YENİ TONTONUM HOŞ GELDİN :)
Reklamlar
-
Kocaeli İl Temsilcisi
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Reklamlar
-
Piyanist İrfan ve Efsane Bis
Güzel bir ikilinin ismi.Kendimce araştırmıştım bu aracı;
Öncelikle Bis piyasada ki mevcut arabalardan daha da az yakan,(sulu) bir araçtır.Hatta güzel bir benzetmesi vardır; "Deponun kapağı açık kalsa yaktığından fazlası uçar." Araç öyle ekonomik ki şaşarsın.
Hocam trafikçiler konusunda bence kafan çok karışmasın,Bis'ler sempatik araçlar,uçuk kaçık bir performans sergilemiyorsan inan ki tepki çekmeyeceksindir.
Şehiriçinde süper bir araç,park sorunu sıfır,elinle ittirerek yol alırsın,seriliği ve hızıyla şaşırırsın.Ama dikkat edilesi iki konu; otoban ya da şehirlerarası yolda aman dikkat,yanından geçen otobüs bile etkiler sürüşünü.İkincisi ise rampa çıkışında araba hızını almadıysa sorun yaşarsın.
Belki en başta yazmam gerekenleri şimdi yazıyorum; keyfine göre arabayı düzenlemek istiyorsun ama inan bana masrafı çok fazla olur.Bis'ler sahibine çok çektiren nazlı araçlardır.Yukarıda yazdıklarım Bis'lerin genel performansı ama eskimiş bu modeller artık.Sen ne kadar masraf yaparsan yap o yine masraf isteyecek.
Yazdıklarım inşallah bir işine yarar.
-
Abi bu sulu olanlarından mı? Kötü durmuyor aslında. Canavar gibi olur allahın izniyle.
~ - 2012 Skoda Octavia TDI DSG - 2011 Palio Sole 1.4 Premio ~
-
ben sığarmıyım ki buna he irfan...
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
-
Kocaeli İl Temsilcisi
mezit adlı üyeden alıntı
ben sığarmıyım ki buna he irfan...
aman aman mezit , lütfen topladığımda sen binme kanka yoksa arka koltukları iptal etmek zorunda kalırım sana göre değil aga bu aracın yapısı ancak ben ve benim gibilere gider
---------- Post added at 01:11 ---------- Previous post was at 01:08 ----------
anamur.spor adlı üyeden alıntı
Piyanist İrfan ve Efsane Bis
Güzel bir ikilinin ismi.Kendimce araştırmıştım bu aracı;
Öncelikle Bis piyasada ki mevcut arabalardan daha da az yakan,(sulu) bir araçtır.Hatta güzel bir benzetmesi vardır; "Deponun kapağı açık kalsa yaktığından fazlası uçar." Araç öyle ekonomik ki şaşarsın.
Hocam trafikçiler konusunda bence kafan çok karışmasın,Bis'ler sempatik araçlar,uçuk kaçık bir performans sergilemiyorsan inan ki tepki çekmeyeceksindir.
Şehiriçinde süper bir araç,park sorunu sıfır,elinle ittirerek yol alırsın,seriliği ve hızıyla şaşırırsın.Ama dikkat edilesi iki konu; otoban ya da şehirlerarası yolda aman dikkat,yanından geçen otobüs bile etkiler sürüşünü.İkincisi ise rampa çıkışında araba hızını almadıysa sorun yaşarsın.
Belki en başta yazmam gerekenleri şimdi yazıyorum; keyfine göre arabayı düzenlemek istiyorsun ama inan bana masrafı çok fazla olur.Bis'ler sahibine çok çektiren nazlı araçlardır.Yukarıda yazdıklarım Bis'lerin genel performansı ama eskimiş bu modeller artık.Sen ne kadar masraf yaparsan yap o yine masraf isteyecek.
Yazdıklarım inşallah bir işine yarar.
teşekkür edrim sevgili üstadım söylediklerine katılıyorum ancak aracı keyfime göre düzenlemeyeceğim , sadece ilk etapta yürür çalışır hale getirip şüferlik öğrenecek eşime güzel bir deneme aracı olarak kullanıp ,
sonrasında mikroskop altına yatırıp genleriyle oynayarak mutasyona uğratacağım ama neye dönüşeceğini ben bile kestiremiyorum yeminle
---------- Post added at 01:13 ---------- Previous post was at 01:11 ----------
syn022 adlı üyeden alıntı
Abi bu sulu olanlarından mı? Kötü durmuyor aslında. Canavar gibi olur allahın izniyle.
aynen kardeşim sulu olanlardan hatta bayğı bir sulu hemencecik su koyverenlerden uğraştıktan sonra olacak inşallah bişeye benzeyecek bekleyeceğiz ve göreceğiz
-
Yahu gel şuna xx motoru koyalım .....
---------- Post added at 01:29 ---------- Previous post was at 01:27 ----------
http://www.youtube.com/watch?v=aSms98KvMLs
topik şenlensin...
