Fren sistemini çok ğüzel düşünmüşsün helal olsun sana...
Fren sistemini çok ğüzel düşünmüşsün helal olsun sana...
düşünüyoruz aslında yengende bayılacak emme dur şu havalar toparlasın yiğende biraz daha semirsin bakalım
---------- Post added at 10:40 ---------- Previous post was at 10:37 ----------
teşekkür ederim vedat abi eksik olmayasın mercedes oto amörtüsörü ve 2 adet bisikletinin ön maşalarından oluşuyor elimde bunlar vardı değerlendireyim dedim
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
yeğen zaten iyice semirdi sen merak etme
babası adam gibi bakıyor ona keşke benim de kendim gibi babam olsaymış
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Tek kelimeyle harika. Başarılı çalışmalarının devamını dilerim.
Ellerine kollarına sağlık abi maşallah
Agacım voltamız.. Hazır hep olmamız...
evet bir yandan yavaş yavaş aliminyum levhaları görselliğinide göz önüne alarak montajlıyorum sadece yan kenarlarının yarısı kaldı ve ışıklandırma sistemine geçeceğim
özellikle 150 kg ile bayağı bir test ettim rampa aşağıya firen sistemini denedim ,itme yapacakmı dengeyi bozacakmı, dönüşlerde kasma sıkıntı olacakmı ancak düşünerek yapıldığında ve uygun malzemeyi doğru gediğe koyarsanız taş yerine cuk diye oturuyor sadece 15 kg çekerken tabiki motorum biraz zorlanıyor onun dışında arkamda römork var yada yok olduğu dahi belli olmuyor , tabiki zamanla daha ince olumsuz noktaları olursa onlarıda yakalayıp hellederim ..
buda bizim ahmetN nin araya kaynattığım kırılmış top casesi , tabi bu arada sürekli römorkla uğraşmadık olmazzzz eş dostun işide halolacak, ahmet n, koray, yasin ve fatih arkadaşımda sağolsunlar bana baskın yapıyorlar römorku yan tarafa atıp ahmedin motosikletindeki sorunlara dalıyoruz , ahmedim her şey için teşekkür ederim yiğidim yalnız takımlarımı kaybedersen gözüme gözükme ,
koray fatih ve yasin kardeşlerimede teşekkürler köfteler şahaneydi zaten zabah kahvaltısıyla duruyordum canıma can geldi
buda yine ahmedin koruma demiri adam topcaseyi dağatmış, koruma demirini kırmış , ama motürde tık yok kaynağını yapınca elim değdi bide boyayayım dedim sevindirik olsun ahmedim
hallettiğimiz elektirik sorunundan sonra birde hatıra fotosu almadan hayatta bırakmam ve bu karelerden sonra köfteye gidiyoruz amannnnn mete duymasın
böylelikle anı defterimize dostlarla geçen bir gün daha kazıdık , ve tatlı edayla vedalaşarak evlerimize dağıldık yarın uykusuzluğumu ve yorgunluğumu atar atmaz yine römorka devammm, görüşürüz..
---------- Post added at 11:23 ---------- Previous post was at 11:17 ----------
teşekkür ederim üstadım eksik olma tekerine taş değmesin
---------- Post added at 11:28 ---------- Previous post was at 11:23 ----------
sağolasın uğurcum yaramazlık yoktur inşallah ?
vay vayy köfte olayı he.....
