10 puanlık uzmanlık sorusu 200 cc CBF 150
Reklamlar
-
25 Aralık 2012, 03:12
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7731780/detay/
işte burada sadece silindir mevcuttur,
bu silindirden ben müşteri talebi ile taktım,
piyasadakı orjınal 149 cm3 yani orjınal 150 cc cbf sılındırıne HONLAMA yapılarak gömlek çapı genişletilip büyütülerek segman ve piston uydurularak piyasada satılmaktadır,
MisaL: orjınalınde olan 0,05 mm olan boşluk bu silindirlerde 0,08 olarak Bulunmaktadır,
buda motorun zorlamada ve kullanımda daha çabuk yağ yakmasına sebebiyet vermektedır,
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Reklamlar
-
yamyamaha adlı üyeden alıntı
dip not crf 150 lerin büyültme kitlerinde 2006 yılı ve daha genç modellilerine bakmak gerekecek.
-
güntekin kardesım suan benım motorum CBF 200 ben motorumu bır arkadasımdan aldım suan motorun 3. sahıbıyım arkadasımda baska bırısınden almıstı gecenlerde basımdan gecen bır olayı anlatmıstım motorum 2km ortalama gıdıp stop edıyordu onun ıcın yardım ıstemıstım ve ertesı gun 2 gun once yanı saglam bır motorcu buldum motorumun stop etme sorununu cozdukten sonra ustayla bıraz konusurken usta senın motorun neden ses cıkarıyor bılıyormusun dedı neden usta dedım krankta hafıf bosluk ve pıston buyutme 200 cc yapılmıs senın motor dedı hadı yaa dedım senın motorun ondan dolayı bu kadar serı dedı ve motora 4 aydır bınıyorum hıc bır problemı yok walahı 15 krs yakıyor kısacası gaz acında resmen on teker kalkıyor teker yapıyorum :D arkadasların dedıgı gıbı zevk meselesı bıraz masraflı ama haberın olsun pıston segman pıston yuvası tornalaması fılan bunları dusun
-
ne tuhaf cevaplar burada adam bir şey sormuş yapılır mı yapılmaz mı diye
birisi orada gardaşım ne uğraşıyorsun yaptıgın masrafı artı motorunu sat artı emeğini kat artı harcadığın zaman alsana sütlü tarhana var içenmi
adama yardımcı olmak yerine git onun yerine motor al bak zekaya
bu adam bunun farkında degilmi belki adamın elinde parça var yapmayın şu muhalefeti
biliyorsun konu hakkında yardımcı ol yoksa ne diye adamın hevesini kırıyorsun
hazıra dag dayanmaz sonuçta
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)