Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bitirme Çalışmama Yardım...

REKLAM ALANI

Arkadaşlar,
    Bitirme çalışmamın konusu (saolsun hoca kırmadı)Motorsiklet Motorları ve Üretim Malzemeleri....Metalurji ve Malzeme Mühendisliği son sınıf öğrencisiyim...Aslında elimde biraz döküman var ama benim işime daha cok yarayabilecek özellikle sunumdakullanabilecegim animasyon vesaire sekil tablo ne bulursanız paylaşmanızı rica ederim...yada internet adresi...simdiden ilgilenenlere teşekkürler... gokhanbalkis@gmail.com
    Motosiklet Amaç Değil Araçtır:))

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ylmzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    sitede arama yaparsan mesela 2 ve 4 zamanlı hatta 3 zamanlı motorlar hakkında animasyonlu anltımlar var.
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin

eyvallah...

ilnapoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Arıyor
    motosiklet motorlarının normal motorlardan farkı ne ki, bitirme çalışması için böyle bir konu seçtin?

Ya illaki vardır diye düşünüyorum...tabi ki calısma prensipleri genel hatları ile aynıdır ancak çalışma koşulları ve sanzıman aktarma organlarının farklı yapılandırılmasından kaynaklanan farklılıklar doğabilir...sorunun cevabını 10 hafta sonra alacağız...ilginize teşekkürler...

super_meke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    varadero
    [url]http://www.obitet.gazi.edu.tr/

buradan istedıgın bılgılere ulasacagını umarım

dokumanlarda olması lazım

kertenkela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    grand eagle
    www.howstuffworks.com istediğin herşeyi burada bulabilirsin

ya arkadaşlar ne diyeyim...çok teşekkür ederim çok daha iyi animasyonlara ulaştım sayenizde çok teşekkür ederim...çok saolun...

iyiki gemi mak. konusunu almadın altından kalkamazdın. 2 meydan larousse cildi kalınlığında kitapları var sırf gemi makinelerine giriş başlıgında.

Makine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Triumph Tiger Explorer
    Merhaba

Alıntı ilnapoli adlı üyeden alıntı
    motosiklet motorlarının normal motorlardan farkı ne ki, bitirme çalışması için böyle bir konu seçtin?
    Çok ciddi farklar var. Örn: ısı enerjisini dışarı atma. Kullandığım motorun aluminyum alaşımlı silindir kapağının ısı taşıma ve üzerinden bırakma kapasitesiyle çok daha başka bir markanın silindir kapağı arasında ciddi farklar vardır. Ayrıca ısınan alaşımın bu sıcaklık değişime gösterdiği tepki olan genleşme miktarı özellikle komplike mekanik aletler için çok önemlidir.
    "Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler