35 Değişik markanın ekzoz seslerini dinlemek isteyenler BUYURSUNLAR
Arkadaşlar 5,6 tane dinledim ama hepsi bana aynı geldi... Ne iştir anlayamadım
35 Değişik markanın ekzoz seslerini dinlemek isteyenler BUYURSUNLAR
Arkadaşlar 5,6 tane dinledim ama hepsi bana aynı geldi... Ne iştir anlayamadım
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
aşağı yukarı hepsi aynı yav!ya ben ayırt edemiyorum yada bu test şartlarında hepsi birbirine benziyor.belki yüksek devirlerde daha belirleyici olurlar.ama devil yoshimura ile acropovic e göre biraz daha bağırıyor gibime geldi.
Bende 200watlık ses sistemi +60 wattlık subwoofer var Son sen bir acıyrum Egzos sesini yemin ediyorum Sankı motorla gezermıs gıbı oluyorum off offf cok guzel Wİndows açılış sound una egzos sesi eklemeyi dusunoyurm
Kayıttan olsa gerek seslerin akor farkları belli olmuyor.. Yani hepsi aynı gibi görünüyor.. En iyisi yine de ekzoz üreticilerinin sitesine girip bu sesleri dinlemek. [ Özellikle Custom egzoztcularin sitelerinde] Tabi almaya kararlı iseniz..jawa adlı üyeden alıntı
Swall bende geçen gübü bir Yamaha R1 gördüm. O kadar müthiş bir sesi vardı ki anlatamam.. Burası küçük yer.. Bir çarşı turuna cıktım az ileride motoru dururken yakaladım.. Ekzozuna baktım Yoshimura RS 3 Stainless yazıyordu..Dediğin gibi çok acaip bir şey.. Birde bunların RS 5'i var .. onları hatırlatma bile .
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
acilmamis miydi ?
25 egzoz
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)