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
-
Kocaeli İl Temsilcisi
-
cbr1100 xx adlı üyeden alıntı
abi o xx motorunu bulsa cbf e koyar millete şekil yapar ama yog
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
Kocaeli İl Temsilcisi
-
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
F54 adlı üyeden alıntı
abi yarın pazar olsada işe gideceğim ama saat 15 te
uyumaya vakit var yani o yüzden biraz daha takılayım dedim vallaha tünal abi bu kadar üsteliyorsa jeton dan değil bi bildiği vardır adamın
xx ten çıkan parçaları irfana yollayayım bari vida civata ne varsa kullanır...
---------- Post added at 02:00 ---------- Previous post was at 01:58 ----------
ilk olarak xx in ön camını yollayacağım... sonra 4 5 6 vites dişlileri...
İrfan sana xx logolu deri parçacı vereceğim hatırlatırsan sevinirim gerçi takendy e koruma takozu sözüm vardı ulan yoğunluktan kendimede yaptıramadım.....
-
abi benden daha iyi bilirsin...
bu motorun blokları hafif olsun diye alaminyumdur...
o yüzden çokca çatlama yapar....
ikincisi sürekli arıza çıkartan bir araçtır...
he zaten sana hediye gelmiş...
yaptığın masraf hobi amacına gitti dersen amenna anlarım abi...
lakin fazla masraf etmene değmez, hayal kırıklığı yaşamanı istemem...
yada direk kelle bir motor buluruz onu koyarsın buna.....
-
Kocaeli İl Temsilcisi
xx ten çıkan parçaları irfana yollayayım bari vida civata ne varsa kullanır...
---------- Post added at 02:00 ---------- Previous post was at 01:58 ----------
ilk olarak xx in ön camını yollayacağım... sonra 4 5 6 vites dişlileri...
İrfan sana xx logolu deri parçacı vereceğim hatırlatırsan sevinirim gerçi takendy e koruma takozu sözüm vardı ulan yoğunluktan kendimede yaptıramadım.....
yolla tünal ağabey yolla vida ,civata ,pul,somun her türlü dişli ,zincir bilimum parça değerlenir bende sen benim atölyeyi görmedin daha inşallah bi gelde ..........
---------- Post added at 02:14 ---------- Previous post was at 02:12 ----------
-unnamed- adlı üyeden alıntı
abi benden daha iyi bilirsin...
bu motorun blokları hafif olsun diye alaminyumdur...
o yüzden çokca çatlama yapar....
ikincisi sürekli arıza çıkartan bir araçtır...
he zaten sana hediye gelmiş...
yaptığın masraf hobi amacına gitti dersen amenna anlarım abi...
lakin fazla masraf etmene değmez, hayal kırıklığı yaşamanı istemem...
yada direk kelle bir motor buluruz onu koyarsın buna.....
sağol ebubekirim farkındayım kardeşim fakat al bunu hurdaya at çöpe at yakışmaz bana bişeyler yaparım ben bununla bakalımdediklerin doğrumu bide kendim göreyim daaaaa
-
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
yolla tünal ağabey yolla vida ,civata ,pul,somun her türlü dişli ,zincir bilimum parça değerlenir bende
sen benim atölyeyi görmedin daha inşallah bi gelde ..........
sağol ebubekirim farkındayım kardeşim fakat al bunu hurdaya at çöpe at yakışmaz bana bişeyler yaparım ben bununla bakalımdediklerin doğrumu bide kendim göreyim daaaaa
onurla mutlaka geleceğim millet iyi geceler artık bayılmak üzereyim malum yaşlılık....sana telefn açacağım kardeşim...allaha emanet olun...
-
Kocaeli İl Temsilcisi
onurla mutlaka geleceğim millet iyi geceler artık bayılmak üzereyim malum yaşlılık....sana telefn açacağım kardeşim...allaha emanet olun...
uykusuzluk zor tünal abi yat dinlen ,beklerim her daim biliyosun adresi sdöylemeye gerek duymuyorum bile öptüm abi kendine iyi bak hayırlı geceler..
-
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
yolla tünal ağabey yolla vida ,civata ,pul,somun her türlü dişli ,zincir bilimum parça değerlenir bende
sen benim atölyeyi görmedin daha inşallah bi gelde ..........
tamam abi...
parça için filanda bakarım yardımcı olacak birileri varsa buluruz sanayiiden....
-
Kocaeli İl Temsilcisi
-
eyvallah abim..
p.tesi nasipse sanayiide olacağım...
benim arabanın muayenesi geldi onun bi kaç eksiği var onları yaptıracam....
sorarım senin işide arada hallederim...
sanada Allah rahatlık versin abim....
-
Kocaeli İl Temsilcisi
-unnamed- adlı üyeden alıntı
eyvallah abim..
p.tesi nasipse sanayiide olacağım...
benim arabanın muayenesi geldi onun bi kaç eksiği var onları yaptıracam....
sorarım senin işide arada hallederim...
sanada Allah rahatlık versin abim....
tamam kardeşim sanada külfet olmasın öyle yolun düşerse bi soruştur bakayım ufak yollu öperim gözlerinden
-
İrfan'cım yine bulmuşsun ugraşacak bir oyuncak,
bunu güzel bir toplayacaksın
sonra 10 dk sını 10 tl ye kiralatacaksın boş arazide millet şöförlügünü geliştirsin,iyi para kırarsın demedi deme
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)