Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

KM saati teli cikmis oyle gezsem mi :P

Motovento
    REKLAM ALANI
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Motorumun km saati teli cikmis, mondial'de 500-1000km arasi bakim var benim saat 847 de kalmis bi 10km gezdim o halde
    Benzin gostergesi olsa aslinda oyle gezerdim ama teli takicam sanirim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    RruDeBoyY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha r6
    benimkinide çalmışlardı nasıl becerdilerse

Motosikleti
    Alıntı RruDeBoyY adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benimkinide çalmışlardı nasıl becerdilerse
    ee yamaha'nin km teli bile para

RruDeBoyY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha r6
    ne kadar para edecek aga

gs500inanc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat e kaldı :)
    Bizim burda bir eleman var (marmaris) yüksek km li düzgün 4 silindirleri alıyor , km lerini düşürüp birkaç bin fazladan sahibinden e koyuyor.her ay yeni motor görüyorum altlarında. Km düşürme işi baya popüler oldu. Etik değil kesinlikle, kendinize saygınız varsa teli geri takınız, aynı şey sizin de başınıza gelebilir..
    suzuki address 50cc=)yamaha dt125=)93 gs500=)99 gs500=)yamaha tt600=)99 er5=) virago 250=)92 kle500=)2004 gs500=) 2005 fazer)

Motosikleti
    Takicam teli tabiki vidasi cikmis tel uzerinde sallaniyor basit bi sorun. Servisle konustum yagi 400km de degistirdigim icin 1000km de gelmeme gerek olmadigini soyledi zaten.
    Km saati geri alma mekanik saatlerde cok kolay tabiki. tuttur teli matkaba geri sardir

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Takicam teli tabiki vidasi cikmis tel uzerinde sallaniyor basit bi sorun. Servisle konustum yagi 400km de degistirdigim icin 1000km de gelmeme gerek olmadigini soyledi zaten.
    Km saati geri alma mekanik saatlerde cok kolay tabiki. tuttur teli matkaba geri sardir
    Bir ara hesabını yapmıştık . İlginçtir km yükseltmemiz gerekiyordu. Km saati değiştirdik ve olması gereken km ye getirmeye çalışıyorduk bunuda başka yapan varmıdır bilmiyorum.

Matkabı taktık 80 km hıza çıkardı durdugu yerde. Sonra hesapladık. Bir saatte 80 km 24 saatte 1920 km . Yani 20 bin km eklemek yada çıkarmak için 10 günden fazla hiç durmadan çalışması lazım. Hiç mantıklı gelmedi. Gerçekten bununla böyle uğraşan varsa Allah akıl fikir versin diyorum. (matkabımızda bulabildiğimiz en hızlı matkaptı : )
    Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.

farcob - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150
    garantiden çıkar

feliçita - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PİAGGİO BEVERLY 500**2006**
    çok merak ediyorum km yi düşürmek ve öyle satmak iğrenç bişey..tck' na göre nitelikli dolandırıcılık...

---------- Post added at 10:05 ---------- Previous post was at 09:58 ----------

Alıntı acayüp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir ara hesabını yapmıştık . İlginçtir km yükseltmemiz gerekiyordu. Km saati değiştirdik ve olması gereken km ye getirmeye çalışıyorduk bunuda başka yapan varmıdır bilmiyorum.

Matkabı taktık 80 km hıza çıkardı durdugu yerde. Sonra hesapladık. Bir saatte 80 km 24 saatte 1920 km . Yani 20 bin km eklemek yada çıkarmak için 10 günden fazla hiç durmadan çalışması lazım. Hiç mantıklı gelmedi. Gerçekten bununla böyle uğraşan varsa Allah akıl fikir versin diyorum. (matkabımızda bulabildiğimiz en hızlı matkaptı : )
    matkap la uğraşma .....benzinlikteki yıkama makinesinin önüne motoru çek.motoru orta sehpaya al.arka tekeri yere sabitle ve basınçlı suyu ön tekere teğet geçecek şkilde tut. hız bir anda 140 km ye çıkar..deneyin ve görün...
    apachi'ler ve kendini apachi hissedenler beni yasaklı listesine ekleyin...

Matkapla çevirmek yerine km saatini açıp rakamları değiştirsek daha kolay olur sanırım. Ama bence siz de o teli geri takın.Hem bu sayede çok fazla fark oluşmamış olur.Ayrıca rodaj konusunda ben servislere güvenmem.Kitapçık en düzgün olanıdır.300-500-1000 km'de yağ değiştirdim. Kitapçıkta öyle yazmışlar.

Motosikleti
    Taktim teli, KM saati de calisiyor iciniz rahat olsun

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ohhh, bu gece rahat rahat uyuyabilecegiz demekki :p

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)