Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kendi koruma demirini kendin yap .

REKLAM ALANI
    Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Buralarda bir helikopter ustasi varmis, yan topikten yolladılar beni.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    1965 JAWA
    Hayırdır arkadaş sendemi konuya dahil olacaksın

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Buralarda bir helikopter ustasi varmis, yan topikten yolladılar beni.
    Seni yemişler azizim
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

Motosikleti
    1965 JAWA
    Buyrun bunlarda jawanın mühendis nezaretinde yapılan orijinal fabrikasyon korkuluğu ben kaynata Kaynata bıktım 

Forumdan Uzaklaştırıldı
    ben büyük motorlar için söyledim zaten jawalar civalarda zaten ayrı bir koruma demiri için ar ge parası harcadıklarını sanmıyorum ama harley yamaha kawasaki ve diğer büyükler bunlar için kafa yoruyor herneyse dediğim gibi helikoptere devam

Alıntı yalnlzkurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırdır arkadaş sendemi konuya dahil olacaksın
    Yok ustacim, ben baktim oyle sadece, ellerine, kollarina kaynaklarina saglik.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:50 ----------

Alıntı SinanAksu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Seni yemişler azizim
    Yonca Evcimik vardi bir zamanlar, bandıra bandıra ye beni derdi, devran döndü yiii beni oldu. Halbuki ne kadar masummuş o zamanlar diyerek mesajimi da verir alır başımı giderim.

Motosikleti
    1965 JAWA
    Alıntı harleytamir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben büyük motorlar için söyledim zaten jawalar civalarda zaten ayrı bir koruma demiri için ar ge parası harcadıklarını sanmıyorum ama harley yamaha kawasaki ve diğer büyükler bunlar için kafa yoruyor herneyse dediğim gibi helikoptere devam
    Helikopter lafı bana ait değil ki

---------- Post added at 15:12 ---------- Previous post was at 15:10 ----------

Yok ustacim, ben baktim oyle sadece, ellerine, kollarina kaynaklarina saglik.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:50 ----------

Yonca Evcimik vardi bir zamanlar, bandıra bandıra ye beni derdi, devran döndü yiii beni oldu. Halbuki ne kadar masummuş o zamanlar diyerek mesajimi da verir alır başımı giderim.
    Usta nereye ya daha karpuz kesecektik

Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    vayyy beeee helal ( kaynatana), ( helikopter )dedik patladı gittiiii
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

Mazota da %4 kodular. Gelde kendin yapma kendi helikopterini

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Ne zaman kodular?
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

Motosikleti
    1965 JAWA
    Alıntı piyanist_irf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vayyy beeee helal ( kaynatana), ( helikopter )dedik patladı gittiiii

Motosikleti
    Bir gün gelecek kendi helikopterini yapmanın doğal sıradan rutin olduğu bir zamanda arabana. binmeye mazot helikopterini ucurmaya. benzin alamayacaksin şaka bir yana helikopteri yaparım ama ben ucurmam. peşin peşin soyleyeyim

---------- Post added at 04:53 ---------- Previous post was at 04:47 ----------

Alıntı SinanAksu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne zaman kodular?
    aman sinancim. kodular modular. bozar bizi türkçe lastik gibi biri çıkar şimdi karşına aga ne kodular. derse yandı gülüm keten helva

---------- Post added at 05:08 ---------- Previous post was at 04:53 ----------

azimle (.....fare) taşı. bile delermis şekerim memleketin muhendisine ayıp olur şimdi helikopter yapmak evet çok zor bir. uçan araç yapmak ama imkansız değil imkan,zaman,sabır, ve azimin. önünde. kendine inanmakla helikopterin durabilecegini. sanmıyorum,
    Hiç birşey bilmiuorsam. bunu biliyorum ve çok kereler kendim yaşadım bir helikopter yapmak için bu saydıklarım yeterde. artar bile

Yanlismiyim ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    helikopter azim ve dua etmeyle olmuyor okulunda mühendislik okumakla ayrodinamiği bilmekle metalurjiyi bilmek ve sayamıyacagım kadar çok şeyi bilmekle oluyor.Bizim mahallede azmi var mesela çok azimli çocuk yaptıgı helikoptere binmem ama
    türk milletinin yegane üretebileceği şey laftır inançtır atmadır tutmadır çünkü okumazlar etmezler hep azme baglarlar herşeyi.

Motosikleti
    helikopter azim ve dua etmeyle olmuyor okulunda mühendislik okumakla ayrodinamiği bilmekle metalurjiyi bilmek ve sayamıyacagım kadar çok şeyi bilmekle oluyor.Bizim mahallede azmi var mesela çok azimli çocuk yaptıgı helikoptere binmem ama
    türk milletinin yegane üretebileceği şey laftır inançtır atmadır tutmadır çünkü okumazlar etmezler hep azme baglarlar herşeyi.
    doğru söylersin üstad gene başa döneceğiz anlaşılan neyin atma tutmasıdır ben anlamam allah sağ kalır öldürmezse 2 sene sora sana şahsen kerndi yaptığım düzenlediğim videoyu izletirim buradan yüzün kızara kızara izlersin helikopter işini tabiki becermek zor zanaat farkındaysan işi gırgıra vurdum fakat uçan bir araç yapmak benim için çok zor değil , mesela mıcro lıght ları ele alalım

allah öldürmezse ilerleyen yıllarda kafamdaki bir projedir şimdi sen diyeceksinki oda mühendislik işidir ,

be kardeşim ona bakarsan her şey mühendislik işi bizim mühendislerden neyimiz eksik illa okumakmı lazım yani kısaca konu yine başa dönecek , merdivenleri yavaş yavaş çıkıyoruz sindire sindire hayat denen üniversitede okuyorum bana mühendislikten bahsedip durma ,

bu arada benim adım irfan soyadım karaman telefon numaram 0 532 683 2087 dir istersen açık adresimide verebilirim buraya kadar anlaşıldı da senide bir tanıyalım öle yavan yavan kalavye karşısında yazmakla yürümüyor bu işiler ne yersin ne içersin, ne iş yaparsın öğrenim durumun nedir yenge yeğen varmıdır

düşüncelerine saygı duyuyorum başım gözüm üzerine fakat şu türk milleti diye yada benzeri imalar kullanman uyuzuma gitmeye başladı bilgin olsun...

not : sizin mahalledeki azmi beni ilgilendirmez konu burada ikimiz arasında dönüyor yaptığı helikoptere değil kendi yaptığın araca bineceksin milletin yaptığı beni ırgalamıyor açıkçası...

