Honda cbr 125 yedek parça
-
Arkadaşlar Honda cbr 125 r motorum için elcik, hava filitresi, kafa demiri, manet, tank peti, sticker, vidalama seti... vb. gibi urunlerle motorumun görüntüsünü biraz olsun değiştirmek ve eski parçalarımı yenilemek istiyorum fakat biraz sahibinden.com da araştırdığım kadarıyla parçalar motorun yarı fiyatını geçiyo topladığım zaman :D bana bu şekilde yedek parçaları uygun şekilde nereden temin edebileceğim hakkında bilgi verirmisiniz ?
Reklamlar
-
cbr elcikleri 20 lira sanırım,
tank pad. 10,,20 arası,,,
vida seti sanıyorum 30,,40 lıra cıvarıydı,
aslında çokta pahalı değil,,,
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
hepsinin orjinallerini ayarlamaya kalkarsanız malesef pahalıya gelir. japonların temel prensibidir 0ı ucuz, yedek parça pahalı. bu yüzden ülkemizde daihatsu nissan isuzu gibi markaların lüx modelleri tutulmaz.
cbr 125 in tüm parçalarını yedek alarak toplamaya kalksak 23.000 tl gibi bir rakam çıkıyor ortada. bu yüzden uyduracaksınız. yani yan sanayi yada başka motorların düzgün durabilen aksesuarlarını kullanacaksınız.
-
alcikler 20 tl civarı
tank pad. 15-20 tl arası
vida setini bulamadım bulmamda yardımcı olan bir arkadaş olursa harika olur
kafa demiri 60 tl bence fazla
manetler spor olanlar 100-125 arası cok fazla bence
hava filitresi 30 tl sarı renklı bunda kararsız kaldım bide performans hava filitresi var bu 100 tl idi sanırım arasında ne gibi bir fark var bilmiyorum
stickırlar 100 tl imis :D buna cok sasırdım reklamcı bir arkadas 15 tl ye hepsini yapıcak onu cozdum
far kaşı 150 tl ye gordum gene internette komple far kısmı 120 tl nasıl iş cözemedım
on cam gene 60-70 tl arası deişiyor.
arkadaşlar acıkcası nereden alısveris yapıcagım hakkında bilgim yok yedek parça bakımından hesaplı yan sanayı mal fln satan bır yer onerebilecek yokmu cok uçuk fiyat çekiyorlar cogu sitede
-
sen ihtiyacın olanları sırala ben gerek toptancılarımdan gerek piyasadan bı fıyat arastırması yapayım sana bılgı vereyım...
duruma göre parçaları çekeriz...
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
ihtiyacım olanlar şunlar honda cbr 125r 2005 model icin kafa demiri, hava filitresi, vida seti, ön cam, sağ sol kütükler, spor sağ sol manet, bunlar lazım bana serkan
-
cıvatalarının kalınlıgını ve boylarını öğrenebılırmısın???
veya bı ornek ver 25 kuruş uzunlugunda dıye,
cıvatalar boy boy oluyor cunkı,
ben yınede parcacılarımla ırtıbata geceyım ellerınde ne var öğreneyım yarın bilgi veririm,
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)