Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

cbf 150 im gitmiyor

REKLAM ALANI
    abolgi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150 (GRİ)
    Alıntı efe tolga adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    125 cc yi küçümsemeyin 175 gördüm yokuşta.
    bikaç kez daha dene bidaha 70i bile göremeyeceğine bahse girerim.
    Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı efe tolga adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    125 cc yi küçümsemeyin 175 gördüm yokuşta.
    benim karakaçan da o hızları görüyo bazen.

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    arkadaş 175km yaparken imalı bi laf sölemiş millet cidiye alıp cevap vermiş :D
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Unique693 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F4İ
    Alıntı rapsy_09 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    al birde burdan yak (: Başarılarının devamını diliyorum kardeş (!)
    Alıntı CrosseR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkana birini daha atsaydın 200de görürdün kardeşim,yokuş+ağırlıkla ilgili bsey bu 125 cc olmasının sana bi faydası yok zatn
    Alıntı abolgi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bikaç kez daha dene bidaha 70i bile göremeyeceğine bahse girerim.
    Alıntı kadirr26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim karakaçan da o hızları görüyo bazen.

Arkadaş mübağala kullanarak şaka yapmış.Ciddiye almışsınız hemen
    HONDA

Motosikleti
    CBF150
    İyi de ben rampadan inerken de göremiyorum. :( bak yine moralim bozuldu. Hem ibremde 140 değil 160 yazıyor. :( Yıllardır motorla surat yapanlara şaşıyordum şimdi kendim hız istemeye başladım. Hakikaten de insanın kınadığı başına geliyormuş. Hani bu bana ders olsun derler ya

askon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007
    şimdi bu arkadaşlar bana yakın olsalar şöyle bır tem otoyoluna cıkarayım onları 170 km hız ypalım da görsünler cok şakacı arkadaşlar var burda bahsettığımız 125 cc 150 cc motosıkletler ıle bu hızlara ulaşmak ınandırıcı değil tabii ama eğer öyle bıle olsa bu formda yenı daha henüz bılgısı olmayıpta taze olanlar ve ellerıne gecen para ile kımı çin malı kımı cbf kımı ybr almışlardır şimdi bunlar hız göstergelerınde yazan 160 km hız göstergesını neden yapmıyor dıye dertlenırler onun için es kaza o hızlara bıle ulaştıysanız bu sızde kalsın kımseyı özendırmeyın yada kuşkulandırmayın

Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Arkadaşlar boşverin bunları ya.Benim cbr 125 im 135 te kalıyor.Yokus assagı 140.145 150 goren arkadaslar var.10 km de gitmeyi versin

HaydarBıçak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr125r
    bu konuda en tutarlı motor regal raptor göstergede 140 gösteriyor 140 yapıyor(muş) ben hala yapamadım ama neyse
    İkincilik kaybedenler içindir...

Motosikleti
    CBF150
    Zippo abi öyle diyon ama düz yolda yalandan kartallar bile seni geçince moralin bozulmaz mı? hem 10 km deyip de geçme. Mevzu başka. Gerçekten motorum hakkında endişelenmeye başladım. Pek anlamıyorum da motordan. Ne de olsa yeniyim.

CrosseR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı imamserahsi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İyi de ben rampadan inerken de göremiyorum. :( bak yine moralim bozuldu. Hem ibremde 140 değil 160 yazıyor. :( Yıllardır motorla surat yapanlara şaşıyordum şimdi kendim hız istemeye başladım. Hakikaten de insanın kınadığı başına geliyormuş. Hani bu bana ders olsun derler ya
    arkadaşım sen bakma milletin 140 160 gördüm dediğine,o altındaki motorun hakkı 110 120 dir,he rüzgarı arkana alıp yokuşta 140 gördüm dersen kendini kandırırsın zaten,bunu yaparak ciddi şekilde şu hızı yaptım benim motor yapıyo okunmuş motor bu diyenler okadar arttı ki oyüzden sana mübağala ile yaklaşan arkadaş olldu baya

Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Alıntı imamserahsi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Zippo abi öyle diyon ama düz yolda yalandan kartallar bile seni geçince moralin bozulmaz mı? hem 10 km deyip de geçme. Mevzu başka. Gerçekten motorum hakkında endişelenmeye başladım. Pek anlamıyorum da motordan. Ne de olsa yeniyim.
    Kartallarla kapısmıyorum ki moralim bozulsun dostum.Benim motorum racing görünümlü düşük hacimli gösterişli bir motor.Asıl bu motorla hız olaylarına kalkarsam yolda rezil olurum CBF 150 de konforlu ve ekonomik.Aşırı bir hız beklemek saçmalık olur.İbreye aldanma eski kasa cbr 125 in 200 ibresi var.Gördüğü hız 140 CBF 150 için 110-115 km hız çok iyi ve idealdir.

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Hem yenisin hemde 115 yetmiyormu. Maşşallah. Motorun çok sağlıklı ve normal kurcalayıpta başına iş açma.
    cbf standart hali 115 km yapar gerisi yalan dolan abartı hata uydurma sallama abartma bayır aşşağı arızalı kadran vs vs adını ne dersen de.

Birde bu motor kullananlardaki her gözüne kestirdiğini sollama huyu kalıtsalmı içgüdüselmi nedir .
    Adam diyorki kamyonları sollayamıyorum. Sollama arkadaş. Bırak gitsin adam. Hangi birisini sollican.
    Bit kada motoruyla koca kamyonu küçümsüyor "onu bile sollayamıyorum " diye. Sonrada trafikte bizi kimse sallamıyor diye yırtınıyor kimiside.
    Bu ne perhiz bu ne lahana...
    Biraz mantıklı olalım biraz bilinçli olalım.
    İstanbulda artık 70 km yi geçmek sakıncalı oldu. Heryer de denetleme sistemi var yakında heryere de yayılır. O zaman ne olucak?
    Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.

Motosikleti
    CBF150
    Haklısınız abilerim. Acayüp abim yorumun çok hoşuma gitti
    Müslümanca Yaşamanın Mümkün Olmadığı Bir Yerde Müslümanca Ölmenin Mutlaka Bir Yolu Vardır. ( Muhammed Hamidullah)

Motosikleti
    Kanuni Breton
    Hemşerim o motorun o hızı gayet normal hiç dert etme bebeğin canavar gibi :D

sercan2667 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '''14 Crypton&''05 TDM 900''22 GSX-S 1000
    bu motoru hız için aldıysan sat biran önce Yarış Motoru almalısın ve ybr ile 140 yapan arkadaşında belki sana ilerde yetişebilir..ee ibre patlatıyor kolaymı.
    2020 'Tracer 900 İcon Blue

Motosikleti
    yamaha x-max 250
    sen ilk önce o ybr sahibi arkadaşını çağır düz yolda kapışın..eğer seni geçebilirse karburator temizlet ve hava yağ benzin filtrelerini değiştir

GÜNTEKİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 & BMW F 650 GS
    motoruna uzun vadede binmek istiyorsan 70km 80 km ideal, üzeri extra. Hiç gerek yok. Binmeden önce tozunu al, tıkır tıkır havanı at. Motorda sürat istiyorsan racing motora bineceksin. CBF 150 turing tarzı kibar bir motordur ve sadece beyefendilerle hanımefendiler biner.
    Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    o gittiği sürat yeterde artar..... herşey normal.....
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

huska - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '08 DL 650- '88 px200
    110km ile 130km km arasında pek bir his uyandıran fark yok.Sana 200 yapan motor versek neden 220 yapmıyor dersin çünkü birilerinden daha hızlı olmaktan mutluluk duyacaksın.Bırak 110 yapsın daha hızlı olmak istersen xr'lar rr'lar desmodeliciler bakacaksın bu motorun nefesi bu kadar sen daha koşturayım diyorsun

djan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr250r
    konuyu okurken birinci sayfa boyunca peygamber sabrı varmış arkadaş diye geçirdim içimden,ikinci sayfada özünüzü bulmuşsunuz gençler

Efe sende kuyuya bir taş attın -170 km muhabbeti- herkes 2. el cygnus rs bakmaya başladı netten
    Çoğunluğun yaptığı şey daima yanlıştır.

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)