Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

mct 250 bi egzoz daha az ısınıyor

REKLAM ALANI

evet başlıktada belirtiğim gibi bi egzoza elle değebilirken diğerine el değmiyor. Az ısınan egzozdanda diğerine göre çok daha az hava çıkıyor.

Buji piposunu söküp denedim çıkan havada fark yok ama çekiş çok düştü. Tekrar takınca düzeldi.

Bide az ısınan egzoz düşük sesde patlıyıp duruyor. Süreklide çiğ benzin kokusu geliyor.

Derdi ne olabilir?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    125CC
    hocam silindirlerden birine az benzin gidiyor ama vuruntulu çalışmasu lazım kalkışta titremesi felan lazım. egsoztan patlama sesi duyuyormusun yani tam devir yapıp hızlanıp sonra gazı bıraktığında motorun devri kendiliğinden düşerken pat pat diye sesler geliyormu

vedatkavak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 250
    bence supap ayarlarına baktır..

@gokmenkurt

Kalkışta motor üstünden atacak kadar titretiyor. Balatadan dediler değiştirdik sonuç yine aynı. Bunla alakası olabileceğini düşünmemiştim.

Komprsöre bindirdiğimde de geliyo, rölantide de geliyo patlama sesleri.

@vedatkavak
    Sübablarda aklıma geldi fakat daha denemedim.

osmanba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda şhadow VT 750 c 4 - Honda CBF 150
    Az ısınan egzos tarafındaki buji patlamış olabilir. Bujiyi değiştir. Düzelmezse bujiye elektrik geleb buji kablosundan elektrik gelip gelmediğine bak. Bu kablo arıza yapmış olabilir. Sibop işi en son..

@osmanba

Bujileri yeni değiştirdim. Buji kablosunda da sıkıntı yok. Zaten buji piposunu bujiden ayırdığım zaman motor çok hantallaşıyor.

Tek sebeb sübap mıdır? Bide söylemeyi unuttum az ısınan egzoz yüksek devirde beyaz duman atıyor.
    Mavimsimi diye kontrol ettim ama mavilik yoktu. Yağ eksiltmeside 2000 de 150 ml falan

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)