Pas ve Çalışmayan motor...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
çalışır vaziyette stop ettiysen....
motorun yağını ve benzını kontrol et... bujiye ateşlemenin geldiğine bak....ateşleme geliyorsa 2 tane akü bul...24 yap bas marşa gitsin....
önce motoru çalıştır da paslı yerlerı telle tinerle siler halledersin....
-
ferhatkars adlı üyeden alıntı
motorun yağını ve benzını kontrol et... bujiye ateşlemenin geldiğine bak....ateşleme geliyorsa 2 tane akü bul...24 yap bas marşa gitsin....
evet abi motor calışır vaziyetteydi sorun yokdu ama inanmassın ayak marşı bile pas tutmuş ayak marşa basıyorsun aşağıda kalıyo yukarı gelmiyo pedal korkuyorum motora bir şey olmasın bir de dışardaydı motor
-
pas sökücülerle güzelce temizle yakında bir servise götürüp yağını bujisini değiştirip
ustaya çalıştırtabilirisin benim bildiğim en yakın usta zeytinburnunda oda sana uzak kalır
İkincilik kaybedenler içindir...
-
HaydarBıçak adlı üyeden alıntı
pas sökücülerle güzelce temizle yakında bir servise götürüp yağını bujisini değiştirip
ustaya çalıştırtabilirisin benim bildiğim en yakın usta zeytinburnunda oda sana uzak kalır
evet abi o cok uzakta zaten motorda tık yok bide onu sürüklicem
-
wd40 pas konusunda yadımcı olabilir muhtemelen akün bitmiştir ayak marşıyla çalışıyorsa akü değişimi yeterli olabilir
-
tranway yolu var 500 evlerden edırnekapıya devam eden yol güzergahı bu yol güzargahı üzerınde pancarmotor fabrıkası var cok bilinen meşhur bı fabrıkadır o fabrıkaya gelmeden öncekı son sağ yola gir hemen tamırcı göreceksın sırf müşterılerı scoter üzerınedır ve kendisi eskı honda servısınden gelmedır .ben tavsıye ederım .
-
öncelikle motorun çalışmasını sağla...
büyük ihtimalle akün oturmuştur...
paslı yerlere bulaşmadan motoru yıkamacıya götür, onlar kırmızımsı bir malzeme var..
yağ sökücü bolca ondan sıktır bi kaç dakika bekledikten sonra motoru yıkat...
geri dönerken en kalitesi ve ucuzu koçtaşta bulunan ısıya dayanaklı bir kutu sprey al....
daha sonra birde vernik almanı tavsiye ederim...
paslanan yerleri zımparala ve yanmaz boya ile boya...
kurumasını bekledikten sonra, ne kadar parlamasını istiyorsan ona göre üzerine vernik at...
verniği artı olarak solan plastik aksamlardada kullanabilirsin....
bu işlemleri başkasına yaptırırsan maliyeti fazlalaşabilir....
-
aytekin52 adlı üyeden alıntı
inanmassın ayak marşı bile pas tutmuş ayak marşa basıyorsun aşağıda kalıyo yukarı gelmiyo
bu normal vaziyette çalışan scooterlarda da oluyor... sadece senınkıne özel değil....
-
askon adlı üyeden alıntı
tranway yolu var 500 evlerden edırnekapıya devam eden yol güzergahı bu yol güzargahı üzerınde pancarmotor fabrıkası var cok bilinen meşhur bı fabrıkadır o fabrıkaya gelmeden öncekı son sağ yola gir hemen tamırcı göreceksın sırf müşterılerı scoter üzerınedır ve kendisi eskı honda servısınden gelmedır .ben tavsıye ederım .
abi dediğin yerde uzel fabrikası var dimi galiba demirkapı orası
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:10 ----------
-unnamed- adlı üyeden alıntı
öncelikle motorun çalışmasını sağla...
büyük ihtimalle akün oturmuştur...
