Güzel bir çalışma olmuş; paylaşım için teşekkürler...
Güzel bir çalışma olmuş; paylaşım için teşekkürler...
...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
...55VATAN41MEKAN...
cok bilgilendirici bircalısma ellerinize saglık...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
cok sey ogrendim. peki bakımları nasıl oluyor? bakımlarının masraflarından da soz edilmis. ben kendi motorumun bakımını kendim yapacaksam, bilmeliyim.
kısın nasıl bakacam, yazın nasıl bakacam? motoru nereye kadar sökup temizlicem, neyle temiizlicem? sıkıntısını nasıl anlicam? uzun yolda naapıyosunuz? yanınızda ne gibi araclar tasıyosunuz yardımcı? sıcak motora soguk su tutulsa catlar patlar mı?
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
selam cezerye.bakım konusunda benim forumda okuduğum Ayşe Şule Bilgiçin köşe yazıları vardı.bunlardan bir tanesini veriyorum.diğerlerini bakarsın köşe yazılarında...
http://www.motosiklet.net/forum/ayse...ter-a-s-b.html
HIZLI YAŞA YAVAŞ ÖL !
ya, cok tesekkur ederim, Ayse Şule Bilgic de ballandira ballandira yazmis,ellerine saglık
dısını temizlersin, cilasını da yaparsın, zincir temizlemek de zor is diil. ben motoru diyorum, yag deposunu diyorum..
ya da gak guk dedi durdu meret.. benzin var/yeter ise ilk neye bakmalı? ellerimizi yuzumuze kapayip aglamicas heralde:D:D bu durumlarda mudehale edebilmek icin ne tasicas yanımızda? vs vs
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Hadi ya... Babam arabadan cok iyi anlardi. Araba öksürse bulurdu derdini sıkıntısını. Ben de o nedenle bu isin tamir kısmının ogenilecek birsey oldugunu dusundum. Degil miymis? Sasirdim.
Yalniz, "Ben motorumun her turlu bakımını kendim yapiyorum" dememis miydin Alper sen?
Enjeksiyonlu ve elektronik beyinli motorlara kendiniz bakamazsınız pek. Yağını, suyunu ve bujisini değiştirmek dışında
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
wankel motorlar hantal degil.hala mazda rx7 ve rx8 modelinde harikalar yaratiyolar.masrafli olduklari dogru ve turkiyede cogu mazda servisi bu motorlardan anlamiyo.
birde boxer motorlarin su ozelligi dezavantaj.piston her zaman silindirin alt tarafini yer ve zamanla motor asiri bir yag yakmaya yonelir.
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
güzel paylaşimlar teşekürle arkadaşim
125 lik kanuni scooter larda hangi tür motor kullanılıyor acaba
teşekkür ederim.
paylaşımın için teşekkürler
[B]RACİNG TEAM ÜYESİ: GAZCI ÜYE[/B]
evet harbiden makine mühendisi olmak isteyen ben için bi tetikleyici oldu
Merhaba Turk Kardeslerım Ben Azeıbaycandan Yazıyorum Ben Motosıkle Hevaskarıyam Amma Sovet Motoskıletı Olan ıj Yupıter Markalı Motosıkletnen Hızlı Qıtdım Ve Sep Qırıldı Teker Durdu 150 Qıderken Yıkıldım Ve Sonuc 3 Yerden Bacaqım Kırıldı Sıze Tavsıyem Motosıklet Kullanırken Sepı Kontrol Edın
way beee gerçekten faydalı bir konu hep merak ederdim teşekkürler ...
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
alinize sağlık çok faydalı bilgiler
ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
Harika bir buharlı bisiklet ,paylaşıma teşekkürler abi
peki bu buharlı motosiklet neyle çalışıyor odunlamı
ÖMÜR DEDİĞİN BİR GÜNDÜR ODA BUGÜNDÜR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)