Şincik ben yeni katılan motorsikletsiz bir arkadaş olarak, buradaki bazı arkadaşların kanuniyle ilgili yoğun bilgisine muhtacım Çünkü 4 ay içinde falan alacam bir tane.Yalnız ne olur bununla ilgili birinci derecede bilgili arkadaşlar yardımcı olsun çünkü hiç görmemiş denememiş arkadaşlar kulaktan dolma bilgilerle kafa bulandırmasınlar teşekkür ederim...
Bir kaç gündür 2 sayfa gerideki kanuni forumunu okuyorum.fakat tam bir sonuç yok.Benim aklımda seyhan 250'ile bir başlanıç yapmak var.Çünkü birincisi şimdilik param buna yetiyor ikincisi orta dereceli uzun yol yapacam ve en önemlisi şu scooterlerı sevmiyorum(silverwingler ve goldwingler falan hariç onlar süpeeer ) Şimdi bu 250c ile duyduğum en garip söylenti yerli değil çin malı onlar falan.Bildiğim araştırdığım kadarıyla bunlar tamamen yerli üretim.Bazılarıda yerli kullanılmaz diyor fakat bu da bana saçma geliyor.Çünkü bende 85 model bir kartal (araba haa sakın yanlış anlaşılmasın ) var şu an nerdeyse 20 yaşında hala yoluna devam ediyor.ve hala ibrede 120-140 görebiliyorum.Hoş, araba o 140a vuran ibreyi görünce sevişirken boşalıyormuşçasına titriyo ama olsun! yine idare ediyor.Bozulduğunda Parçası da çok pahallıya gelmiyor ve hemen her yerde kolayca tamir edilebiliyor.Ve bu araba 5 yıldır bende,benden önce babamdaydı yani ilk sahibi yine biziz.Yani ben yerli ürüne karşı soğuk ve güvensiz değilim. Birde bu kanuniyi kötülemelere karşı Bu forumdaki arkadaşlardan biri çok doğru bişey yazmış. Bu kurye şirketlerinin bir bölümü bu kanuniyi kullanıyor.Çok dandik olsa herhalde almazlardı di mi onları? Yaaa birde burdan 250c kanuni chopper alan arkadaşlardan haberler gerliyordu.motor şu kilometrede süper durumu falan diye onlar niye sustu?Arkadaşlar siz ve motorlarınız iyi mi? Birde benim için hızı çok önemli değil 120 yeter de artar bile...Bu 250c ne yapar bilen var mı arkadaşlar! Şimdiden tüm cevaplara ve yardımlara teşşekkürler...