paslı yerlere bulaşmadan motoru yıkamacıya götür, onlar kırmızımsı bir malzeme var..
yağ sökücü bolca ondan sıktır bi kaç dakika bekledikten sonra motoru yıkat...
geri dönerken en kalitesi ve ucuzu koçtaşta bulunan ısıya dayanaklı bir kutu sprey al....
daha sonra birde vernik almanı tavsiye ederim...
paslanan yerleri zımparala ve yanmaz boya ile boya...
kurumasını bekledikten sonra, ne kadar parlamasını istiyorsan ona göre üzerine vernik at...
verniği artı olarak solan plastik aksamlardada kullanabilirsin....
bu işlemleri başkasına yaptırırsan maliyeti fazlalaşabilir....
abi ben pastan korkmuyorum da inşallah motora bir şey olmamıştır dediklerinizi tek tek yapıcam teşekkürler
-
uzel fabrıkası cok ilerde şimdi şöyle düşünmenı istıyorum .uzelden geri dönüş yaptın bereç benzınliğini soruyorsun oaraya geldınmı pancar motoru sor bu sefer yolun karşı tarafında olacaksın pancar motoru geç ilk sol tamırcı içerde köşe nın yanı hemen
-
askon adlı üyeden alıntı
uzel fabrıkası cok ilerde şimdi şöyle düşünmenı istıyorum .uzelden geri dönüş yaptın bereç benzınliğini soruyorsun oaraya geldınmı pancar motoru sor bu sefer yolun karşı tarafında olacaksın pancar motoru geç ilk sol tamırcı içerde köşe nın yanı hemen
Çok teşekkür ederim kardeşim anladım nerde olduğunu orası baya bir uzak orası motoru çalıştırabilirsem oraya giderim çalıştıramassam daha yakın bir yerlere bakıcaz artık
-
arkadaş bereç e gel.mass plaza varmış şimdi rumeli tv nerde acaba de.zaten büyük bir bina.mass plazanın karşısında hemen fakat ortalarında tranvay yolu var.tam mass plazanın karşısında köşede oto elektrikçi var sokak içinde onun yanında sırf scooter tarzı motorsikletlere bakıyor.çok beyefendi güzel bir adamdır sahibi.gerçektende işlerini yapıyorlar ve parçalarıda gayet uygun fiyatta seni orası paklar..
Satılık ucuz choper motorsiklet
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-diger-markalar-mondial-150-zat-takasli-250-cc-capir-vitesli-chopper-motorsiklet-58197787/detay/
-
hayalets adlı üyeden alıntı
arkadaş bereç e gel.mass plaza varmış şimdi rumeli tv nerde acaba de.zaten büyük bir bina.mass plazanın karşısında hemen fakat ortalarında tranvay yolu var.tam mass plazanın karşısında köşede oto elektrikçi var sokak içinde onun yanında sırf scooter tarzı motorsikletlere bakıyor.çok beyefendi güzel bir adamdır sahibi.gerçektende işlerini yapıyorlar ve parçalarıda gayet uygun fiyatta seni orası paklar..
eyv kardeşim saol yardım için
-
ferhatkars adlı üyeden alıntı
24 yapma bence CDI ünitesini yani ateşleme beynini yakabilirsin Arabada başıma gelmişti ondan diyorum
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
egelim 43 adlı üyeden alıntı
24 yapma bence CDI ünitesini yani ateşleme beynini yakabilirsin
Arabada başıma gelmişti
ondan diyorum
eyv kardeşim bugün verdik motorcuya bakalım ne cıkacak yarın sonuçlanacak inş fazla masraf cıkmaz
-
egelim 43 adlı üyeden alıntı
24 yapma bence CDI ünitesini yani ateşleme beynini yakabilirsin
Arabada başıma gelmişti
ondan diyorum
biz de tamirhane, kendi motorumda ve iş yerının motorların da yaptım bır sorun olmadı...
fazla uzun süre basmazsan bir sıkıntı olmuyor....
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)