Brg değil begere bende kullanıyorum çok memnunum 40 tl olanını...
100 - 150 >Tl lik balaklavalardan eksiği yok fazlası var kullanıpta pişman olan arkadaşıma denk gelmedim...
http://www.motosuperstore.net/Begere...a,PR-2123.html
Brg değil begere bende kullanıyorum çok memnunum 40 tl olanını...
100 - 150 >Tl lik balaklavalardan eksiği yok fazlası var kullanıpta pişman olan arkadaşıma denk gelmedim...
http://www.motosuperstore.net/Begere...a,PR-2123.html
Ercan T..
Begere gerçekten güzel görünüyor fiyatın göre. Bende dandik motoru ilk aldığımda verdikleri 10 liralık olandan var, ilk başlarda takıyordum ama saçı daha çok bozuyor diye uzun süredir takmıyorum..
Bozacının şahidi şıracı. Bir de ciddi ciddi cevap vermişsiniz. Bu kadar bağnaz yobaz olmayın. Müslümanım çok şükür, ama kimsenin giyimine kuşamına karışmam. Müslümanlık "o haram bu caiz demek değil." Savaşta caizmiş cevaba bak. normalde giyemezsin savaşta nasıl giyeceksin. Çok güldüm burda yazanlara kendi yazdıkları bile tutarsız bir de referans göstermişsiniz.
cevaplar güldürürken düşündürüyor
savaşa giderken ipekten kamuflaj giyin rahat edersiniz demek değil
soğuktan donacaksan ne bulursan giyeceksin ne bulursan yiyeceksin yoksa açlıktan donarak geberirsin demek
islam dininin müslümanlara gösterdiği kolaylıklardan, müslüman değilsen gülmeye devam edebilirsin
ortunme denen bir kavram var müslüman erkek göbek ile diz kapagi arasini ortmekle mukelleftir helalinden baskasina zorunlu haller dışında göstermez gösterirse gunaha girmiş olur
musluman yakınlarından baslayarak giyim kuşam konusunda cevresini uyarabilir (bkz. dusunceyi yayma hurriyeti)
ne demis mehmet akif ersoy "medeniyet acmaksa bedeni desenize hayvanlar bizden daha medeni"
fikir ve dusunce yayma hurriyeti var
islamda helaller ve haramlar var
bu kadar nimeti veren bizi yaratan ALLAH emir veremeyecek yasak koyamayacak oyle mi? anam olsun agzi olmasin demis hesabi yedirsin icirsin iş buyurmasin
insan secimlerinde özgür
hesap gunu de var oldukten sonra
Herkesin hesabı kendine, sen yayarsan yay düşünceni ben almiim hadi eyvallah.
http://www.motomaxonlineshop.com/cold-killers-balaklava-pmu665
Linktekini kullaniyorum. Gayet iyi.
şu an bahsi geçen balak-lava 54 tl olmuş lakin iyi bir şeye benziyor , ama ben kask numaram medyum acaba sipariş versem bana büyük gelir mi diye kaygım var
sçs_alara
Sen en iyisi okunmuş balaklava al biraderim.. Yorumların çoğuyla senin ihtiyacını gözönünde bulundurarak işine yarayacağı kanaatindeyim..
Güzel günler göreceğiz çocuklar, güneşli günler göreceğiz... Motorları maviliklere süreceğiz çocuklar, ışıklı maviliklere süreceğiz... Açtık mıydı hele bir son vitesi, adedi devir. Motorun sesi.
Balaklava bana kullanışsız geliyor açıkçası.. Kişisel tercih sonuçta kullanıp memnun olan birçok arkadaşımız var..
Ben buff kullanıyorum her derde deva
Güzel günler göreceğiz çocuklar, güneşli günler göreceğiz... Motorları maviliklere süreceğiz çocuklar, ışıklı maviliklere süreceğiz... Açtık mıydı hele bir son vitesi, adedi devir. Motorun sesi.
[QUOTE=Mirable;3782653]Kask kazayı önceden söylüyor mu ? ___
ruhsal iletkenliğiyle şimdilik senkronize olamadık, diğer galaksilerde ikamet eden akıllı canlılarla haberleşirken kimi teknik zorluklardan ötürü bildiğimiz elektromanyetik dalga temelli haberleşme tekniklerini kullanamıyoruz ...
skdljağjkagawtk,sdoptksre
Tam da içimden keşke birileri sayın cumhurbaşkanımızın fotoğrafını koysa diye geçiyordu. Hiç bir yerde göremiyoruz çünkü. Ara ki bulasın. Dostlar sağolsun bu ihtiyacımız da giderildi.
Begere marka balaklava kesinlikle öneriyorum. Kendim ve kuzenime almıştım ikimizde çok memnunuz ben kaybettim aynısından bidaha aldım. 15TL hudson deride.60 TL lik modeline var ama gereksiz.
belli ki arkadaşımız heves etmiş sormuş. balaklavayı o kadar çok seviyolar ki çoğu kişi fotoğraf çekinirken bile çıkartmıyo dostum, belki yatarken bile takan vardır. sende en kısa zamanda al dene bakalım (ben takmayı sevmiyorum)
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)