Zaten, tren, ucak, helikopter, otmobil ve gemileri icat edenlerin hepsi mühendisti. Hazerfan Ahmet Çelebi de İTÜ mezunuydu yanlis hatirlamiyorsam.
    Teknoloji dusmani, gerici yada gelenekci degilim, ama bilirim ki Türk insani pratik zekalidir.

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    hezarfen boğaziçiliydi.
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

Motosikleti
    1965 JAWA
    Bunları yaparken ne mühendisim nede yardımcım vardı amatörce azimle emekle yaptım.
    Mühendise kalsa kaldır bunları hurdaya at kardeşim derdi.

Resimde gördüğünüz Jawa 255 cc ama bunun üzerine 350 cc motor atacam diye
    Mühendise sorsam yanıtı bıyık altından gülümesemek olacaktı. Ama azmettik bunuda becerdik şükür hepsi yollarda hemde sanat eseri olarak.

Motosikleti
    Alıntı piyanist_irf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    doğru söylersin üstad gene başa döneceğiz anlaşılan neyin atma tutmasıdır ben anlamam allah sağ kalır öldürmezse 2 sene sora sana şahsen kerndi yaptığım düzenlediğim videoyu izletirim buradan yüzün kızara kızara izlersin helikopter işini tabiki becermek zor zanaat farkındaysan işi gırgıra vurdum fakat uçan bir araç yapmak benim için çok zor değil , mesela mıcro lıght ları ele alalım

allah öldürmezse ilerleyen yıllarda kafamdaki bir projedir şimdi sen diyeceksinki oda mühendislik işidir ,

be kardeşim ona bakarsan her şey mühendislik işi bizim mühendislerden neyimiz eksik illa okumakmı lazım yani kısaca konu yine başa dönecek , merdivenleri yavaş yavaş çıkıyoruz sindire sindire hayat denen üniversitede okuyorum bana mühendislikten bahsedip durma ,

bu arada benim adım irfan soyadım karaman telefon numaram 0 532 683 2087 dir istersen açık adresimide verebilirim buraya kadar anlaşıldı da senide bir tanıyalım öle yavan yavan kalavye karşısında yazmakla yürümüyor bu işiler ne yersin ne içersin, ne iş yaparsın öğrenim durumun nedir yenge yeğen varmıdır

düşüncelerine saygı duyuyorum başım gözüm üzerine fakat şu türk milleti diye yada benzeri imalar kullanman uyuzuma gitmeye başladı bilgin olsun...

not : sizin mahalledeki azmi beni ilgilendirmez konu burada ikimiz arasında dönüyor yaptığı helikoptere değil kendi yaptığın araca bineceksin milletin yaptığı beni ırgalamıyor açıkçası...
    (türk milletinin yegane üretebileceği şey laftır inançtır atmadır tutmadır çünkü okumazlar etmezler hep azme baglarlar herşeyi.) kurmuş olduğun cümleyle ne demek istiyorsun bir açıklama getirirsen (detaylı belki seni anlayabiliriz

burada poker oynamıyoruz elinde azimle ilgili bir türk insanı olarak neyin var bu konuda ne biliyorsun ,???? tabi türk değilsen başka mezuuuu..

evet elini görelim azimle ,sabırla,çalışmakla , gerçekleşen bir paylaşımın varmı ????? ben olduğunu sanmıyorum yada burada paylaştığın bir şey elle tutulur gözle görülür bir konu birşeyler ???? emeğin uğraşın insanlara faydalı olabilecek bir onların ilgisini çekecek, beğenilecek bir eserini göster bana bende tamam sen haklısın diyeyim

hadi durma aç elini... sırası gelince bende açacağım ilkokul mezunu bir vatandaş olarak azmin ,inanmanın,çalışmanın,nelere kadir olduğunu bende sana göstereceğim ,

madem kişiselleştireceğiz olayı öyle olsun kuru lafla peynir gemisi yürümez ota moka klavyenin ardından, yorum yazmakla dönmez bu işler burada, mühendismisin, harvard üniversitesini mi bitirdin ne olduğunu bilelim fakat öğrenemediğin bir şey var toplum içinde yazı yazma uslubu, ben ve diğer kaç kişinin gözüne batmış durumda , tamam özgürlük var dedik, demokrasi, var dedik koca türk milletine yakıştırma yaparken, durup düşüneceksin..

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    mühendislik olayını kutsamayın bu kadar.
    hendese bilmek başka dünyayı güzelleştirecek hünerli ellere sahip olmak başka şeydir.
    ve en güzel şiirleri türk dili ve edebiyatı profesörleri yazmaz!
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

Motosikleti
    1965 JAWA
    Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mühendislik olayını kutsamayın bu kadar.
    hendese bilmek başka dünyayı güzelleştirecek hünerli ellere sahip olmak başka şeydir.
    ve en güzel şiirleri türk dili ve edebiyatı profesörleri yazmaz!

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)