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
öglen kalktım...
benim motrum yokki...
selamun aleykum...
kanka dünkü baskın fotolarımızı burada paylaştığın çok iyi olmuş.Şekerim herşey için çok teşekkür ederim, motorun çizilen karizma sayende şekle şemale girdi ön farı elektirik sistemine çektiğin ayardan bahsetmemişsin bu arada,orjinal far çok güzel oldu bu arada eline emeğine sağlık..
gerçi kuru bi teşekkürü gönlüm kabuletmesede sana çırak olabilirim,atölyeye süpürge çekerim,fırında ekmeklerini susamlayabilirim,odun kırarım,un çuvallarına hamallık yaparım,bak bunlar elimden iyi gelir
Bi sonraki baskını iple çekiyorum bu arada,Yeni baskınlara hazır ve nazır ol sen yeter Vakit buldukça kaçarız her seferinde küfteciye,köftelerde köfte gibiydi maşllah,metehancığımızı her lokmada andık-yadettik,her lokmada onun içinde bir tane hüplettik dimi Korayım Kayış Atarım akşam sattı bizi gazladı kaçtı Ben ona sorarım bunun hesabını,köfteciye giderken motoruna çamur sıçrayacak diye gaza dokunmadı bile tıntın gerilerden yandan kenardan,bide deli etti zati bizi...dönreken rüzgar gibi nere kayboldu bende anlamadım.
Çok güzel bir gündü,sayende keyifli vakit geçirdik...
İrfan - aga - sen - bizim - herşeyimizsin..
eline emeğine sağlık.. bi daha gezilere mümkünse gurup başı olma ..
artçı ile birlikte ne gazladın öyle beyaa...
demek oluyor ki cbf 150 artçı ile mükemmel gidiyor.. hee hemen sevinmeyin ama yağ yakıyor
---------- Post added at 21:11 ---------- Previous post was at 21:06 ----------
şekerim acelem vardı..irfan agaya ışıklarda ben gazlıyorum dedim.. 170 km nin altına düşmedim..
sizin bana yetişemeniz normal yani...
çünkü sizin motorlarınız motor mu ha..
ahhaaaa haa sizde mi burdaydınız , rica ederim ahmedim ne yaptıkki bilader lafı dahi olmaz rica ederim bizler dostuz önce şekerim ,böyle küçük şeylerin lafını yapmayacaksınız ufak hesapların peşine düşülmez aramızda lafı sözü olmaz elden geliyorsa her şeye çözüm bulunur icabında ,küfteler hakkaten güzeldi mete bunları okursa yandık gene topiğin moku çıkacak
---------- Post added at 09:13 ---------- Previous post was at 09:11 ----------
len koray olm uzun zamandır hakkaten beni şaşırtmayı becerdin len o nasıl gidişti ,yeminle yetişemedim arkandan dip gaz bastım kesin bizim gelin hanım bekliyodu seni izmitte demi len bak doğru söyle vallaha kızmıcam hee hee hee
yavv şekerim adamı aramışız bize 1.5 kilo köfteyi yap 20 dakka sora ordayız demişiz sen hala tin tin geliyon eeee yolda biraz ıslak yaa motürüne çamur sıçrayacak demi ?
bak bizim yasine adamdan örnek al biraz örnek çamur mamur dinlemiyo valla kardeşim
şekerim senin gezi için kullandığın yollara bundan sonra traktör kiralayıp geleceğim.. o ne biçim yol beyaa. sende maşallah artçı ile iyi gidiyon.. cbf farkı orada belli yani..
hemen sevinme yağ yakıyon
---------- Post added at 10:14 ---------- Previous post was at 09:58 ----------
Bugün gideyimde motoru yıkayım
acıbadem tarafında lögar patlamış ,motor ...k oldu..
mok moku kenefte bulur olm ne işin var senin yoldaki mokla tamda adamına denk gelmiş hemen koşş koş çürümesin ybr n
---------- Post added at 17:49 ---------- Previous post was at 17:37 ----------
bu gün itibariyle kaplama işini bitirdim çok şükür yarın inşallah bi aksilik olmazsa elektirik tesisatına geçeceğim ledli sinyallerimiz hazır bakalım nasıl bir şey çıkacak meydana bende merakla bekliyorum
bunlarda kaplanmış ve boyanmamış son halleri .):
vay irfan abi döktürmüşsün valla tebrik ederim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)