Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

cbf 150 şanzıman rulmanını dağıttı

REKLAM ALANI
    sinka251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf150
    motoru kötülemedi ki nerden cıktı normaldir bu arızaların cıkması,hiç arızalanmaycak diye bişey yok ki.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    acemi60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    CBF150 özenle kullanıldığında bile sorun çıkmayacak anlamına gelmiyor. Zorlamaya gelen bir motor olmadığını ise söylemeye gerek yok. Aşağıdaki videoyu izleyin.(8.saniyeden sonra-100 km/h yi geçince gelen ses) Ben böyle bir şeyi 125cc motorda görmedim. Ustalara sorun 80 km/h yi geçmeyin diyorlar. Bir çok kullanıcının buna uyması mümkün değil. Ve başlıyor sorunlar gelmeye... İyi sürüşler...
    http://youtu.be/19eCygP5kTY

Motosikleti
    cbf150
    her motorda sorun olur yapacak bişey yok ama cbf konforlu bir motordur

kimi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000RR
    Alıntı acemi60 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    CBF150 özenle kullanıldığında bile sorun çıkmayacak anlamına gelmiyor. Zorlamaya gelen bir motor olmadığını ise söylemeye gerek yok. Aşağıdaki videoyu izleyin.(8.saniyeden sonra-100 km/h yi geçince gelen ses) Ben böyle bir şeyi 125cc motorda görmedim. Ustalara sorun 80 km/h yi geçmeyin diyorlar. Bir çok kullanıcının buna uyması mümkün değil. Ve başlıyor sorunlar gelmeye... İyi sürüşler...
    Kasktan da duydun mu bu sesi yani farkedilebilecek bir ses mi giderken?

Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Alıntı kimi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kasktan da duydun mu bu sesi yani farkedilebilecek bir ses mi giderken?
    Dikkat ederseniz o zırıltı başladıktan kısa süre sonra gaz kesiyorum. Kask olduğu için kayıttaki gibi net bir ses duyamadım. Ama duyabildiğim kadarı ile motorun zorlandığını hissettim ve gaz kestim. Eve gelip kayıttaki sesi dinleyince "az daha motoru parçalayacakmışım" diye düşündüm.

syn022 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok sattım Cbf'yi Maxi arıyorum.
    Berbat bir ses ya. Bende şuan sorun yok tekleme falan yok. Henüz hayatın gerçekleriyle karşılaşmadım sanırım.
    ~ - 2012 Skoda Octavia TDI DSG - 2011 Palio Sole 1.4 Premio ~

Motosikleti
    cbf150
    CBF mi yaptırtmadan once belli bi devirde zırıltı geliyodu düşük devirdeyken,devir yükseldine kesiliyodu şimdi denemedim varmı diye o ses

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    iyi davranın motorlarınıza..siz de biliyorsunuz cbf biraz narin..çok qüzel tipi var oturaklı ama dikkat edilmesi qereken bir motor..zorlamayın ses de qelir yaq da eksiltir..motorun en saqlıklı çalıştıqı hız zaten 90km/saat maximum hızdır..90 üstü haram cbfye zaten..

Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Alıntı Zodium adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cbf 150 2011 model = problem
    http://www.motosiklet.net/forum/taka...cbf-150-a.html

Niye 2009 ve üstü (2011i de dahil ederek) takas istiyosun o zaman ? Merak ettim sadece

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    objektif konusmak gerekirse 100km ve sonrasında ibrenin kırmızı renge döndüğünü görürsünüz yani adamlar zaten 100km redline başlangıcı gibi koymuşlar oraya zorlanıyor diyolar sesin değişmesi bundan kaynaklıdır hangi motor olursa olsun zorlandığında bi farklı ses verebilir he burda cbf hızı 100km değildir ama 100km ve üzerinde alet hırpalanıyor bu doğru

HE bu arada ben cbf 150 mi sattım 10.400km de tekleme dağil tek bir sorun yaşamadan aletin gücünü kapasitesini bilerek bakımına özen gösterek yaptım oda beni zere kadar uzmedı kimse yanlış anlamasın ben ne burda cbf150 fanatizimi yapıyor nede Honda fanatizim i benim anlatmak istediğim herşey çok büyütülüyor alet 4/4lük değil belki ama bi sorun çıktığında öle bi lanse ediliyorki sorun 1 se 10 gibi gösteriliyor benim karşı çıktığım nokta bu tamam Acemi60 nickli kişiye bişey sölemiyorum o isnisnayi bi durum adamın guveni filan sarsılmış ama o bunları yaşadı die tüm cbf 150 sorunlu demek bence yanlış dediğim gibi yağını suyunu verince seni çok cüzzi fiyatlara sınıfındakilerden en rahat şekilde götüren bi alet
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kymco Grand Vista 250/CBF 150
    Alıntı Zippo's adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.motosiklet.net/forum/taka...cbf-150-a.html

Niye 2009 ve üstü (2011i de dahil ederek) takas istiyosun o zaman ? Merak ettim sadece
    2009-2010 takasi olur sadece 2011 eski kasa cbf 150 de olur ama yeni kasa 2011 olmazzzz.

Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Alıntı alper150zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    objektif konusmak gerekirse 100km ve sonrasında ibrenin kırmızı renge döndüğünü görürsünüz yani adamlar zaten 100km redline başlangıcı gibi koymuşlar oraya zorlanıyor diyolar sesin değişmesi bundan kaynaklıdır hangi motor olursa olsun zorlandığında bi farklı ses verebilir he burda cbf hızı 100km değildir ama 100km ve üzerinde alet hırpalanıyor bu doğru

HE bu arada ben cbf 150 mi sattım 10.400km de tekleme dağil tek bir sorun yaşamadan aletin gücünü kapasitesini bilerek bakımına özen gösterek yaptım oda beni zere kadar uzmedı kimse yanlış anlamasın ben ne burda cbf150 fanatizimi yapıyor nede Honda fanatizim i benim anlatmak istediğim herşey çok büyütülüyor alet 4/4lük değil belki ama bi sorun çıktığında öle bi lanse ediliyorki sorun 1 se 10 gibi gösteriliyor benim karşı çıktığım nokta bu tamam Acemi60 nickli kişiye bişey sölemiyorum o isnisnayi bi durum adamın guveni filan sarsılmış ama o bunları yaşadı die tüm cbf 150 sorunlu demek bence yanlış dediğim gibi yağını suyunu verince seni çok cüzzi fiyatlara sınıfındakilerden en rahat şekilde götüren bi alet
    Yeni motorun hayırlı olsun. Güle güle kullan. Bu arada ben de CBF150 düşmanı değilim. Motorumu satmadım. Kullanmaya devam ediyorum.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)