada.
Fabrikasyon olsa bu kadar düzgün olurdu Arkasından takip ederken farkına vardım ki stoplar sinyaller her birşey 10 numara.
Bu adama imkan verilirse ve tam teşekküllü bir atölyesi olsa neler yapar diye içimden geçirdim.
Yahu ikramında;
Sohbetin de çok candan.
Köfte davetini ise hem sohbeti bölmemek,hem de işinden gücünden etmemek için kabul etmedim umarım kırılmamışsındır.
Bu arada gül yüzlü kızının yanakcıklarına ham yapsın amcası. Bahtı açık olur inşallah.
O küçücük atölyede çıkardığın işler yabana atılacak gibi değil.
Misafirperverliğin için teşekkür ederim mucit adam
Kısmetse fuarda görüşmek üzere...
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
yav ben zati rastgele bi alıntı yaptım orada da sana dek geldi haci...
yav abi önce bi tuhaf geldi bana ama şimdi bişeye benzedi...yüz naklindeki gibi bundan daha iyisi olamazdı herhalde...
Ovvv Serdar abemi yeni gördüm...ulan koca Serdar Aga gelir yalandan bir kurupastamı önüne konur..ayıp bea Bre Gobra...
Allah bilir o kuru pastayıda nezaketen Seyyah abem getirmiştir...Allahdan gorkmazmızın sen Gobra Kamil Kekoro İrfan...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
İyi etmişsin sedar abi.. dediğin gibi irfan abi çok yetenekli ve çalışkan bir insan.. seninde motor yakıyor ortalığı iyiki sende kaldı.. bilmem belki senin gönlünde yatan aslan başka ,ama ben senin motorunu çok seviyorum. salı günü de biz bi baskın yapacağız.. 3-5 kişi gideceğiz..
---------- Post added at 21:45 ---------- Previous post was at 21:43 ----------
walla affeder mi seni bilemem ,ama belki bi ziyaret yaparsın bizde geliriz.. ortayı bıluruz senin için
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
kanka normalde kullanmamam gereken bir harf ..bizim içinde bir anlamı yok.. Zaten en yazılarıma en çok dikkat eden saygılı bir türk genciyim..
Ama senle yazışırken zıvanadan çıkıyorum sende artık al şu motoru ..bak 125 lik honda geldi tam sana göre işte
Abi muhtemelen İrfan Aganın bi çayını içip geleceğiz
Yav gangam Handikapım bak bu Çamır Fatih seni bana fişfirtliyor...aga ben böyle bir çamır daha görmedim...olm içinizde vatan hayını var...senle yiyip içiyor sonra beni sana salıyor...hiç utanma yok bunda ganga yav...bi iki çift laf etsene gurban olduğum şu Çamır F54 e...
satışşş...
bana yolladığı mesaja bak özelden...
F54
fatih çayır
F54 nickli üyeye ait kullanıcı resmi (Avatar)
Motosikleti: yamaha
navigatör
"kanka şu ybr topiğine bi girip şu koraya bi giydirsene navigasyonla kayboldu geçen hafta istanbulda gezi konusundaki sana yaptıklarının hesabını sorma zamanı "
sahtekar bekcii...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)