Merhaba arkadaşlar balaklava alacağım önerilerinizi bekliorum kumaşı ne olmalı terletmicek sıcak tutcak ruzgarı çekmeyen.bildiğiniz marka varsa veya indirimli bi site varsa önerebilirmisiniz bu tur malzemeleri satan
Merhaba arkadaşlar balaklava alacağım önerilerinizi bekliorum kumaşı ne olmalı terletmicek sıcak tutcak ruzgarı çekmeyen.bildiğiniz marka varsa veya indirimli bi site varsa önerebilirmisiniz bu tur malzemeleri satan
Artun K.
eminönündeki motorcularda 10 liraya satılan bi ürün var kumaşı normal t-shirt kumaşı gibi penye. Abartılı bişeye girmene gerek yok çok güzel koruyo rüzgardan soğuktan.
3 kuruşluk şey be kardeşim.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
Motomaxta her türlüsünü bulabilirsiniz balaklavanın.
Gece gece uykulu uykulu baklava önerisi diye okudum başlığı da canım çekti az kalsın öneriyordum , eee nede olsa bayram geliyor!!
---İTÜ Makina Mühendisliği 2009---
2009-2010 UYARI Model Uydu Takımı
2010- ? ITU Formula SAE Takımı
kumaşı %100seta ipek olması en güzeli (sağlık açısından) fiyatlarıda uygun.
glock arkadaşımız gibi yazmanızı beklerdim.10lira oldunu bende biliorum kumaş özellikleri önemli kısmıydı benım için ve terletmeden sıcak tutması.10 liralık bende var zaten bi işe yaramıyo
Artun K.
rica ederim kardeşim fakat eğer yarım kask kullanıyorsan seta ince gelebilir (kışlık değildir) full face-tam kask için ipek kullanabilirsin. (nasıl olsa üşüme sorunu pek olmuyo tam korumalı kasklarda)
yarım kask için seta yerine tavsiyem, %100 modal denilen doğal yaprak lifleri içeren bir kumaş boyun kısmına kadar uzun modelleride vardır. bir araştır bakalım, doğallığına dikkat et polyester ürünler almanı tavsiye etmem.
konuyu hortlatmış gibi olucam ama yeni konu açmak da istemedim.
şu alttaki hein gericke balaklava %95 pamuk, acaba 100-150 km hızdaki rüzgardan korur mu, üşütme veya terletme yapar mı?
http://www.motosikletim.com.tr/Store/ProductDetails.aspx?productID=100607
en güzelini gaziantepte yapıyolar
Aşağıdaki ürünü kullanıyorum ve gayet memnunum.
Üşütmediği gibi terletmiyor ve kesinlikle rüzgar geçirmiyor.
http://www.anesmotor.com/pinfo.asp?pid=387
ipek demis bazi kullanıcılar
gerçek ipegi erkegin giymesi hoş karşılanmıyor
Erkeklikle ne ilgisi var, sutyen değil ya bu. Alt tarafı balaklava.
Ben de 10 liralık penye kumaşındaki balaklavadan kullanıyorum (sirkecideb 10 liraya birkaç tane aldım), çok da faydasını görüyorum şahsen.
ne yapacaksın balaklava alıpta,şu tepesinden boğmalı polar şapka'lar var,ipini çöz boynunu ,çeneni, enseni sıcak tutsun! takması ve çıkartması kolay,saygılar
- HAYAT GEZİNCE GÜZEL -
Herkes islami kurallara göre yaşamak zorunda mı? Adam belki müslüman değil, bir konuyu da dine bağlamayın arkadaş ya herkesin inancı kendine, inanmayışı da kendine...
2 senedir linkteki ürünü kullanıyorum çok da memnunum... Ama Dainese'in ipek balaklavaları da müthiş rahat be kardeşim sanki takmamışsın gibi bir his var...
http://www.motomaxonlineshop.com/col...laklava-pmu665
Fantaziye gerek yok. Rukka marka balaklavam vardı eskiyince yenisini almak için araştırırken BRG diye yerli bir balaklava buldum. Muhteşem kaliteli rukkadan 10 kat daha iyi. Markayı araştıtırken sahibinin motosikletçi olduğunu ve kendi ihtiyaç duyduğu ve diğer ürünlerde gördüğü eksiklikleri tamamlayarak bir ürün tasarladığını öğrendim. 40 ve 60 liralık 2 modeli var ben 60 liralık olanını kullanıyorum. hasanpaşa motosuperstoredan aldım. windstopper kullanılan yerli bir ürün diyeyim gerisini siz düşünün
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:34 ----------
1. Taberani kim
2. Savaşta haram değil yazmış ipek giymek için cevapta. Domuz eti yemek haramdır ama savaşta domuz eti yemek haram değildir diye bir şey mümkün mü? Bu nasıl mümkün oluyor.
3. Sayın Cumhurbaşanımız ipek gravat takıyor. Siz şimdi Sayın Cumhurbaşkanımızın haram bir eylemde bulunduğunu mu iddia ediyorsunuz?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)