tel jantımıza akort yapalım...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Kocaeli İl Temsilcisi
-
öncelikle mahallenın çocuklarının bisikletlerinın üzerinde denemek lazım bilmeyen arkadaşlar için pratik şart çünkü..
-
Bisiklet jantı böyle derme çatma göz kararı düzeltiliyor da motor jantını tecrübeli ellere emanet etmek gerek bence en azından hayatında hiç bisiklet jantı akort etmeyi becerememiş kişiler denemesin. Ben bisiklet jantı akort ettim hemde sökmeden ve orjinalinden daha iyi oldu ama yinede 200 kiloluk bi motorun jantını akort etmem. sağa sola eğriliği düzeltirsiniz belki de o sırada yukarı aşağı ayarsızlık jantta elips şekle kayma olursa ne yapacak insanlar ?
-
Kardeş sakın yanlış anlama belki sen yapıyor olabilirsin ama akort yapmak her ustanın harcı değil ben Konyada Jawanın akortunu yaptırdım sorun çıkmadı Yamahanınkinide aynı adama yaptırdım ön teker saga yatık olmuş şimdi söktüm yeniden yaptırmaya verdim.
-
vatkin birinde akort anahtarım yok diye pense ile bisikletiminyantını akort yapayım dedim, soluğu bisikletçide almıştım. altı düzeltiyorum üst yamuluyor üstü düzeltiyorum alt yamuluyor. bir türlü randıma alamayınca söktüm tekeri kaza yaptım düzeltekim şunu diye tamirciye teslim ettim.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
-
tel jantı kaldır at çelik jant tak. oh kafa rahat, hayat güzel. nalet olsun tel janta da akora da. Sanki piyano çalıyoz m.k. Tabii tel jantı da tercih edenler olabilir saygı duymak lazım, başlık da faydalı o açıdan; ama benden uzak olsun...
-
endurocular ne yapsın müdür? döküm mü kullanak
-
Bilgi olarak dursun, bulunsun...
http://www.youtube.com/watch?v=11C379iv3Yc
-
04 Aralık 2013, 19:21
Moderatör
O akort dediğiniz müzik aletlerine yapılmıyor muydu Samet abim ?
-
04 Aralık 2013, 19:47
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
04 Aralık 2013, 19:54
Anaaa, yanlış konuya paylaşım yapmışım ben,
"how to clean a saksafon!" videosu geliyor birazdan
-
01 Haziran 2015, 00:49
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)